archistudio
Obećava
- Poruka
- 98
A varas se, Treeju je elektricar samo maska za potrebe emigracije![]()
Gea sta radis ti tako rano u Australiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A varas se, Treeju je elektricar samo maska za potrebe emigracije![]()
OVO je nekada bila veoma dobra i korisna tema. Sada se sve pretvorilo u neko prozivanje i vredjanje.
Zar nema admina da reaguje![]()
arhi
Jest, peace mačko;ne prozivam te, samo se šalim, kao što rekoh.
Mada sad kad si prešao u psihologe amatere, moram da te ispravim, nisam takav zbog češkanja vize, uzroci su duboko u mom detinjstvu... negde na sredini početka vremenskog kontinuuma...
zna li neko kako prolaze paranoidni scizofreničari sa manijakalnim depresijama na novom SOL?
Inače, odustao sam od idenja u Australiju, jer je bezveze.
Uzeću vizu, čisto jer sam je platio, ali neću da idem, jer me sad mrzi.
peace, stvarno
![]()
....Samo, ja ne verujem da će mi trebati arhitetka da gradim kuću, neće mi trebati ni filozof, ni teolog bože sačuvaj, trebaće mi lekari i sestre, bez njih teško, mada ću posle ovoga da izbegavam ove slovenačke, trebaće mi iskreno i vodoinstalater, to je jedna od nauka koje mi ne idu od ruke priznajem, ne treba mi električar, imam, mada se ne penjem po banderama, ali imam drugara koji se penje, a već je tamo, agente za imigracije imamo, ali ih ne koristimo, valjda nam i neće trebati...
lepo, što da nebilo bi lijepo da slovenačka sestra postane australijska,i da se ne vidimo po bolnicama,nego da negdje na obali popijemo pivce za živce,onako po naški![]()