Posao u Australiji

Hvala na odgovorima.

Ja sam isto mislio da je form 80 več u online aplikaciji.

avacultevs:
Ja ču još da prikačim te dokumente u ponedeljak pošto mi je stanje na VISI nije 1600eur pa sam zaprosio za dodatni limit.

POZZ

Form 80 ti trazi CO kad i uverenje i medicinski pregled ili treba ranije (u okviru 28 dana) sam da popunis i posaljes?

Ja sam ga popunio ranije, nisam cekao zahtev CO-a, i to tri komada za sve osobe iz moje aplikacije koje su to morale da odrade. Poslao sam ih par dana posto sam aploudovao ove druge dokumente i nije bilo nikakvih problema, CO kasnije to nije ni pominjao...

Form 80 i jeste u online aplikaciji, samo se ne popunjava online, nego ručno. Može se i odmah vratiti popunjen, ako ne, ionako će vam ga posle tražiti.
28 dana za upload dokumenata, već je neko rekao, ali hoću i ja da kažem. Mislim da su zaboravili da stave tu granicu u kod sistema, kod mene još uvek radi upload; isinu, pošto ionako niko ne planira da pogleda tu aplikaciju ikad, onda nije ni bitno šta sam kad "attachovao".
Bitno je da mi je novac skinut s računa, odmah.
Od vrste kartice i banke zavisi kad će vam transakcija biti "proknjižena", ali u svakom slučaju kod online transakcija, treba imati dovoljno novca na računu ( biti u okviru limita) u trenutku transakcije. .. .... bilo je još neko pitanje .... evo, u vezi prikačinjanja dokumenata, korisnički interfejs dozvoljava manipulaciju dokumentima, mogu se brisati i slati drugi ponovo... bar je tako bilo poslednji put kad sam proveravao, mada se ne sećam kad je to bilo :)
Rekoh i ja nešto korisno. Sad mi se opet ide u Australiju, zanimljivo. Jeste li čuli da ukidaju beli šengen ;), dajem otkaz i idem da se švrćkam po evropi, svi ćemo biti srećni, dovozićemo polovne automobile, balkan je tržište uvek gladno dobrih polovnih kanti, švercovaćemo vegetu s praškom i prašak s peskom iz rumunije kao nekada. hehe ;)

Pa prvo mora Madjarska, kao i uvek, izmedju nas i Evrope, Stari Dobri Madžarski carinici sa svojim starim dobrim manirima... Osim ako ne dodžu i loucosti pa preletim preko, a još surčinske njive ukinu 3 od 5 taksi koje sad naplaćuju kao da su neki aerodrom, e to je onda sloboda ljudi!

Pozdrav svima...

Devojka i ja planiramo da selimo u Australiju, krenuli smo oboje na casove engleskog, pa da polozimo i mi taj famozni IELTS:) Devojka ce u decembru da diplomira za psihologa, i planiramo da ona bude primarni aplikant, i da pokusamo da odem u AU sa vizom 475...e sad jedino mi nije jasno malo to oko radnog iskustva, da li se ono razlikuje u zavisnosti na koju teritoriju AU idemo ili kako....bilo kako bilo prvo planiramo da ona odradi 12 meseci radnog staza ovde, a dotle cemo i IELTS da pocistimo.Interesuje me, ako iko zna, koju vizu je najlakse odraditi, ako je moguce dati odgovor na ovo pitanje? :)

Ja ne mogu. A i ti si iz druge države, ne pitaj nas kad će vama ukinuti.
Šalim se. Glasali su za, na parlamentu, sad treba do 30.11. članice da potvrde. .... Čini mi se da je izgledno, ali ne zaboravi da naši mediji i vlast odavno najavljuju da smo na pragu, a taj prag je promenljive širine...
De si Heksi, izgubila si buvu? Nema veze brzo se to razmnožava, biće ih još... :rotf:

Dobio sam meil od immi (automatic notification) da sam aplicirao za vizu i bla bla bla,..Pa imam par pitanja?
Pod Documents Requirements mi piše koje dokumente moram da uploudujem i među nijima je i form 1221-Additional Personal Particulars Informations i form 80-Personal Particulars for Character Assessment.
Pa me zanima dali ste vi to popunjavali i slali na začetku ili nakon što je tražio CO?

:pHvala unapred cao

Dobio sam meil od immi (automatic notification) da sam aplicirao za vizu i bla bla bla,..Pa imam par pitanja?
Pod Documents Requirements mi piše koje dokumente moram da uploudujem i među nijima je i form 1221-Additional Personal Particulars Informations i form 80-Personal Particulars for Character Assessment.
Pa me zanima dali ste vi to popunjavali i slali na začetku ili nakon što je tražio CO?

Isti slucaj kod mene, pa me isto to i zanima.

Slavo,
koliko si platio vizu online i preko koje kartice/banke si placao?

Od tih formulara, mi smo popunjavali samo form 80 i to nekih 2 meseca nakon sto smo aplicirali, dakle pre nego sto smo dobili CO.

Back