Ma samo da podsetim

ops: ovde smo da svi saznamo ponesto, kao sto ti rece

Elem, Jupi je ovdi na grdnim mukama, kvadrati od Sunca (kvadrat sa dispozitorom je jedan od najgorih aspekata) i od Neptuna, a Jupi je i tradicionalno vladar Riba, pa cemo reci i sa suvladarem VIII polja - ovde se trosi ludo, on bas uziva u rashodima i to nekontrolisanim,
cini mi se da mu smesak zablista na licu kad god ga neko pita gde je i kad pre potrosio neku vecu svotu. Jupi dolazi iz V i to ukljestene, pa je to rupa bez dna - koliko trosi toliko dobija, mozda i na igrama na srecu jer asocira na aspekte za kockanje.
Ocena bi bila da je prividno jako puno novca u njegovim rukama, ali to je samo u pocetnoj fazi jer kada krene sa troskovima i ulaganjima shvata da mu treba jos novca pa gleda kako da sto brze (i ludje) dodje do njega. A u stanju je da zaradi jako puno.
Ulaganjem u dom se pohvalio sam, eto Mesec mu je u IV - dusa u domu, pravi Bik, ali rekla bih da su sva ta ulaganja sa ciljem da se ugoste prijatelji, da i rodbina pohvali kako je sve to sredio. Iako je Mesec ono najskrivenije u nama samima, i cesto ostane samo za najblize.
Uglavnom, novca ce uvek biti ne zbog Jupija na Regulusu (a mislim i da je ovo vec orbis za polemiku - sa fiksnim 2 stepena provereno rade, sve ostalo

). Bice ga zbog Jupija na vrhu II polja, i zbog Sunca koje vlada i I i II, i zbog Merkura koji je suvladar a u svom sedistu je (u Blizancima). Novac ce biti iz najrazlicitijih kombinacija, "sitan" novac rekli bismo, ali BIK/LAV sta je njemu sitno

... novac koji stalno stize, razliciti izvori zarade, stalno novi poslovi i promene nacina sticanja. Svaki posao je sa ciljem da se obezbedi dugorocan priliv novca, iako mozda svota bude s pocetka manja, ali ce vremenom razradjivati posao, i uvecavati prihod.
Ovako postavljena Fortuna u VI daje uvek pocetnu srecu u poslovima, ali vremenom on to odlozi uz ostale kombinacije koje donose novac... i trazi jos posla, i vise nacina... jer dug je zivot a on je uzivalac.