gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
... znam vec nekoliko koji rade mutne stvari u samom procesu za iselenje, a izmedju ostalih i ja sam tu.....samo, psssssst![]()
Aaa zenis se iz interesa!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... znam vec nekoliko koji rade mutne stvari u samom procesu za iselenje, a izmedju ostalih i ja sam tu.....samo, psssssst![]()
Aaa zenis se iz interesa!!!![]()
U početku nije trebala slika da se donosi, jer normalno slikaju te tamo i to ulazi direktno u računar.
Ali se onda žalilo udruženje fotografa da će svi propasti jer neće imati posla.
Pa su onda ljudi na vrhu odlučili da mi gradjani ipak, kao pravi iskreni debili, idemo kod fotografa da nas slikaju, da bi im dali novac, da imaju, a tu sliku damo tamo u policiji, pa je oni čisto prikače negde uz neki papir, mada im ne treba...!
Izmaltretiraću se ja pošteno s ovim plaćanjem. Sad nadjoh tamo In Australia, debit card or credit card are the preferred methods of payment. Debit cards cannot be used for applications lodged by mail, a takodje ni za online. Ima l' neko ideju? Preko maila kontaktirao, ne interesiram ih, šalju mi automatski reply, šta im bre smeta debitna karta kad ja plaćam.
Šta mi je brže sad, da vadim neku kreditnu (koja mi inače ič ne treba, osim da mi uzimaju pare cele godine), ili da kopiram, nosim na overu, pakujem i na DHL. Opet u tom slučaju, kako da im se obratim za swift i bank account. Hoće li da pričaju kad ih zovem telefonom?
A imam neki osećaj da će online aplikacije malo brže ići nego papirne, taman sam mislio da malo sustignem ovi amlap, da mi ne beži toliko vremena, dok ja stignem tamo, ona će već biti odomaćeni uvaženi član društva, pa neće ni da me pozna.
A kad si ovo napisao majke ti ?A imam neki osećaj da će online aplikacije malo brže ići nego papirne, taman sam mislio da malo sustignem ovi amlap, da mi ne beži toliko vremena, dok ja stignem tamo, ona će već biti odomaćeni uvaženi član društva, pa neće ni da me pozna.
Ispred vas sedi cova iz Engleske i kad pocne da parla...
Ej, i meni je drugi put bio čova , sijedi sa bradicom i naočarima.
mene je pitao, osim onog uopštenog o imenu, zanimanju itd:
QUOTE]
Hehehehe, palmice, to je taj isti cova !!! Sta znam, bio je skroz ok, fin, nasmejan, onako...daje ti neku podrskicu....
Al, hebiga....,,globalno zagrevanje,, !! !gde me nadje !!!!!!!!!!!!!!!
Reci mi, sta si dobila kod njega, jel to ustvari on ocenjuje, ili se taj snimak nosi u Englesku pa tamo neko radi ocenjivanje??
Ljudi, muz i ja smo dobili vize danas!!! moramo biti u Au do 9.1.2009.
sad me hvata panika![]()
sad me hvata panika![]()
sad me hvata panika![]()
sad me hvata panika![]()