djiki77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Inace taj CV sam im poslao naknadno kao i IELTS .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tree, ti si bio vrijedan sinoć? - tj. rano jutros...
Mi smo sve dokumente spakovali u jedan PDF fajl, tako da ne vidim problem.
Od Qualifications smo slali i na srpskom i na engleskom. Tu ti je najvažnije da pošalješ IELTS i završen assessment.
CV mislim da je najbitniji da napišeš jer na osnovu toga oni odlučuju.( da bude po "njihovim" standardima - imaš dosta primera na netu)
Ni nama nisu tražili ništa od ličnih dokumenata, što je i meni delovalo malo čudno, ali to već nije moj problem.
Što se novca tiče mi smo napisali 22k.
Pozzz.
Topaz, da li si siguran?
Koliko se secam, ako je novac zaradjen preko i postoji dokaz da je porez vec placen, na taj iznos se ne placa porez u Au.
Znači, treba gurati u slamaricu, da ne nadju poreznici.Osetio na sopstvenoj kozi.
TAxi se ovde vodi kao sopsteveni mali biznis.Znači, treba gurati u slamaricu, da ne nadju poreznici.
Kako ide taksi?
Beše li i to prelazno rešenje, dok ne osnuješ neki svoj biznis, ili si rešio da ostaneš na taksiju neko duže vreme?
Koliko se ja secam formulara, to su pitanja ukoliko si odabrao "Regional Victoria". Ja sam stavila Melbourne tako da nisam ni imala ta pitanja.
Ili mozda ako si stavio da imas job offer?! Ne secam se, izvini![]()
Za vas koji ste Vic sposored:
jeste li pisali ovo:
Please attach your settlement research
No file uploaded
Please attach your settlement professional contacts supporting documentation
No file uploaded
Nigde mi nije traženo, a izašlo je na kraju u ovom stilu, pa mi samo kažite traži li se to u nekom trenutku?
Osetio na sopstvenoj kozi.
Topaz, da li si siguran?
Koliko se secam, ako je novac zaradjen preko i postoji dokaz da je porez vec placen, na taj iznos se ne placa porez u Au.