Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Mene nije sramota, moj telefon nema cenu, jer je 6 godina star, ali radi fino, patike sam morao da platim 50 eur, jer mi se one od 10-20 mnogo brzo raspadnu, auto mi napunio 25 godina, i takodje me ni za njega nije sramota, samo sto me ovi Kerovi (e od njih me bas sramota i ne zelim da ih vidim) teraju na vanredni tehnicki kad god hoce, bez obzira da li sam negde krenuo ili mozda nedajboze zurim.
Ovo nije odgovor na prethodni post, samo sam se setio da se pohvalim kolegama sa foruma.
Da vas kolege pitam, ako se secate kad ste popunjavali:
U formi 1276, aplikacija za 175, treba li da pomenem roditelje i sestru u delu 66 kad ne idu sa mnom, da objasnjavam sluzenje vojske u delu 71, da pominjem kad mi je cale sluzio vojsku u delu 73, i da li ste se upisivali u Skill Matching Database u delu 78 (koristi li to cemu)?
Hvala lepo, a mozda nije ni bitno, jer nikad necu dobiti pasoš. Šalim se, dobiću ga, pa će me onda skinuti negde s aviona jer je pokvaren.
Zdravo Pseudonimo, drago mi je da cujem lepe vesti. Cestitam!
Ovo nije odgovor na prethodni post, samo sam se setio da se pohvalim kolegama sa foruma.
Da vas kolege pitam, ako se secate kad ste popunjavali:
U formi 1276, aplikacija za 175, treba li da pomenem roditelje i sestru u delu 66 kad ne idu sa mnom, da objasnjavam sluzenje vojske u delu 71, da pominjem kad mi je cale sluzio vojsku u delu 73, i da li ste se upisivali u Skill Matching Database u delu 78 (koristi li to cemu)?
Hvala lepo, a mozda nije ni bitno, jer nikad necu dobiti pasoš. Šalim se, dobiću ga, pa će me onda skinuti negde s aviona jer je pokvaren.
Zdravo Pseudonimo, drago mi je da cujem lepe vesti. Cestitam!