Posao u Australiji

E pa srecna vam stota stranica:)

Gea, moze jedno pitanjce? Ispravi me ako gresim: Prvi korak je da saljem diplomu na assessement, jel tako? Ja imam zvanje accountant, da li diplomu saljem na sve 3 adrese?
Takodje sam gledala tabelicu bodovanja i malo sam zbunjena. Po mojoj racunici imam 140 bodova, da to nije previse? Sve sam presla nekoliko puta...Naravno ovo je uz uslov da prodjem IELTS za 7...

Nisam sigurna, ali mislim da za tvoje zanimanje moras prvo dobiti odgovarajuce ocene na IELTS-u. Proveri to na onim stranicama, a proveri i sta ti je sve potrebno za assessment. Mom suprugu je trebala gomila papira (reference od poslodavaca, rezime, potvrda o polozenim ispitima, izvodi iz banke, fotokopija radne knjizice i sl.).
Kada prikupis sve te papire, saljes ih na adresu jedne od te tri institucije.

Nije to uopste cudno. 140 bodova je ok, narocito ako imas malo godina :)

Poslednja izmena:
Hoćete li mi reći da kvarim zabavu, ako napomenem da vam ti bodovi trenutno ničemu ne služe, osim ako ih nemate dovoljno... Znači, za sad je bitno ako ste na CSL, tome se radujte, i 120 je dovoljno, bez toga, sponzorske vize traže 100, i opet je to dovoljno. Možda bi bilo logično da ko ima više bodova ide brže, ali kad udjete malo u proces migracije, vidite da tu logika nije presudna nauka ;)

He xe he xe, probudio sam te malo. Pošto sam se ja vratio na ovi forum da lupetam, fališ mi ...

Jesi da znaš...:lol:
Pa hajde da lupetamo zajedno...
a025.gif

Aj malo muzike da slušamo...:D

:zper:

Back