Uf uf drago mi je da je neko pokrenuo ovu temu bicu totalno iskren i transparentan ovo su reci od coveka koji radi ovo puno godina i kome je ovaj posao uzeo dusu I zdrav razum da su bili iskreni samnom u pocetku ne bi se bavio ovim sav Taj novac NE moze da izleci moju dusevnu bol lol.Ako ne podnosite stres i pritisak nemojte raditi ovo,raznih problema koji ce vas naterati da cupate kosu ima svakodnevno a to je samo sa vozacima a kad je u pitanju postizanje rezultata pri uzimanju tura to necu ni da pominjem Al sa obzirom da je danas trziste opalo NE mogu da vam traze neke bog zna rezultate kao nekad.Popricajte sa bilo kojom osobom koja radi ovo Puno godina i primeticete da nije psihicki zdrava pogotovu tim lideri koji su uglavnom ego manijaci.Svi hoce da se bave ovim jer cuju da moze da se dobro zaradi a nisu svesni koliko je to trnovit put,za vreme korone je sve bilo super jer su ljudi kupovali svakakve stvari pa je uvek imalo nesto da se vozi,ti Dani su prosli trziste je opalo zato sto ima previse firmi i kamiona a broj tura je isti,dacu vam primer,tura iz IA za WA oko 2k milja 10k$ vozacu dam 8 firmi ide 1700 a ja dobijem 300$ samo na toj turi,ista ta tura danas ide za 3900$ nema sta Tu da se krati mislim ima Al prvo Sto vozac nece prihvatiti da vozi tolko milja za te pare ako je owner a ako je kompanijski vozac neces naci bukvalno nista dobro u WA kad je Bude istovario Sto znaci da neces napraviti nikakav rezultat jer njemu treba 4/5 Dana da izveze tih 2k milja a kompanije ti traze da pravis makar 6k nedeljno sa njim a kompanijskog vozaca NE mogu da kratim jer je placen cent per mile koju izveze.Posao je baziran na brokerima koje treba da znas i da imas dobar odnos tako da sva ta prica da pocnete a da vas neko ne poveze sa Tim ljudima pa da vas nauci poso NE pije vodu.Dobre stvari posla su Sto te pumpa adrenalin konstantno i Sto ces upoznati svakakve face dok ga budes radio ameri su stvarno cvecke,lose stvari su Taj hronican stres i svaka firma je u stvari jedna zadruga kao na TVu jer ljudi koji rade ovo su prsli u vecini slucajeva,ako mene pitate bolje da radim za neku ok platu nego da uzimam dva soma a da izgubim razum.Jedina stvar koja me je drzala u ovome jeste Sto Sam bio jako jako dobar u njemu i to me je uvek motivisalo da nastavim iako Sam mastao svaki dan da zabatalim.Kad su u pitanju firme mogu reci koje da izbegavate jer je menadzment...nisam dovoljno edukovan da opisem te ljude Al Posto nije dozvoljeno da spominjem imena firmi onda NE mogu ni da vam preporucim firme gde cete upoznati ljude koji su uvek pozitivni i gledaju da ucine atmosferu manje stresnom. Kad je u pitanju novac i ko ce da vas zavrne...morate razumeti da ste za svaku firmu samo broj koji moze biti replaced u svakom trenutku,svaka od ovih firmi jedva ceka da vas zajebe jer je mighty dollar na prvom mestu.Vidim da su ljudi zainteresovani da zapocnu svoje firme,nema od toga nista jer em Sto nemas iskustva sa dispecom em Sto ce ti trebaju razliciti departmenti kao npr. maintenance accounting.Ako imate neka pitanja rado cu odgovoriti.