Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemas ti predstavu koliko si blizu nasoj svarnosti!!! :zcepanje::rotf::worth: Taj ritual obavlja se svakih sedam dana

Nazalost ja to iz licnog iskustva,ali najvise volim kad perem te iste stvari,evo sutra ce mi biti treci put.....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa eto...ja sam iz okoline Ljiga,iz Ljiga su svi zivi otisli....ovde su samo zene i devojke ostale...:zcepanje::zcepanje:

I jos se zalis....:zcepanje:

Ljudi kakav blam mi upriličio potomak sad u prodavnici,pod hitno moram da preduzmem neke vaspitne mere bez obzira na dečija prava.
Prodavnica krcata,ja se motam oko mlečnih proizvoda kad odjednom dotrča sinak i onako u trku povika "mama pivo ti je na akciji" radi se o jelen pivu sa grejfrutom.Svi se okrenuli prema nama i smeh :rumenko:I ispade ja alkos.Ko sutra kuva kafu za mene nek spremi i jednu ljutu.:zcepanje:

Oplakah....Blago tebi na tako briznom sincicu,nadam se da ce i moj biti tako brizljiv...:zcepanje::heart::zcepanje:

Predlažem da se otvori nova tema u kojoj bi se zezali... nagrdismo svi zajedno temu Ima keva da nas isprebija ki zecove u kupusištu! au

Ja mislim da nema potrebe za novom temom,jer upravo je humor ono sto nas sve odrzava u ovim "teskim vremenima"....Ima ovde dosta korisnih informacija i kome trebaju lako ce ih naci,ko nesto bas ne moze da vidi taj ce da pita,uvek je neko tu da priskoci u pomoc....Iskreno mislim da je nasa tema dosta drugacija od svih ovde,jer ovde je upravo stvaran i realan zivot sa svim losim i dobrim stranama i treba upravo ovakva da ostane...Velestoroj treba da bude ponosan zbog nas,jer u kojoj firmi jos postoje ovakvi medjuljudski odnosi...mislim ovde je dosta buducih kolega,pa njihove zene,sestre,devojke....svi smo mi ustvari nekim delom deo Velesstroja.....:ok:

Ajmo drugari kafa....kasnim malo al oprosticetemi :confused: stacete samnom morate mi oprostiti i sutra cu vam kaficu kuvati....sve najlepse vam zelim danas puno ,puno lepih informacija od nasih voljenih ....ja zasad imam jednu smrznutu vest minus 20 bilo u N. URGENOJU MALKICE IM BILO HLADNO AL NESUMLJAM JA U NASE MOMKE VELIKI SU ONI SNACICE SE :)....LJUBIM VAS PUNO JA SAD IDEM USKORO SE VRACAM....:bye:

Dobro jutro.....kafica može :kafa::hvala:

i da.....Kafana "Ima se može se" je ulicu niže :lol:
Ja razumem da se šalite, bodrite, volim to i zato vas sve jako poštujem, i ja se šalim sa vama, ali, zna se gde je narod najopušteniji ....msm čemu ta eminentna mesta služe, posebno u večernjim satima...muzikica, priča, zezanje.
Tako bi Kafanu napunili a temu delimično rasteretili, a meni jako olakšali obavljanje posla i pred administracijom ne bih morala da vas pravdam, a i sebe. Kao i u životu, tako i ovde, najteže je održati ravnotežu jer ona podrazumeva balansiranje, kompromise.....u krajnjost je mnogo lako uteći :)

:heart:

Poslednja izmena:
Hvala. Carape sam spremio ali pocepane. Kada nove nisi poslala...

evo.....smakni sa žice koje oćeš :zcepanje:

attachment.php

Dobro jutro.....kafica može :kafa::hvala:

i da.....Kafana "Ima se može se" je ulicu niže :lol:
Ja razumem da se šalite, bodrite, volim to i zato vas sve jako poštujem, i ja se šalim sa vama, ali, zna se gde je narod najopušteniji ....msm čemu ta eminentna mesta služe, posebno u večernjim satima...muzikica, priča, zezanje.
Tako bi Kafanu napunili a temu delimično rasteretili, a meni jako olakšali obavljanje posla i pred administracijom ne bih morala da vas pravdam, a i sebe. Kao i u životu, tako i ovde, najteže je održati ravnotežu jer ona podrazumeva balansiranje, kompromise.....u krajnjost je mnogo lako uteći :)

:heart:

Posle onog "minus faza dana" malo smo otvorili ventile,bez namere da da temu pretvorimo u nešto drugo.Svi te mlooogo poštujemo i nećemo praviti nikakve probleme naročito ne tebi jer te mlooogo :heart: .Jednostvno se desilo,spontano.Tema ostaje ista a mi u njoj do daljnjeg ,definitivno.:cvet:

Posle onog "minus faza dana" malo smo otvorili ventile,bez namere da da temu pretvorimo u nešto drugo.Svi te mlooogo poštujemo i nećemo praviti nikakve probleme naročito ne tebi jer te mlooogo :heart: .Jednostvno se desilo,spontano.Tema ostaje ista a mi u njoj do daljnjeg ,definitivno.:cvet:

Volim i ja sve vas :heart:
ma nema problema....samo kažem da je to druženje divno, pozitiva, smeh, i da ga ne treba sputavati ni pod razno :rtfm: samo ga preselite u kaFanu.....dovoljan je jedan post koji kaže menjamo lokaciju i svi odoše tamo :rotf: jer nije bitno gde se piše post, važno je da ga piše pozitiva, pa klipovi, muzika i šala, slike raznorazne, ma važno je da se taj osećaj ima...e, onda se može :manikir:....ovde ste ipak sputani
eno je Bobuljka već u Kafani od ranog jutra....ljubi je majka :cmok2::rotf:

Volim i ja sve vas :heart:
ma nema problema....samo kažem da je to druženje divno, pozitiva, smeh, i da ga ne treba sputavati ni pod razno :rtfm: samo ga preselite u kaFanu.....dovoljan je jedan post koji kaže menjamo lokaciju i svi odoše tamo :rotf: jer nije bitno gde se piše post, važno je da ga piše pozitiva, pa klipovi, muzika i šala, slike raznorazne, ma važno je da se taj osećaj ima...e, onda se može :manikir:....ovde ste ipak sputani
eno je Bobuljka već u Kafani od ranog jutra....ljubi je majka :cmok2::rotf:

Sve pokupila od majku :zcepanje:

eVOOOOOOO
Zvala se pre "Kod poslednjeg dinara".....i bila prazna.....ekonomisti baš i nemaju vremena za kafanu izgleda :lol:
onda smo joj promenili ime u nešto pozitivnije, nešto što u ovoj situaciji u kojoj smo svi priklješteni životom, neki više, neki manje, ali na raznorazne načine svako od nas, je najvažnije za nas i naše a to je duh....zato se i zove "Ima se, može se" ....ne para već duha ...:lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/416669-Kafana-IMA-SE-MOŽE-SE?p=25334353#post25334353

Nešto smo utanjili danas, ako ništa drugo makar je lijep vikend pred nama. Treba uživati dok se može. Neću da mislim ni na šta negativno ovaj vikend. Dovoljno sam se nervirao cijelu sedmicu. A sledeće sedmice dobijam poziv i kartu, garant. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back