....... Овом одлуком, иако ме је у први час по мало заболела, ипак, донео си ми нешто добро, дао си ми времена да се посветим стварима које волим и у којима уживам, дао си ми времена да размислим и по ко зна који пут схватим где правим грешку, а моја једина грешка је што сам човек, што нисам груби и безосећајни скот који се, по свему судећи, данас више цени од искреног пријатеља........
Пријатељска рука је једино што данас не може да се купи; страст, флерт, љубав, шалу, књигу, посао, па чак и време - можеш.... Ти, одбио си оно што се поклања, не свакоме, оно што ти нечије срце дарује... Одбио си, а ниси ни свестан какву грешку си направио... Никада нећеш ни бити, јер ти и ја на пријатељство гледамо различитим очима.
Знам, ако случајно икако налетиш овде, знаћеш да сам ово ја написала, познаћеш ме јер си ушао у срж мог размишљања, али, као и сваки пут нећеш схватити шта моја изјава значи. Зато, не остављај ми било какав коментар, већ се потруди да исправиш своју, не моју, своју грешку...
А поклон, дар срца, и даље чека на тебе, и чекаће те. Твоје је само да га узмеш и прихватиш.
Волим те друже мој...