Posao i novac

@ Psihologue

Nije se nigde umesao Saturn, koji je u 9.-toj, osim ako se uzme orbis veci od 5 stepeni. Ju 26 Skorpije, Sa 3 stepena Blizanaca, ali to je, kako rekoh, 9.-ta kuca, ona i nema veze sa novcem.

Vipcurlic,posto druga kuca predstavlja novac,sta bi rekla za nekog ko ima ovoliko planeta u njoj?Ako imas vremena,pogledaj molim te,u pitanju je moj rodjak.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=7pqfile0gXqij-u1191070552&nhor=2

Sta bih rekla..da moze da ima obezbedjeno pocetno stanje zahvaljujuci roditeljima ili bar jednom od njih, da je jako samostalan i ne zeli ni od koga da zavisi i da zeli da ima slobodu u raspolaganju,svoj dinar i svoje vrednosti.Postovace trud rad ali i svoj i jako je bitno da voli ono sto radi jer ce tako bas da napreduje u svemu. Ima neki talenat i sklonost da zaradjuje jos od svojih ranih godina i zeli da uspe..ali takodje i voli da trosi, za kvalitetne i skupe stvari i ne zeli da zavisi od novca ni u kom obliku, on je za njega da se zaradi i da se trosi...Bavi li se sportom ?Sta je ovo sto ga bas "hoce" ili sto on bas hoce?

Sta bih rekla..da moze da ima obezbedjeno pocetno stanje zahvaljujuci roditeljima ili bar jednom od njih, da je jako samostalan i ne zeli ni od koga da zavisi i da zeli da ima slobodu u raspolaganju,svoj dinar i svoje vrednosti.Postovace trud rad ali i svoj i jako je bitno da voli ono sto radi jer ce tako bas da napreduje u svemu. Ima neki talenat i sklonost da zaradjuje jos od svojih ranih godina i zeli da uspe..ali takodje i voli da trosi, za kvalitetne i skupe stvari i ne zeli da zavisi od novca ni u kom obliku, on je za njega da se zaradi i da se trosi...Bavi li se sportom ?Sta je ovo sto ga bas "hoce" ili sto on bas hoce?
Ne bavi se sportom,samo rekreativno,ali je sportski tip,atletski gradjen.
Ima cudan odnos prema novcu,ne zeli da zavisi od novca,u stanju je ako dodje do neke vece svote novca da je pokloni nekom...U pravu si za roditelje,dosta novca dolazi sa majcine strane,njen otac je u inostranstvu,da li ga mozda ceka neko nasledstvo s obzirom na to ili mozda odlazak u inostranstvo?Jako je dobar i vredan radnik,postuju ga na poslu nadredjeni iako na predhodnom nije imao dobar odnos sa sefom,jer ne trpi nepravdu.Sada se zaposlio u jednoj firmi i prilicno je zadovoljan.

ko ce meni da poglea gde su mi pare..karta mi je na str 5 #110..krinke nema vec 5 dana, ni glasa ne daje, Psyho se oprobao u postavci ,a ja vredno radim i cekam....

...Evo ja opet, analiziram tvoju kartu i sve mi se vise namece da se kod tebe neptun vise oseca u 3. nego u 2. kuci..
.. Rekao bi da su za tvoje pare presudni venera, mars i pluton..
..venera, koja ti donosi pare neposredno / preko supruga, krediti i sl./, tacnije 2.supruga
/derivatno vladalac 9.polje/.. licni prihodi su vezani za poslove zatvorenih institucija, bolnica, .. pluton i uran u trigonu sa venerom iz 8. donose prihode, ali ne u kontinuitetu, iz razloga zato sto radis iz sopstvenog zadovoljstva, a manje zbog novca.. / uran vladaoc 5. sa mesecom u 5./..

u bolnici, na faksu i posle faksa radila samo kao volonter i dve godine u ordinaciji takodje kao volonter..da nema mene pojeli bi nas krediti i njegove investicije jer je njegov Neptun gori i nezreo nego sto je moj...venera vlada 1,2,8,9 poljem, samo 4 komada, sa konjukcija unce i opozicija neptun...da ne radim u struci, ne radim, radila kod privatnika i dobila otkaz kad sam ostala trudna, pa se sudim..bice da su to pare iz 9 u 8 no ni tu necu nastaviti i kad mi presude...radim ovo sto volim jer zaista volim i neptun je taj koji poklanja...dok ne dodje saturn u 12 sekstil i zatrpa me toliko da moram da smanjim..jos ja biram koliko cu i kad cu da radim fraj...drugi partner ima stabilne prihode ali i zelju da napravi kucu pa kako dodje kuca tako prihoda nema - pojedose ga krediti...a ja dok cekam Saturna, dajem oduska Neptunu..pa kad radim fraj, radim to iz srca, dok jos moze..(i nekako mislim samo da se razlikujemo u stavu prema Neptunu, njega vuce onaj pluton, on mu vladar i vlada 3 kucom pa pobegulja se smestila u 12)..Mars je odradio posao na faksu i privremene poslove dok sam zivela u BGD ..

Back