Poruke.....vasoj ljubavi,prijatelju,prijateljici...

Volim te jer stavljas ruku
na moje, brigama pretrpano srce,
i prelazis preko svih ludosti i slabosti
kojima ne mozes pomoci, a came onde u magli,
pa ih izvodis na svetlo.
Sva ta moja predivna imovina
u koju se niko pre nije
bio dovoljno daleko zagledao da je pronadje.
Volim te jer mi pomazes
da iz nabacane hrpe svog zivota izgradim
ne krcmu, vec hram;
Da u delima svakodnevnim
ne slusam prekor vec pesmu.....
Bez reci. Bez dodira. Bez znaka.
Ucinila si sve naprosto, bivajuci onim sto jesi.
Mozda to, na koncu, i jeste ono
sto znaci – biti prijatelj....

307164volim%20te.jpg
161064.2514292.jpg
:heart::heart::heart:

U mom svetu, skrivenom od drugih.
Mozda nikada ne bi pricala jer bi naletela na poglede nerazumevanja.Mozda bi samo utihnuli pod jezivim svodom moga neba,i mog vazduha.Jer sve je okrenuto naopacke.Tako mi odgovara.Zato mi nedirajte moj svet,i ne trazite od mene da budem deo vas.Jer to ne zelim.Slikam i dalje teskobu jedne price koja sada vec bunca.Pomislice neko da sam u zabludi,ali ja je volim jer se sa njom sporo krecem.Volim svoj svet u kome igram igru zaborava buducnosti i gasim nad njom i svoje poslednje svitanje.Zato pletem dzemper,rukama ovim krvavim za tebe mozda ces se nekada vratiti.Jer jedino si ti moj svet znao razumeti.Sidro necu bacati jos uvek na dno,a svi koji me vuku u te dubine neka se ne boje isplivacu iz njih.Jer i krst koji nosim na sebi laksi mi je od oznaka koje vidim,od laznog morala koji je svuda oko mene.Jer moja bosa noga ostavlja odsev samo u tvome srcu koje znam da gori.
Beskraj

155805_181683468512898_164709013543677_698331_964088_n.jpg

Neću da joj pomognem, neka se otkrije sama, to je i smisao ove igre u kojoj se uspostavlja naš odnos.Pomalo sam nadmoćan, jer vidim da se ne brani, ali osećam da nije slučajno stala na moj put: nešto će se desiti među nama. Čini mi se da... to znamo i ona i ja, tražimo se i čekamo. I uvek sve odgađamo, kao u strahu od rešenja. Ovako je mogućnost, cvetanje, prostranstvo želje. Sve je tu moguće, sve je pred nama.A kad pređemo tu granicu, naći ćemo se na čvrstom tlu tačno određenog odnosa i obaveza kojih se bojim. Samo ona i ja, u uskom kavezu moguće ali nedovoljne nežnosti, omeđeni sobom i osećanjima koja bi se mogla zaviti, ili koja bismo pokazivali da ne bude sasvim mučno.Samo ona i ja, bez svetla, bez neomeđenih širina, koje nas draže kao mogućnost...I ne znam šta je jače, šta je važnije, i zato se ispitujemo i čekamo. Bez ikakve logike, dirnut sam što osećam da sam joj potreban i što me gleda drukčije nego ikoga drugog, a baš toga se bojim. Žao bi mi bilo da joj nanesem bol, a sigurno bi tako bilo. Ili vrlo verovatno. Užasavaju me obaveze, mogle bi da budu mučne, a privlači me što ih ona nudi. To rađa nadmoćnost, koja može da bude surova, ali i velikodušna: cuvam se i jednog i drugog...

MEŠA SELIMOVIĆ

Onaj ko je sposoban da oseća, zna da je moguće uzivati čak i pre nego što dotakne drugu osobu. Reč, pogledi, sve to sadrzi tajnu plesa. Onaj ko posmatra i otkrije osobu o kojoj je oduvek sanjao, zna da se seksualna energija ispoljava pre samog seksualnog odnosa. Najveće zadovoljstvo nije u seksu, već u strasti. Kada je strast velika, seks dolazi da bi dovršio ples, ali on nikada nije bitan. Onaj ko je zaljubljen uvek vodi ljubav, čak i kada to ne radi. Kada se tela susretnu, to je samo prelivanje čaše. Mogu ostati zajedno satima, čak i danima. Mogu započeti ples jednog dana, a završiti drugog, ili čak i ne završiti, od tolikog zadovoljstva. To nema nikakve veze sa 11 minuta. I najjača odlučnost i volja ovog sveta ne mogu sprečiti da ljubav izmeni pravila igre u jednoj sekundi....

P. Koeljo - 11 minuta

Don’t say anything, because I see that you understand me, and I am afraid of your understanding. I have such a fear of finding another like myself, and such a desire to find one! I am so utterly lonely, but I also have such a fear that my isolation be broken through, and I no longer be the head and ruler of my universe. I am in great terror of your understanding by which you penetrate into my world; and then I stand revealed and I have to share my kingdom with you. ~anais nin~

Tebi koja si tu i kad nisi

Prija mi tvoja blizina i tvoj dodir.
Prisustvo tvoje u mislima donosi mi mir.
Zamisli kako je tek dok te ljubim.
Dok grleći te u ekstazu padam.
Rukama te mazim. U tebi se gubim.
I samim sobom gotovo ne vladam.

Ljubavi moja, voljena moja.
Osećam strast i moćna osećanja svoja.
Voleti tako ženu i ljubav njenu.
Toliko da bol nedostajanja stigne me u trenu.
Pa i kada fizički nisi uz mene.
Srce te pumpa kroz telo, tečeš mi kroz vene.

U danima bez tvojih poljubaca.
Neka seta mi ne silazi sa lica.
Telefon zazvoni i već lakše mi je.
Videćemo se ! Život se kreće.
Ponovo mi se živi, jede i pije.
Na licu ljubav se vidi, ne može da se skrije !

Jedina moja voleći tebe ponovo zavoleh i život i sebe...:heart:

Back