Ljudi, muz i ja smo dobili vize danas!!! moramo biti u Au do 9.1.2009.
sad me hvata panika[/
CESTITAMO.......SUPER......
bar neko odavde da dobije vizu......ja se ubi od cekanja 14. meseci nema CO.ni da se javi ....
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad me hvata panika[/
CESTITAMO.......SUPER......
bar neko odavde da dobije vizu......ja se ubi od cekanja 14. meseci nema CO.ni da se javi ....
![]()
sad me hvata panika![]()
Zdravo, annyyy,
Mi smo aplicirali u junu prosle godine, case officer-a smo dobili u februaru ove godine, i od tada se nismo culi sa njom uopste. Poslali smo sami medicals i police checks, i ja sam slala enquiry na onaj link da vidim u kojoj smo fazi i javise nam (mada su to automatski odgovori) da treba da nasu aplikaciju proslijede decision maker-u i da su svi potrebni dokumenti primljeni. Na to smo se malo zabrinuli jer mi do tada zapravo nismo bili poslali police checks za nas dvoje, cekali smo da zatrazi CO, i onda nakon te enquiry smo poslali.
I sada nemam pojma sta dalje. Pitam se da li je to zaista bila istinita informacija od njih ili puki automatski odgovor koji su mozda greskom poslali ???
Koja od ove dvije adrese se navodi Panel doktorima da šalju medicinski izvještaj?
Courier address
Health Operations Centre
Level 3/26 Lee Street
Sydney NSW 2000
Postal address
GPO Box 9984
Sydney NSW 2001
Cestitam i sve najbolje!!! Bez panike imate vremena da se sredite i put pod noge
Mi danas treba da odemo po rezultate IELTS testa![]()
Hej, super!
Konacno lepe vesti
Kada ste aplicirali i kada ste dobili CO?
Rezultati gotovi prosjecna ocjena 6 a nama je trebalo 4,5 za vizu 457.
cestitka i od mene...svaka cast...!!!Ljudi, muz i ja smo dobili vize danas!!! moramo biti u Au do 9.1.2009.
sad me hvata panika![]()
Cao dugari, ja sam novi clan. Suprug i ja smo aplicirali za AU visu u julu 2007. CO smo dobili 14. Avgusta 2008. CO je trazio da mu posaljemo PCC i Deklaraciju za gradjane bivse SFRJ. Ja sam rodjena u Sarajevu , a od 1992 godine zivim u Beogradu. Moje pitanje je : dali treba da posaljem PCC samo iz Srbije ili treba da posaljem i iz Bosne?
Izmedju ostalog je naveden i PCC iz Bosne za drugog aplikanta, a to sam ja.