Posao u Australiji

Zdravo, annyyy,

Mi smo aplicirali u junu prosle godine, case officer-a smo dobili u februaru ove godine, i od tada se nismo culi sa njom uopste. Poslali smo sami medicals i police checks, i ja sam slala enquiry na onaj link da vidim u kojoj smo fazi i javise nam (mada su to automatski odgovori) da treba da nasu aplikaciju proslijede decision maker-u i da su svi potrebni dokumenti primljeni. Na to smo se malo zabrinuli jer mi do tada zapravo nismo bili poslali police checks za nas dvoje, cekali smo da zatrazi CO, i onda nakon te enquiry smo poslali.
I sada nemam pojma sta dalje. Pitam se da li je to zaista bila istinita informacija od njih ili puki automatski odgovor koji su mozda greskom poslali ???

Maki, Police i Medical si poslala ISTOVREMENO sa aplikacijom ili kasnije? I na koji način si krenula na medical, nazvala i zakazala?
Imaš i PM od mene.

Koja od ove dvije adrese se navodi Panel doktorima da šalju medicinski izvještaj?

Courier address
Health Operations Centre
Level 3/26 Lee Street
Sydney NSW 2000

Postal address
GPO Box 9984
Sydney NSW 2001

Ako saljes Fedex-om ili DHL-om, onda saljes na courier address, a ako ide obicnom postom, onda ide na ovu donju. Nase su doktori iz Sarajeva slali obicnom postom, preporuceno i dali smo im donju adresu.

Ništa strašno Adams! Samo naprijed, odlične su ti ocjene! Sad malko usavrši postojeće znanje i tehniku i tjeraj dalje!

Ne zaboravi da sam i ja izlazila 2 puta i iz drugog položila.

Biće sledeći put da nam se pohvališ!

Cao dugari, ja sam novi clan. Suprug i ja smo aplicirali za AU visu u julu 2007. CO smo dobili 14. Avgusta 2008. CO je trazio da mu posaljemo PCC i Deklaraciju za gradjane bivse SFRJ. Ja sam rodjena u Sarajevu , a od 1992 godine zivim u Beogradu. Moje pitanje je : dali treba da posaljem PCC samo iz Srbije ili treba da posaljem i iz Bosne?

Cao dugari, ja sam novi clan. Suprug i ja smo aplicirali za AU visu u julu 2007. CO smo dobili 14. Avgusta 2008. CO je trazio da mu posaljemo PCC i Deklaraciju za gradjane bivse SFRJ. Ja sam rodjena u Sarajevu , a od 1992 godine zivim u Beogradu. Moje pitanje je : dali treba da posaljem PCC samo iz Srbije ili treba da posaljem i iz Bosne?

Pozdrav,
Samo 10 godina unazad. Posto zivite u Srbiji to ce biti dovoljno. Ali trebace vam vise od mesec dana da dobijete odgovor iz SUP-a
Srecno

Ćao Topaz, vidim da si sad on line pa da te pitam u vezi Karaktera:
Da li si i ti slao uz PCC i tu Deklaraciju za građane bivše SFRJ u ASPC?
Pošto mi sin u novembru puni 16 god moraću i za njega odraditi PCC pa bih i tu deklaraciju zajedno sa njegovim papirima poslala.
Tamo piše da SVI podnosioci molbe popunjavaju dio A i C a neko i B. Svi podnosioci: ja, muž, ćerka + sin ( od ove godine) ?

E pa vidite i ja sam mislila da treba da posaljem PCC samo iz Srbije, posto sam u poslednjih 16 god. samo zivela u Srbiji. Medjutim kad sam poslala mail da ih pitam da li su primili moju dokumentaciju, dobila sam odgovor da nisu(iako ja imam potvrdu iz DHL-a da jesu), ali ono sto me je najvise sokiralo je spisak dokumenata koje moj CO ocekuje da primi. Izmedju ostalog je naveden i PCC iz Bosne za drugog aplikanta, a to sam ja.

Izmedju ostalog je naveden i PCC iz Bosne za drugog aplikanta, a to sam ja.

To je ono što sam ti navela u mom predhodnom odgovoru tebi: for each country you have lived in for 12 months or more over the last ten (10) years since turning 16.
( Za svaku državu u kojoj ste živjeli 12 mjeseci ili više tokom zadnjih 10 godina odkad ste napunili 16 godina ). Ne znam jesam li ovo dobro prevela ali to znači da kad si napunila u Bosni 16 god i živjela tamo neprekidno 12 mjeseci u periodu od 10 godina ( prije nego si se negdje odselila) onda moraš da daš taj certifikat.

Back