Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Sad u ponoc Legislative Changes po nashem vremenu, bar bi tako trebalo biti.
Drzte se prijatelji koji josh niste predali aplikaciju (kao ja)![]()
Nista vazno u vezi nasih viza, em aj rajt?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad u ponoc Legislative Changes po nashem vremenu, bar bi tako trebalo biti.
Drzte se prijatelji koji josh niste predali aplikaciju (kao ja)![]()
Nista vazno u vezi nasih viza, em aj rajt?
Što niko više ne piše na ovoj temi. Na onoj drugoj opšta rasprava, pa mi se ne čita. Ima li ko informaciju kako idu novi pasoši, i to ?
Što niko više ne piše na ovoj temi. Na onoj drugoj opšta rasprava, pa mi se ne čita. Ima li ko informaciju kako idu novi pasoši, i to ?
Tree, pa mi smo onda definitivno pogresili drzavu !!!
Hocemo u Albaniju???
Topaz, aj i ti sa nama, spasavaj se dok jos mozes !!!
predpostavljam da si stariji od mene a ti sad prolazis fazu sto sam ja prolazio sa svojih 13 godina australia pa australia. jADAN NE BIO BUDI SRECAN NA KOJEME KONTINENTU ZIVIS NISI SVESAN NA KOJEME KONTINENTU ZIVIS Evropa *** ako vec hces preko grane gledaj da si blize negde Shvica Norveska i tako to cim sredim papire odo na najbolji kontinent na svetu Europeeeee!!!!
secam te se pseudonimo, od ranije na forumu
svaka chast za assessment!!!![]()
Imaš na formularu za vizu kako može. Mislim da jekreditna kartica ok. Meni je rođak uplatio u Australiji pa ti tu nemam iskustva.
Ali obavezno iznos plati u AUD, nikako Eure!
E, vjeruj mi mene ubi ovo čekanje vize. Sve ti nekako "visi" u vazduhu.Toliko nekih stvari koje ovdje moraju da se obave, a sve odlažemo, kao "idemo u Au pa nema veze..."
Buni me ovo ljekarsko, CO mi se nije javljao, i ne znam da li da to obavim sada na svoju ruku ili ne. Postoje i ovakvi i onakvi savjeti...
Možda sačekam do januara, ne znam...
9 januar 2008 . --- 7 mjeseci
Ni Evropa danas nije kao što je bila nekad, a to može da ti posvjedoče mnogi forumi o imigraciji za Australiju, gdje sve više Zapadnih Evropljana odlučuje da se isele.Padom Berlinskog zida i uvođenjem Eura kao monetarne jedinice, otvorili su se mnogi problemi u Evropi, inflacija, skupoća, otpuštanje radnika...
A naši gastarbajteri koji su nekad kod nas dolazili sa 1000 maraka da se provode cijeli mjesec, danas te pare za isti provod troše za nekoliko dana.
Moj rođak iz Australije prošle godine nije mogao da vjeruje koliko mu sad para treba za trošak kod nas, i znam da je non stop komentarisao koliko je sve ovdje skuplje nego u Australiji. A gdje su naše plate a gdje njihove!
No, momče, Evropa je stvar tvog izbora kao što je Australija naš izbor.U svakom slučaju, mlad si, život je pred tobom pa ti iskreno želim sve najbolje!
Vjerujem da ćeš ipak sebe naći u Australiji kad ispitaš mogućnosti života u Evropi.
... nashi ovde rade ko ludi i slabo se provode i tako nekako uspevaju da shtekaju nesto novca uzima se hrana sto je na snizenju sve se gleda da se prodje jeftino i ono minimalno da bi se ustedilo