Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Znaci jos moram da ucim o natalu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci jos moram da ucim o natalu ...
Onazis je imao Jupitera u 2.polju.
U kojim kucama je Onazis imao vodeni trigon?
Ako je u 2. 6. i 10.kuci onda trigon ukazuje na novac, inace su verovatno drugi aspekti u karti presudni..
Djuro bas si misterioznaprocitah da Mars u aspektu sa vladarom 2. kuce utice na novac tako da ga cas ima - cas nema, kako dosao, tako i otisao... ja se prepoznajem u tvojoj prici - kad ima novca,onda ga bas ima, uglavnom kraci period, ali bitno je da ga ima. A kad ga nema, e onda nema ni cvonjka!!! No, ja se ne opterecujem preterano, prosto sam se navikla.. A imam Marsa u aspektu sa vladarom 2. kuce...
Ako je vladar druge ME u XI, u opoziciji sa SA? Otezano sticanje? SA vladar IX i X.
Inace nisam mnogo okrenuta materijalnom. Trenutno imam vise nego ikada pre u zivotu, mogla sam fino da stedim...ali..hm...ima lepih cipela..Me 90 Ne?
E da Ju je u V u devici i Ne u VII u strelcu
Seviljo
sta te zanima za novac...odnos ti je takav da je tebi bitnija karijera i osamostaljenje,ostvarenje u polju tom nego novac ko novac. Treba ti da pokazes kako si stabilna i zrela, da sama vodis racuna o sebi
i da mozes udobno da zivis. Ne zelis ni od koga da zavisis jer su te ucili da budes odgovorna i da postujes vrednosti, dom i porodicu. Nagli uspon u poslu i karijeri uslovljava i osamostaljenje i
zaradjivanje, posebno od 30-te nadalje...Siroka konjukcija(ako je ima)Merkura i Sunca ti daje volju za rad i zaradjivanje a trigon Uranu u Strelcu da novac sluzi za sticanje i koriscenje, trosenje
(posebno kad das oduska kvadratu sa Neptunom!)..jeste da te malo jede savest kada onako neplanski podjes da kupis hleb i vratis se sa cipelama, ali hajde, jednom se zivi...Trudices se da budes
prakticna i realna ali ti treba taj izduvni ventil...ne znam sta bi te zanimalo u ovom polju..
Nasla sam kartu, 2.kuca u Blizancima i Raku, Merkur je u Ribama u 11 polju, sa Neptunom vladarem je u Kvadratu.To ti daje ono sto kazes, ne zavisis od novca u smislu materijalnog, ne da ga ne cenis nego vrednosti trais u nekim drugim stvarima i kako je u 11 polju Merkur, to znaci da prezires one ljude koje sreces u krugu prijatelja koji su tu da se samo "ogrebu,ocesu" , odnosno iz materijalnih razloga...Mozda je gruba rec prezires ali je zaista u tebi otpor i gadjenje prema takvim likovima, posebno sto Merkur ima opoziciju Saturnu...prihvatas ti da je svet zasnovan na materijalizaciji i da zivis u takvom drustvu i da ne osecas da mu pripadas u tom smislu, da vrednosti treba traziti na drugim stranama i da se ljudi cene prema onome sto jesu iznutra i dugovno,ali, nekad ti bas bude muka od odredjenih ljudi,zar ne!?Rak u delu 2.kuce i Mesec u Raku, u sedistu..taman gde mu je mesto,sekstil Jupiter i trigon Sunce..novac dolazi i materijalna strana kao sto je osecaj sigurnosti,udobnosti,obezbedjenosti ce da postoji ali samo sopstvenim trudom i radom jer je Mesec u sedistu i jer je trigon Suncu u 10, stalo ti je da se licno ostvaris a Jupiter u Devici siri materijalne vrednosti u smislu udoban dom u kasnijim godinama(kad se prevali 30-ta pa na dalje..Mesec ima kvadrat Saturn a Merkur opoziciju, obe planete primaju dozu nesigurnosti,straha ili borbe za stvaranjem i sticanjem i zris kroz odnose sa ljudima sa kojima radis, stices od 25-te pa nadalje, sa ispravnim stavom prema materijalnom kada Saturn predje prvi svoj krug, svoj povratak, za nekih godinu dana ce biti tu...Eto, malo da ti pomognem..
Ovo je opis koji bi mogla da da još samo neka osoba koja živi samnom.
Ma da, ja zaista ne pridajem značaj , neki poseban, novcu.
Pogotovo ne kod drugih ljudi. Bitno mi je da imam svoj.Tudji me, pa čak ni partnerov , ne zanima.
Ustvari, kad razmislim, mene je blam da mi neko plaća. Ili uvek ja, ili jednom ja, jednom taj neko- ovo ide u prilog mojoj potrbi za samostalnošću.
A zanimala me je količina, onako hipotetički, kojom bih mogla da baratam u životu.:smile:
pa jedino kasnije kad uspavam dete,ceo dan mi ne da da radim...hej viponja :9
jel ti se dat analizu mojih izgleda s novcem?
svidjaju mi se ovi osvrti..
fala, lp anch![]()
Ijao, Vip, nisi mi samo rekla odkle mi stizu parice, od profesije ili nekog drugog posla?
Hvala ti puno na odgovoru!
Kad stignes, nije hitno....
ne planiram sutra da se obogatim.
![]()
hej viponja :9
jel ti se dat analizu mojih izgleda s novcem?
svidjaju mi se ovi osvrti..
fala, lp anch![]()
Ijao, Vip, nisi mi samo rekla odakle mi stizu parice, od profesije ili nekog drugog posla?
Hvala ti puno na odgovoru!
Kad stignes, nije hitno....
ne planiram sutra da se obogatim.
![]()