gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
A kod nas je benzin 13,5e a koliko je u AU? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kod nas je benzin 13,5e a koliko je u AU?![]()
Rece jedan covek ranije da kosta 1,20$.
Posto sam u medjuvremenu postao ozenjen covek...s
A posle pocinjem da smaram palmu , a bogami i vas ostale, oko dalje akcije.
Najvise ce da me zanima je li neko koristio online aplikaciju.
...
Samo toliko košta vozački?!!
E, kod nas u Crnoj Gori je ovako:
Ljekarsko: 30 €
Uplata za vozački: 250 €
Polaganje testova tj. plaćanje komisije: 60 € ( 20 € po članu komisije - ima ih 3 )
Diploma ( Zamisli i to su izmislili ) : 20 € - bez diplome ne možeš dobiti vozačku!
+++++++++
Ako treba ( a treba) dodatni časovi vožnje : 20 € po danu ( sat ipo )
Ako padneš iz testova još 60 €, a iz vožnje još 30 €
Blagošššš!
E blago Hrvatima...
Nego, jesi li se navikao da voziš lijevom stranom. Mislim da isto nije teško, s obzirom da je volan na desnoj strani, pa ti dođe prirodno.Polažeš li u autu sa automatskim ili ručnim menjačem?
Brzo se naucis pogotovo sto 80 % ulica su fizicki odvojene, tako da imas tri sa leve i tri sa desne strane i 3 metra izmedju smerova.
Kako pozelis. Ako hoces polazes na automatiku, ali ne smes da vozis onda sa menjacem.
Kazi, jel se uopste moze naci kola sa rucnom menjacem...?
Ko ima adresu van Bg, salju mu postom, ko zivi u Bg zamoljen je da skokne u BC za rezultat. Mada verovatno znas to.hvala, jedan deo mene je vec ponovo bio na ispituiskreno, speaking mi je bio uzas, nesto gledam sad ponovo ali opet isti rezultati, mada je to online, papirni ce valda da mi stigne postom (nasha posta
)
Da li mi neko moze pomoci u tumacenju vazenja IELTS testa? Kad kazu 1 god. jel to znaci da u tom periodu moram podneti zahtev za vizu(npr. polozim u decembru 2008. i zahtev mogu podneti do decembra 2009.) ili vizu moram dobiti pre isteka IELTS-a?
Da pitam ja opet: mogu li karticom da platim aplikaciju i kojom, radio li je to neko?
Proverio rezultate IELTS-a, i.... dragi prijatelji polozio sam!!!! (iskreno, mislio sam da cu zveknuti iz speaking-a, kad ono)
Candidate Number 000183
Listening 6
Reading 6
Writing 6
Speaking 6.5
Overall Band 6