Posao u Australiji

Mi smo sve dokumente spakovali u jedan PDF fajl, tako da ne vidim problem.
Od Qualifications smo slali i na srpskom i na engleskom. Tu ti je najvažnije da pošalješ IELTS i završen assessment.
CV mislim da je najbitniji da napišeš jer na osnovu toga oni odlučuju.( da bude po "njihovim" standardima - imaš dosta primera na netu)
Ni nama nisu tražili ništa od ličnih dokumenata, što je i meni delovalo malo čudno, ali to već nije moj problem.
Što se novca tiče mi smo napisali 22k.
Pozzz.

Postoji jedan problem oko tih 22 000.
Kad budete radili porez ili pomoc od socialnog oni ce vam to ukljuciti u pare koje ste doneli = zarada. Pazite koliko pisete.

Pa ukoliko se stvarno obistini da ce nastaviti sa izdavanjem viza (non CSL) do kraja 2012, ko zna koliko ce ko imati para u tom trenutku...

Za Vic je u pitanju pokretna i nepokretna imovina, ne samo novac. Mislis da to nema veze ili?

Zaslužio sam ja motku, :azdaja:, da mi izbije iz glave više ove emigracije i čuda, ko se još od toga leba najeo! :sad2: Da sam radio nešto korisno umesto toga, dje bi mi kraj bio. Mogao sam da izvezem 150 vilerovih goblena, pa da prodajem u halooglase :rotf:

Za vas koji ste Vic sposored:
jeste li pisali ovo:
Please attach your settlement research
No file uploaded
Please attach your settlement professional contacts supporting documentation
No file uploaded

Nigde mi nije traženo, a izašlo je na kraju u ovom stilu, pa mi samo kažite traži li se to u nekom trenutku?

Koliko se ja secam formulara, to su pitanja ukoliko si odabrao "Regional Victoria". Ja sam stavila Melbourne tako da nisam ni imala ta pitanja.

Ili mozda ako si stavio da imas job offer?! Ne secam se, izvini :(

Biće da tako i jeste, hvala.
Sad neko vreme da ne pričamo o tome, dosta je.

Kako vam se svidja vreme ove zime, dosta toplo jelda, nego ubi smog u Pančevu (smog = smoke+fog).

TREE

Za vas koji ste Vic sposored:
jeste li pisali ovo:
Please attach your settlement research
No file uploaded
Please attach your settlement professional contacts supporting documentation
No file uploaded
Nigde mi nije traženo, a izašlo je na kraju u ovom stilu, pa mi samo kažite traži li se to u nekom trenutku?

Mislim da si propuštio neki dugmić da klikneš . U onom Wa onlajn formularu bilo je sličnih pitanja i pored pnjih postoji rubrika da uneseš tekst do 1000 riječi (ako se ne varam). Na kraju formulara postoji da uploduješ Asessment, CV, Completition Letter... i Other. Pod ovim Other mislim da se mogu dodati razni dokumenti izjave , po svom nahođenju.
Imaš li prilike da pogledaš ponovo svoj "domaći" pa da ispraviš nešto?

Ma jok, tako su napravili aplikaciju, prešao sam više puta napred nazad, što im bude trebalo još, tražiće.
I ne treba mi 1000 reči da kažem "aplicirao sam za to zato što sam ionako hteo da idem tamo kad sam aplicirao za 175, samo što sad moram to i da potpišem.

Poslednja izmena:

Back