nista malena samo nas spaja "neko ko sve zna"
a i kazu da sam sarmer, pa se lepe devojcice
a i kazu da sam sarmer, pa se lepe devojcice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam u toku o cemu se radi?
Kazu da je Onazis imao veliki vodeni trigon. Ja imam samo So120Ju, u 10.-oj i 2.goj. Da li to obecava? Doduse, Ju0Ne...
Kazu da je Onazis imao veliki vodeni trigon. Ja imam samo So120Ju, u 10.-oj i 2.goj. Da li to obecava? Doduse, Ju0Ne...
Vipcurlic,posto druga kuca predstavlja novac,sta bi rekla za nekog ko ima ovoliko planeta u njoj?Ako imas vremena,pogledaj molim te,u pitanju je moj rodjak.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=7pqfile0gXqij-u1191070552&nhor=2
Ne bavi se sportom,samo rekreativno,ali je sportski tip,atletski gradjen.Sta bih rekla..da moze da ima obezbedjeno pocetno stanje zahvaljujuci roditeljima ili bar jednom od njih, da je jako samostalan i ne zeli ni od koga da zavisi i da zeli da ima slobodu u raspolaganju,svoj dinar i svoje vrednosti.Postovace trud rad ali i svoj i jako je bitno da voli ono sto radi jer ce tako bas da napreduje u svemu. Ima neki talenat i sklonost da zaradjuje jos od svojih ranih godina i zeli da uspe..ali takodje i voli da trosi, za kvalitetne i skupe stvari i ne zeli da zavisi od novca ni u kom obliku, on je za njega da se zaradi i da se trosi...Bavi li se sportom ?Sta je ovo sto ga bas "hoce" ili sto on bas hoce?
Hvala Vip!Takav je, slazemo se u vidjenju..ne brini, imace dovoljno novca i za sebe i da poklanja drugima, ima dobit i od roditelja i od partnerki, kako materijalno tako i imovinski...
ko ce meni da poglea gde su mi pare..karta mi je na str 5 #110..krinke nema vec 5 dana, ni glasa ne daje, Psyho se oprobao u postavci ,a ja vredno radim i cekam....