Posao i novac

Stigla bih ja i do promenljivosti i do inostranstva i ko zna jos sta da nemam "malo smetalo" koje dezura non-stop..bitno je da smo ga nasli...

Moram licno pitanje..kako ubacujes nas font..ili sam corava ili ne znam da se snadjem

Aaaa, moraš da imaš ubačen program u komp. Možda i imaš.
Kod mene je ovako: u donjem desnom uglu monitora imam jedan kvadratić u kome piše SR,tebi, verovatno piše EN, onda klikneš na taj kvadratić i iskoči na gore meni, odabereš opciju SR.
Slovo ''Ž'' mi je na tipki levo od tipke za brisanje, pa slovo''Đ'' na tipki za uglaste zagrade...i tako, isprobaš redom gde ti je sad koje od tih naših slova. Mora biti na znacima, a ne na drugim slovima.
Naravno, sve ovo ako imaš pomenuti program.;)

izmamili smo Raka na suho...evo je karta...
Pare leze u sekstilu Uran,Pluton,Mesec u 12 i Neptuna koji iz polja posla doplivao do polja Novca...definitivno, kao i sto sam govorila, moralo bi da dodje do toga, sa tim Neptunom, da se osoba u zivotu cesto bavi zanimanjima koja ne moraju da budu u vezi sa njenim obrazovanjem i strukom i stice novac upravo kroz tako nesto..Plus, osoba ima malo busne prste, novac nikako da bude zadrzan, nije da ne postuje novac zbog Neptuna, naprotiv, jer je Mesec iz Raka i 10 polja u 12 kuci, osoba postuje i svoj i tudj rad ali je nemocna da ponekad utice na to koliko je adekvatno placena, koliko su redovna primanja i koliko iznose neki "neredovni troskovi"..moze li za pocetak ovako?

izmamili smo Raka na suho...evo je karta...
Pare leze u sekstilu Uran,Pluton,Mesec u 12 i Neptuna koji iz polja posla doplivao do polja Novca...definitivno, kao i sto sam govorila, moralo bi da dodje do toga, sa tim Neptunom, da se osoba u zivotu cesto bavi zanimanjima koja ne moraju da budu u vezi sa njenim obrazovanjem i strukom i stice novac upravo kroz tako nesto..Plus, osoba ima malo busne prste, novac nikako da bude zadrzan, nije da ne postuje novac zbog Neptuna, naprotiv, jer je Mesec iz Raka i 10 polja u 12 kuci, osoba postuje i svoj i tudj rad ali je nemocna da ponekad utice na to koliko je adekvatno placena, koliko su redovna primanja i koliko iznose neki "neredovni troskovi"..moze li za pocetak ovako?

Naravno da moze....
Po cemu se vidi drugo zanimanje od onog koju sam skolu zavrsio?
Kako to drugo zanimanje donosi vise para od skolovanog?

Naravno da moze....

Sorry, kasnim malo, radim na pp i ovde...

kao prvo Neptun u 2 polju, kroz ovoliko godina rada koliko radim, nije bilo osobe koja ga je imala a da nije radila posao van struke, imam i ja Neptun i radim van struke, celoga zivota, kao drugo zbog cega mislim Jupiter iz polja 3, obrazovanja je u kvadratu sa Neptunom, mozes da volis jako to sto si zavrsio ali ne verujem da u tome radis, mislim ono da zaradjujes pare klasicno i ako iole imas posao vezan za struku, mora da bude neodgovarajuce radno mesto tebi ili neadekvatno tvojoj strucnoj spremi. Zatim je Merkur u 9 polju, u sedistu, mogu da budu vise skole, stepenovano obrazovanje ili visoka sprema cak, koja bi pretrpela i neke prekide zbog kvadrata sa planetama iz 12 polja..No, licno samorazvijanje i dopunjavanje, istrazivanje i ucenje je tvoj zivot, bar tako mislim i sve one sfere koje su u vezi 9 i 12 polja, pa i ovaj rad ovde i nije slucajno na forumu astrologije i nije slucajan tvoj Nik s obzirom na sklonost analizi i psihoanalizi, otktrivanju tajni i sl sto nose planete u 12 polju

Evo i moje kartice, pa ako moze i meni par reci o novcanoj situaciji. Ne samo u tekucem periodu, vec uopsteno.. Ima li izgleda da cu moci normalno da zivim od svog rada jednog dana?? Hvala... Pozz svima

