Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jednom kad noć
Ukrade nebu
Sve što si voleo na njemu...
Bit će ti žao, bit će ti žao
Što nisam tu,..
Ruke pamte samo ljubav najbolju.
Jednom kad usne
Ne budu htele
U strancu utehu tražiti,
Suze će srcu šapnuti da je pogriješilo
Jer nije ostalo tamo
Gdje je jedino volelo...
Kada tuga jednom
Na vrata dođe,
A samoća zaboli,
Hoćes li moći ime moje
Sa usana svojih skloniti?
..Tesne ulice do tvog srca, ne mogu njima proći u jednom komadu... Onda se smrvim tako ponekad, kad zafališ mi neizdrživo.. .Posle se lepim i sastavljam po sećanju, neku verziju sebe.. .Tek da me ima...Ako ti zatrebam ikad...
'Ako odeš, ponećeš mene, a sebe ćeš ostaviti u oblacima mog sna i jave, koje će sažaljevati ili nepoznavati ljudi u prolazu.
Sve ću kuće ocrniti katranom i tući one koji ne umeju da nariču kad se spomene tvoje ime. Jer laž su priče o novim sastancima, laž sve uspomene i posete rodbine nedeljom popodne.
Nikad se više nećemo naći.Ostaću sam pod svetlom svetiljke sa tavanice iz koje će mi se stvarnost godina uvrteti u potiljak. I sve lepo će s tobom umreti.
I svakog će proleća krovovi dugo plakati suzama okopnelog snega....'
Nikad ne plači za vozom koji odlazi, čak i kad najlepše odnosi, jer svi sto jednom odu, požele da se opet vrate! Vozovui na stare perone, a ljubav na stare adrese ...
Bog nije obećao dan bez bola, osmeh bez tuge, put bez trnja, ali je obećao snagu za dane, utehu za suze i svetlost za put ...
Sve to bješe još jučer....
a prošlost je samo san što se ne vraća.....
Sjenka Tvog duha u ovoj će sobi ostati sve do jutra....
a onda ću raskriliti prozore talasima vjetra....
on neka odnese sve .....
Najdraze moje, jutros sam gledala treptaj svetlosti
izmedju crvenog i zutog lista...
Gledala sam izmedju i iznad njih,
trazeci prostor u koji bih mogla pobeci
i zaboraviti Tebe...