Form 80 i jeste u online aplikaciji, samo se ne popunjava online, nego ručno. Može se i odmah vratiti popunjen, ako ne, ionako će vam ga posle tražiti.
28 dana za upload dokumenata, već je neko rekao, ali hoću i ja da kažem. Mislim da su zaboravili da stave tu granicu u kod sistema, kod mene još uvek radi upload; isinu, pošto ionako niko ne planira da pogleda tu aplikaciju ikad, onda nije ni bitno šta sam kad "attachovao".
Bitno je da mi je novac skinut s računa, odmah.
Od vrste kartice i banke zavisi kad će vam transakcija biti "proknjižena", ali u svakom slučaju kod
online transakcija, treba imati dovoljno novca na računu ( biti u okviru limita) u trenutku transakcije. .. .... bilo je još neko pitanje .... evo, u vezi prikačinjanja dokumenata, korisnički interfejs dozvoljava manipulaciju dokumentima, mogu se brisati i slati drugi ponovo... bar je tako bilo poslednji put kad sam proveravao, mada se ne sećam kad je to bilo

Rekoh i ja nešto korisno. Sad mi se opet ide u Australiju, zanimljivo. Jeste li čuli da ukidaju beli šengen

, dajem otkaz i idem da se švrćkam po evropi, svi ćemo biti srećni, dovozićemo polovne automobile, balkan je tržište uvek gladno dobrih polovnih kanti, švercovaćemo vegetu s praškom i prašak s peskom iz rumunije kao nekada. hehe