Ne stigoh da nastavim... sa skorpijom u 2 polju i plutonom kao vladarem, obicno kazu da te osobe "hoce pare" da se lepe na njih i mislim da su snalazljive i da se jako bore za ostvarenje u zivotu ali polozaj Neptuna remeti ono sto bi dao Pluton da je na tom mestu..pare dolaze ali i odlaze..i ups..evo i ovde Neptun 138 Mars, 136 Sunce, 130 Venera..Mars kao suvladar novca i Sunce koje tezi karijeri u 10 i Venera vladar podznaka..reklo bi se da si bas veliki borac u zivotu da se ostvaris u karijeri, poslu koji radis ali da si "za samo malo" promasio vreme u koje si se rodio (kao i ja,to pricam i za sebe)...Eto ga u vezi onaj Mars koji je negde pominjan da zna da odnese pare ...Nemam utisak da ih nemas ali kao da stalno iskrsne nesto, da se strepi u nekom periodu da li ce biti za sve potrebe, pa i osnovne...No, kad krene, onda je krenulo i navali bas kako treba, ludo i nezaboravno..Poslovi mogu da budu u vezi sa osobama koje smatras prijateljima, odn sekstil Mars i Jupiter u 11, pa iz 3, preko ugovora, papira i da, zaboravih, Neptun moze i da znaci , ovako postavljen, rad u privatnoj sferi ili kod privatnika, za privatnike i sl...Ovako gledano, orjentaciono, ali cekam i da se drugi prikljuce da iznesemo sto vise mogucnosti, po meni bi ovaj tranzit saturna trebao i mogao da iskoristis jako pozitivno , da sa jupiterom dodje i do uvecanja kapitala, i vrednosti u porodici, i prinova..

pare leze u stelijumu u 12 i sekstilu u 2 sa Neptunom...moze da krene nesto sa jupiterom iz jarca ali je to krene, bude u naletu i ode Jupi u drugi znak, saturn je meni bitniji koji je sada na Jupiteru natalnom i koji ce tek biti na stelijumu u 12. Takodje je bitan i Pluton na pocetku Jarca, trigonirace ti Jupiter natalni i vec je u orbisu, rekla bih...

da, kako Mars vlada 7, mozes daimas koristi, da tako kazem i od partnerskih poslova ali i od lepse polovine u zivotu..zajednicki rad moze da vam znaci i godi..Vidis Sunce na sredini izmedju Venere i marsa, kao da te okruzuje, vladar 7 kao partnerke i vladar 8 kao derivatne njene 2 kuce...

Pa hajde jos neko...

ViP da li bila ljubazna da postavis moju natalnu kartu ovde da vidim sta ce te mi reci u vezi para...
Inace "sta cete mi reci" se pise zajedno.

Necu biti toliko optimisticna jer mislim da ovakve pozicije to ne dozvoljavaju. Mozemo u pozadini razmatrati Neptuna koji je pri kraju II polja, on ce dati sve sto je Vip navela ali i "suplje prste", pa ne verujem da se na njega treba oslanjati.
Pre svega Mars je vladar II polja a nalazi se u Raku, znaku svoje DEBILITACIJE - ovakav polozaj ce dati da osoba ima istaknutu potrebu da puno stice i time se pokaze, no nazalost zbog vrha II polja na 0 stepeni, i debilitiranog vladara situacija nece biti pozitivna. Da bismo videli sta ce vremenom biti sa njegovim novcem posmatracemo dipsoziciju - tj. Mesec, vladar Marsa je u Devici - dugovanja, zaostali troskovi, sudbina ce sve redje dozvoliti da se novac zadrzi u njegovim rukama. Radice za ljude koje ne ceni dovoljno, i sa njima imati prilicno promenljive odnose - suzdrzava negodovanje do odredjenog trenutka, ali kada se otvori kaze i vise nego sto je potrebno, time u velikoj meri zatvarajuci sebi put za kreiranje dobrog odnosa sa njima u buducnosti. Iz drugog ugla Mesec (kao dispozitor vladara novca i vladar X) je u kvadratu sa svojim vladarem Merkurom, sto je prilicno nepovoljno, i pratice ga kroz zivot.
Rad sa partnerima, hm? mogla bih polemisali i na ovu temu, ali pokusacu to trazenjem resenja...

Tesko da je ova osoba u stanju da radi samostalno, u tom slucaju njegov rad bi stalno zavisio od drugih do mere da se ne oseca samostalno, i to nije resenje. Rad za druge sa vladarem Neptunom je bolje resenje, ali on zapravo trazi VLAST. Sunce, Mars i Venera u X bi da drze konce u rukama, ali da se to ne "vidi" i nazalost nece ni sa ovim imati dovoljno zadovoljstva. Cesto ce se osecati neadekvatno, nedovoljno strucno, cak uvredjeno cak i kada tome nema mesta - sve zasluga debilitacije Marsa koji vlada i VII sto su njegovi partneri.

