redcoa1812
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
jel putuje neko u cetvrtak 30-tog u 13h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zvala doticna Andrijana jutros i rekla da sam na spisku za kartu za 1.Jun. Karta jos nije kupljena ali ocekuju da ce biti,tako je rekla. Uz standardno,polako se pakujte i budite kraj telefona. Unapred da kazem da ne znam gde putujem jer nisam uspeo da pitam. Prosli put kad sam bio na spisku,bio je Tyumen.Stade pisanija.... alo bre ljudi?! Knock Knock is anybody there?!![]()
Mene zvala doticna Andrijana jutros i rekla da sam na spisku za kartu za 1.Jun. Karta jos nije kupljena ali ocekuju da ce biti,tako je rekla. Uz standardno,polako se pakujte i budite kraj telefona. Unapred da kazem da ne znam gde putujem jer nisam uspeo da pitam. Prosli put kad sam bio na spisku,bio je Tyumen.
Priglasenje imam a kad sam ga dobio ne znam. Mozda prosle nedelje.. Trebalo je da idem turisticki jos 15.Maja ali nisam,posle su mi javili da mi je stiglo priglasenje i da cekam. Ovo od jutros je ''taze'' informacija.Imaš li priglašenje ili ideš tusristički? Ako imaš kad si ga dobio? Hvala![]()
Mene zvala doticna Andrijana jutros i rekla da sam na spisku za kartu za 1.Jun. Karta jos nije kupljena ali ocekuju da ce biti,tako je rekla. Uz standardno,polako se pakujte i budite kraj telefona. Unapred da kazem da ne znam gde putujem jer nisam uspeo da pitam. Prosli put kad sam bio na spisku,bio je Tyumen.
00786868686 - valda tako
00- medjunar. izlaz
7 - pozivni za Rusiju
dalje trebalo bi da ide broj operatera (kao kod nas 62, 63, 64...) i broj telefona
nece ,,,birani broj se nalayi na listi yabranjenih dolaynih poziva a yasto neznam ....![]()
Svi radnici Velesstroja koji su trebali da predju granicu Kazahstana pre dva dana doputovali su danas u Srbiju da cekaju priglasenja i putuju najverovatnije posle prvog juna sa novim radnicima.
Svi radnici Velesstroja koji su trebali da predju granicu Kazahstana pre dva dana doputovali su danas u Srbiju da cekaju priglasenja i putuju najverovatnije posle prvog juna sa novim radnicima.
Maločas čula sam se sa dragim,kaže da nisu čuli za ovo i da jedna grupa za par dana ide za Kazahstan.
Ja videla jutros zaovinog decka,samo sto nisam pala i on mi decko prica sta je bilo....![]()
Ja videla jutros zaovinog decka,samo sto nisam pala i on mi decko prica sta je bilo....![]()
Dragi moji molim vas hitno mi treba poyivni broj za Rusiju....yovem sa ove inocall kartice al nikako ....molim vas pomoyite mi![]()