gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја све видим и све чујем и све знам и...Otkud znaš da sam je duplirao?![]()

Ја све видим и све чујем и све знам и...
То баш није порука са мог аватара, али циљ је заварати противника.![]()

Па то се ја као питам, да и другима скренем пажњу на оно што сам приметила..Pa, što pitaš kad sve znaš![]()

Па то се ја као питам, да и другима скренем пажњу на оно што сам приметила..![]()
Eeee, pa to se ti retorički zapitkuješ!
Onda da ti kažem. Dupliraju se identične poruke. Ako nisu identične, nisu ni duplikati![]()
avatar jeste kuja...pokojna...shmrc....
moj nosi poruku da su zmajevi superkul![]()
Moj avatar znachi da pravim dobre palachinke.

Prijavio bih sve koji drzhe slike svojih ljubimaca u avatarima, posebno preminulih... grozno![]()
A ja bio ubedjen da znachi da ume$ da umesi$ leba i uredi$ prasence![]()
To zato shto nisi chitao knjigu, gledao seriju, film ni crtani film o Pipi Dugoj Charapi.
a kome bi ih prijavio? : )
Nekoj "Zhivotinjskoj policiji" po ugledu na onu sa Animal Planeta ili "Udruzhenju za za$titu prava zhivotinja". To $to one ne mogu da te spreche da ostavlja$ njihove slike svuda po netu ne znachi da bi sirote zhivuljke to i zelele. Po$tujte svoje kucne ljubimce
tarina poruka je dobra sam riba![]()
Ako dovoljno toga prijaviš postaješ mood.eh,sta bih ja sve prijavila ovde...: )
Tako sam čuo. (:tarina poruka je dobra sam riba![]()
Ili.. Vidi kako su mi glatke noge![]()
a šta je sa onim facama što stavljaju svoje bebe u avatar?
meni je to vrhunac morbida.
To zato shto nisi chitao knjigu, gledao seriju, film ni crtani film o Pipi Dugoj Charapi.
Ona, kao i ja, je chuvena po tome da pravi dobre palachinke.8)

Nekoj "Zhivotinjskoj policiji" po ugledu na onu sa Animal Planeta ili "Udruzhenju za za$titu prava zhivotinja". To $to one ne mogu da te spreche da ostavlja$ njihove slike svuda po netu ne znachi da bi sirote zhivuljke to i zelele. Po$tujte svoje kucne ljubimce