Pozdrav Bias, nisam ni znao da ste sleteli tamo, šta da vam kažem osim moralne podrške...
Zdravo i Topaze, Bias dobri su ti njegovi saveti, Topaz je jedan od najčvršćih momaka koje znam da je odleteo južno, kod njega nema trte-mrte, samo trte. Ekstra snalažljiv.
Inače i ja sam neki dan tražio po netu gajbe, da sračunam koliko mi to para treba za tu zajebanciju zvanu "vesela emigracija", i osetio sam se kao u ono doba pre više godina kad sam po BGu tražio gajbu. Treba nam, kao i onda, što jeftinije, ne smeta nam ako je mali prostor, ali hoćemo da je pristojno... a za male pare (koje su iz naše perspektive velike) samo rupe, ono što je samo pristojno, ne dobro, nego samo pristojno, već skupo... Iz takih razloga se i vozim svakog dana već godinama Pa-Bg, jer dvadesetak km je dvadesetak km, a 200 ura je 200 ura...Tako da za 250 nedeljno po Pertu gajbe na K ne liče, moraćemo ići bar na 400, ako dodje do toga. Ili da se stiskamo za prvo vreme...
Nego, moram opet na more na par dana (dobro ne moram, ali hoću).
Vratiću se od nedelje da vas zapitkujem opet, pa ću onda i da završavam to sponzorstvo i tu vizu, koliko košta da košta, a kasnije isplativost preseljenja ćemo posebno da izračunavamo...