Daj Boze da resi svoje probleme ovog tipa, pre svega to "psyho..." kako se vec nazvao ovde na forumu MORA da usmeri na sebe, da jako puno radi na korigovanju svojih crta koje sve u vezi sa karijerom cini vrlo nezadovoljavajuce i slabog kvaliteta. Kada je dosta? Kada oseti prema supruzi takvo postovanje, kada stekne osecaj da mu ona ne duguje nista, da egzistira potpuno slobodno u odnosu sa njom, kada prestane da se zali na sefove i na njihovo neznanje, na aroganciju...

Lepo! :lol: Visoko obrazovanje je opisano IX poljem, novac od visokog obrazovanja X. Alternativno zanimanje je opisano XI, a novac od njega XII gde se nalaze Pluton, Uran i Mesec. No bojim se da ce i ovo donositi vremenom sve manje svote, pa budi spreman na prihvatanje novih angazmana. Na takav dinamizam (brojne promene na polju karijere) inace obavezno ukazuje Mesec kao vladar X, isuvise je hirovit i brz da bi ikada dao stabilnu poziciju.Kazem "sve manje svote" jer je pri kraju XI Jupiter u Devici gde je prilicno slabog digniteta, pa ce tvoje nezadovoljstvo novcem poceti da se pojavljuje kroz svakodno tugovanje i verovanje da ti ipak svojim radom zasluzujes vise, a kako je dispozicija Jupitera Merkur u Blizancima - ode to bogatstvo u izgon. :arrow:

Evo još jednog Jupiterka u 2. polju, ali sa Neptunkom u konjunkciji.
Gde su ovde pare?

Još samo da dodam, gos'n sa karte je po zanimanju hirurg, i jako lepo i uspešno radi svoj posao, al' pare ga nešto i neće.

Evo još jednog Jupiterka u 2. polju, ali sa Neptunkom u konjunkciji.
Gde su ovde pare?

Još samo da dodam, gos'n sa karte je po zanimanju hirurg, i jako lepo i uspešno radi svoj posao, al' pare ga nešto i

Lele al' je ovaj gospoin pametan!!!
Dal' ga sad nece ili nece uopste -pa nece ga sad.... mars kao signifikator novca ovde je u vodoliji -nestabilan prihod. Neptun u drugoj -kol'ko god da mu das proci ce mu kroz prste. Saturn trigon ono cudo na asc-u -njegovo ostvarenje tek dolazi :-) Veliko lepo i stabilno :-)
Novcana satistakcija i nije kroz struku, nego kroz novac partnera, nasledje ili ako je nasledje iskljuceno kroz hobi i igre na srecu. Ostvarenje u svakom smislu ide sa ulaskom saturna u vagu (jupi kroz peto tada)... dakle ako si mu prijatelj, daj mu interval kada ide trigon jupija na asc (uran venera!!!) pa neka se zabavi -obavezno!

Lele al' je ovaj gospoin pametan!!!
Jes' vala pametan je MNOOOGO!
Dotični je do 35 godina stigao da završi 2 fakulteta, da nauči tri strana jezika, da bude vicešampion u plesu u SCG, da se aktivno bavi rukometom, da se oženi i napravi troje dece.
Šta reći?:lol:
I jako je duhovit i zanimljiv, A ova Vagica i Venerica u 1. polju- uh što voli scenu, a tek što mu leži.:-D
A pacijenti ga i na ulici saleću...a tek žene...čovek je lepak.:lol:
Dal' ga sad nece ili nece uopste -pa nece ga sad.... mars kao signifikator novca ovde je u vodoliji -nestabilan prihod. Neptun u drugoj -kol'ko god da mu das proci ce mu kroz prste. Saturn trigon ono cudo na asc-u -njegovo ostvarenje tek dolazi :-) Veliko lepo i stabilno :-)
Novcana satistakcija i nije kroz struku, nego kroz novac partnera, nasledje ili ako je nasledje iskljuceno kroz hobi i igre na srecu. Ostvarenje u svakom smislu ide sa ulaskom saturna u vagu (jupi kroz peto tada)... dakle ako si mu prijatelj, daj mu interval kada ide trigon jupija na asc (uran venera!!!) pa neka se zabavi -obavezno!
Ja treba da radim s njim koješta, začnije, hoće da pokrene neki forum na temu kontinuirane medicinske edukacije, i ne samo forum nego sajt.
Je l' bi bilo sreće s tim?

