Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stade pisanija.... alo bre ljudi?! Knock Knock is anybody there?! :bye:
Mene zvala doticna Andrijana jutros i rekla da sam na spisku za kartu za 1.Jun. Karta jos nije kupljena ali ocekuju da ce biti,tako je rekla. Uz standardno,polako se pakujte i budite kraj telefona. Unapred da kazem da ne znam gde putujem jer nisam uspeo da pitam. Prosli put kad sam bio na spisku,bio je Tyumen.

Mene zvala doticna Andrijana jutros i rekla da sam na spisku za kartu za 1.Jun. Karta jos nije kupljena ali ocekuju da ce biti,tako je rekla. Uz standardno,polako se pakujte i budite kraj telefona. Unapred da kazem da ne znam gde putujem jer nisam uspeo da pitam. Prosli put kad sam bio na spisku,bio je Tyumen.

Imaš li priglašenje ili ideš tusristički? Ako imaš kad si ga dobio? Hvala :kpozdrav:

Dobar dan, i dobro jutro, kad radis nocu danju spavas, jureos oko 9 me probudio neki zenski glas, zove iz Velestroja,nemam poima ko je, ista prica, cekamo kartu za 1 zvace vas neko.

- - - - - - - - - -

Dobar dan, i dobro jutro, kad radis nocu danju spavas, jureos oko 9 me probudio neki zenski glas, zove iz Velestroja,nemam poima ko je, ista prica, cekamo kartu za 1 zvace vas neko.

Ja videla jutros zaovinog decka,samo sto nisam pala i on mi decko prica sta je bilo....:)

A šta je bilo? "Sad se moj muz cuo preko skajpa sa deckom od njegove sestre...on je u Tjumenu i kaze da ima problema sa vodom za pice i da su svima skinuli satnicu za 1 do 2$,hrane ima dosta ali nije bas nesto rade se po dve smene i naravno pada sneg.Tamo u Tjumenu se prica da ce mozda neka grupa da dodje i autobusom putuje se 5 dana,ali se bar ne ceka na avion,ono sto sam ja videla od smestaja nije lose uopste i bas je vrucina u barakama bez majica kuliraju....USB internet je 30 eura i signal je super,zale se samo na manjak ljudi i ovi momci sto su sa zaovinim deckom u sobi svasta su rekli za ovog Mikicu....mi sada zovemo na onaj br 011 ne zovemo vise njega..... "

Niko ne zna zassto je satnica skinuta,obavesteni su svi par dana posle dolaska nikome nije receno nista dok su bili u Srbiji,a kad su im vec rekli u Rusiji niko nije lud da se vraca natrag o svom trosku i tako sad oni sljakaju tamo i nadaju se da ce satnica ipak ostati ista....

Jel to taj dečko?

Poslednja izmena:
Ja videla jutros zaovinog decka,samo sto nisam pala i on mi decko prica sta je bilo....:)

??? :eek:

- - - - - - - - - -

Svi radnici Velesstroja koji su trebali da predju granicu Kazahstana pre dva dana doputovali su danas u Srbiju da cekaju priglasenja i putuju najverovatnije posle prvog juna sa novim radnicima.

Mislim da će se načekati... bar je takva prksa trenutno nažalost.

Dragi moji molim vas hitno mi treba poyivni broj za Rusiju....yovem sa ove inocall kartice al nikako ....molim vas pomoyite mi :roll:

+7 - pozivni za Rusiju.

+7 982 9029XXX - takav broj bio kod muza moga u Tjumeni, na koji sam ga zvala i slala poruke i sa kojeg on javljao iz Tjumeni.
Pretpostavljam da je 982 - to je broj operatera, kao kod nas 63,64,65..., a ostalo - broj telefona. Sad cu proveriti jos.

+7 962 2248XXX - to je broj moje drugarice iz Habarovska.
Moze da se desi da broj, koji zoves u romingu iako jedna drzava i zato ne mozes dobiti. Recimo premestili iz Tjumeni u Habarovsk - razne roming-zone , a na racunu nema dovoljno kredita...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back