Zavrsen zrenjaninski tehnicki fakultet (informatika), 2231-79 (c++), iskustvo steceno u privatnoj beogradskoj programerskoj firmi.
Da li neko zna sta tacno za nas znaci Priority processing, koliko to uopste ubrzava ceo proces nakon apliciranja?
Po mom iskustvu to neznaci nista, ustvari znaci , kad pregledaju sve aplikacije pristigle internetom, pa pregledaju sve zemlje manje rizicnih zemalja ,pa tek tamo negde kad dodjes na red (gde mi spadamo) dobijes C.O. onda imas prioritet nod ostalim aplikantima koji nisu na toj listi.
To bi otprilike tako bilo .Ja sam ih zvao i pitao sve i svasta cak sam ih pitao koja prava imam jer po staram( pre 1 septembra) bilo je 12 meseci znaci vizu sam trbao da dobijem , a prava ...bas sam lud pa naravno nikakva ...al muka tera coveka na svasta....
I tako ja sam se nadao tome i Priority processing, i..... ali vec 13. meseci cekam C.O. .... mozda ti nebudes te srece ko ja daj boze..... sve zavizi i od slucaja, od ko zna cega....mislim da se otvorio jos jedan centar pogledaj na immi...verovatno je tamo manja guzva pa moze biti da brze sve to i ide.... a mozes da ih pozoves pa pitaj sigurno da bolje znaju....u svako slucaju srecno....