Na takav dinamizam (brojne promene na polju karijere) inace obavezno ukazuje Mesec kao vladar X, isuvise je hirovit i brz da bi ikada dao stabilnu poziciju.
Ne nadovezujem se na prethodni horoskop nego komentiram 8-) samo ovu recenicu jer me inspirisala.
Jako cesto sam nasla prepuno 10to polje u raku (sunce i ostala cuda) i totalno neuspesne ljude (po mom -ovnovskom kriterijumu), nije mi bilo jasno i onda sam povezala. 10to polje je kako nas ljudi vide, kao i polje nasih teznji (dakle peak karijere, zivota, nas samih) -takvi ljudi nekada vide kao finalno dostignuce i prakticno kar zivota -najvecu zelju, samo to da ostvare familiju i imaju dom (statican bez selidbe). Zene, pa makar i sa suncem i jupijem su cesto domacice ostvarene samo po pitanju kvantitativnosti dece :-?
Ostavila sam chart na temi o deci zene/domacice sa punim desetim, pa ko hoce da se poigra nek' izvoli. Postigla nista, uradila nista a 10to ko' oko puno. Imam ih jos u nizu.

Tako da nadam se da si dobar otac i muz :* I ako jesi, sta te briga za ostalo to je sve sto se racuna

...čovek je lepak.:lol:
Jasno ko' dan! Vidljivo da ne moz' vidljivije
Ja treba da radim s njim koješta, začnije, hoće da pokrene neki forum na temu kontinuirane medicinske edukacije, i ne samo forum nego sajt.
Je l' bi bilo sreće s tim?
Sevilja, ovaj covek ce imati srece U SVEMU, tako da i da samo prodjes pored njega gledaj da se oceses :lol:
Forum i online aktivnosti su 11to polje (istomisljenici), 12to polje (zatvorenost i ipak svojevrsna forma izolacije uma u odnosu na RL), kao i uran, merkur i vladar 3ceg polja....
Mislim rado bih nabrojala nesto lose, ali jednostavno NEMA sta -covek je rodjen takoreci za sve progresivno i nemoj se bojati neuspeha sa njim, narocito ne u ovim godinama!

Srecno :-)

p.s. dobar mu i ovaj brak inace bih ti svasta pozelela :wink:

Ne nadovezujem se na prethodni horoskop nego komentiram 8-) samo ovu recenicu jer me inspirisala.
Jako cesto sam nasla prepuno 10to polje u raku (sunce i ostala cuda) i totalno neuspesne ljude (po mom -ovnovskom kriterijumu), nije mi bilo jasno i onda sam povezala. 10to polje je kako nas ljudi vide, kao i polje nasih teznji (dakle peak karijere, zivota, nas samih) -takvi ljudi nekada vide kao finalno dostignuce i prakticno kar zivota -najvecu zelju, samo to da ostvare familiju i imaju dom (statican bez selidbe). Zene, pa makar i sa suncem i jupijem su cesto domacice ostvarene samo po pitanju kvantitativnosti dece :-?
Ostavila sam chart na temi o deci zene/domacice sa punim desetim, pa ko hoce da se poigra nek' izvoli. Postigla nista, uradila nista a 10to ko' oko puno. Imam ih jos u nizu.

Tako da nadam se da si dobar otac i muz :* I ako jesi, sta te briga za ostalo to je sve sto se racuna

ja ne vidim ovo gde je , ocoraveh izgleda...

ja ne vidim ovo gde je , ocoraveh izgleda...
Nije nego treba vise tema, pregusto je ovo.... ne pojavis se par sati ne mos' da iscitas, omasis odgovore -meni je ovo lose organizovano
(savet ugledati se na forum a4b organizacija besprekorna)
Spajanje tema mi je nonsense -lako moderatoru da spaja kad ih on ne cita, nego eto tako ima saturn u naslovu pa daj da spojim :roll:

http://forum.krstarica.com/threads/190807 je chart koji spomenuh
pisem pp

Nije nego treba vise tema, pregusto je ovo.... ne pojavis se par sati ne mos' da iscitas, omasis odgovore -meni je ovo lose organizovano
(savet ugledati se na forum a4b organizacija besprekorna)
Spajanje tema mi je nonsense -lako moderatoru da spaja kad ih on ne cita, nego eto tako ima saturn u naslovu pa daj da spojim :roll:

http://forum.krstarica.com/threads/190807 je chart koji spomenuh
pisem pp

Spajanje tema sa nazivom Saturn u jednu je doslo uz pristanak postavljaca
nove teme..Ne spajam teme bez prethodnog dogovora..
Toliko o tome..

Back