Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
anicouples-01.jpg

:)

:D:klap:

zhao mi je sto si naivna i ostala tako u zhivotu (moguce da tako treba od svevisnje sile ne zato sto ti ja zelim)
iskreno lozio sam se na tebe al ne da bi se hvalila i dobila po nosini da bi to ukapirala nego strast ne cenis me kao osobu ne razumes stvari jer ne znas a nije da ne zelis mozda je bolje ovako se znamo za drugo i nismo jer kad bi gledao meni bi sve bile iste moja dusha je chista tako sam vaspitan malo sam divljao s nechim se nisam mogao pomiriti ti neke stvari ne znas zasto radim ja neke stvari nije da necu mozda to treba tek da saznam ali se ne izivljvam tako kao ti .boli me sto ne umem da te volim a vidjam te kako se prodajes drugima kao drotzos i sto je najgore ja znam da si ti hendikep u glavu jer sam ti chuo glasu za druge ne znam niti me interesuje moja osecanja u vremenu gde je ljubav igra,strast ne prastanje pricanje kao da je to kupovanje zvaka ili hleba mene je sramota i da gradsko sam dete imam sve sto mi je potrebno ali ti nemas ono sto je meni ja znam sta nemam i s bolim moram to da prihvatim a onaj ko te bude zadirkivao njemu ce se olupati o glavu veruj u to ..nekima pre nekima kasnije ko ti se za To ili za mene bude rugao ..volim te u snovim al da zivim >?< je kako cu razmisljati i da li cu menjati stavove ovo je vreme kada se ne prasta

Like hanky panky [hanky panky],
Nothing like a good spanky [good spanky].
Don't take out your handkerchiefs,
I don't wanna cry, I just wanna hanky panky.
Like hanky panky [hanky panky],
Nothing like a good spanky [good spanky].
Don't take out your handkerchiefs,
I don't wanna cry, I just wanna hanky panky guy.:zag:

All I want
is to be where you are
Wisdom
will nurse you

Pass your sense
on to me
Weigh my hands
And help me

I gasp
for air