Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i to ukljuceno u cenu:
- трансферы аэропорт-отель-аэропорт от/к чартерному авиаперелету
- чартерные авиа letovi Лонгйир-Барнео-Лонгйир
- let helikopterom Барнео-СП-Барнео
- razmestanje na ledenoj bazi «Барнео», как указано в программе
- hrana на «Барнео» (pun пансион)
- Sudove za jednokratnu upotrebu на «Барнео», 2 комплекта za svaki dolazak u kantinu на человека (тanjir, kasika, viljuska, solja)
- сертификат za uspomenu о boravku na Severnom Polu
- церемония urucenja сертификата в Polar Cafe Barneo
- услуги ekskursovoda ledene baze "Барнео"
- провоз 15 кг prtljaga на «Барнео»

i sve to samo za 15 hilj. evra!!! :zcepanje::rotf:

Najinteresantnije da jeftinija ekskurzija helikopterom - 15.000 evra, a na skijama - 23.500 evra! ))) Tako da ako bratica budu nosili helikopterom na radno mesto, onda to je "ekonom"-klasa i jos djene-djene, a ako ponude da ide na posao skijama - to je vec ekzotika pa... neka bira sta njemu vise svidja..

E nije imao tu privilegiju :) kaze da je putovao vahtom i to nekih 14 sati od Novog Urengoja...

Poslednja izmena:
Jel znaš možda kako ide ono sa prelaskom u Kazahstan?

Ako je meni pitanje,za Kazahstan ne znam kako su resili u Tjumenu.Ja sam pre prelazio peske preko Litvanske granice,udjem u Litvaniju,vratim se i to je to.Ali,pre 2 godine,iskreno.Znam da moze da se predje,to ti je prakticno rupa u zakonu,i obnavljas svoj bezvizni status na 30 dana.Sad,sve zavisi od srece,ponasanja u Moskvi,da li ces naleteti na nervoznog pandura ili ne,koliko znas jezik,i da ne nabrajam.Ne bi trebalo da se ima velikih problema sa tim,to je sve dozvoljeno zakonom.

Ako je meni pitanje,za Kazahstan ne znam kako su resili u Tjumenu.Ja sam pre prelazio peske preko Litvanske granice,udjem u Litvaniju,vratim se i to je to.Ali,pre 2 godine,iskreno.Znam da moze da se predje,to ti je prakticno rupa u zakonu,i obnavljas svoj bezvizni status na 30 dana.Sad,sve zavisi od srece,ponasanja u Moskvi,da li ces naleteti na nervoznog pandura ili ne,koliko znas jezik,i da ne nabrajam.Ne bi trebalo da se ima velikih problema sa tim,to je sve dozvoljeno zakonom.

Hvala,moj mužić bi trebao sledećeg meseca da odradi taj prelazak pa me malo hvata prpa zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back