Posao u Afganistanu - LOGCAP_4

browser

Početnik
Poruka
44
Uhhhh, odavno me nije bilo ovdje, zaboravio sam na krstaricu. Sorry :/

Ljudi, ostavio sam link na prvoj stranici ka koji je stalno aktivan. Evo da ponovim :

Ima tu foruma, podforuma, ali sad je najbitnija tema Dyncorp Intl. Projekat je navodno pri kraju iako je sada i zvanicno objavljeno da vojska ostaje i poslije 2014-e.

Upravo ovog trenutka je krenuo novi proces zaposljavanja kod DYN. General laboreri ( fizicki radnici ) su vec na procesu u Dubaiju, a uskoro krecu i elektricari.
Ne znam koje pozicije dolaze poslije elektricara, koga zanima neka prati na slobodnom i neka zaboga aplicira na Dyncorpovoj stranici. Posao je jos aktuelan, ali ja ne vodim nikoga niti zaposljavam.
Moracete sami da se potrudite i ako mislite zbilja doci ovamo ( ja sam sad u Avganistanu, blizu Iranske granice) POZURITE. Onda procitajte malo sta sam pisao ovdje i pogledajte i na drugom forumu.
 
Poslednja izmena od moderatora:

browser

Početnik
Poruka
44
Ima li još posla?

Slabo, ali ima jos. Mislim nekog narocitog posla nikad nije ni bilo, malo ko je nazuljao ruke od posla :)

Ovako, smanjuje se "foot print" i to se smanjuje ubrzano. Svuda praste otkazi, najvise za elektricare sa prostora Balkana, pa sam i ja medju njima. Uskoro dolazim kuci, nisam bio kod kuce od februara. Oni koji ce da posao privedu kraju su Britanci i Ameri. Oni imaju te licence koje mi nemamo.
Neka perspektiva za nove ljude postoji jos. Skoro , mozda prije mjesec dana dosla je nekolicina nasih ljudi u ovu malu bazu u kojoj sam sada. Power Gen i dvoje Warehoseman-a, dvojica Makedonaca i jedna djevojka iz Bosne. Cuo sam da je bilo jos nasih u Dubaiju na procesu, ali ne znam detalje.
Sigurno cu znati vise kad pocnem ponovo da apliciram od kuce, jer nakon ovog posla raditi neki sugav posao kod kuce za nekog naseg gazdu, djeluje mi kao nemoguca misija.
 

Top