Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....... Овом одлуком, иако ме је у први час по мало заболела, ипак, донео си ми нешто добро, дао си ми времена да се посветим стварима које волим и у којима уживам, дао си ми времена да размислим и по ко зна који пут схватим где правим грешку, а моја једина грешка је што сам човек, што нисам груби и безосећајни скот који се, по свему судећи, данас више цени од искреног пријатеља........
Пријатељска рука је једино што данас не може да се купи; страст, флерт, љубав, шалу, књигу, посао, па чак и време - можеш.... Ти, одбио си оно што се поклања, не свакоме, оно што ти нечије срце дарује... Одбио си, а ниси ни свестан какву грешку си направио... Никада нећеш ни бити, јер ти и ја на пријатељство гледамо различитим очима.
Знам, ако случајно икако налетиш овде, знаћеш да сам ово ја написала, познаћеш ме јер си ушао у срж мог размишљања, али, као и сваки пут нећеш схватити шта моја изјава значи. Зато, не остављај ми било какав коментар, већ се потруди да исправиш своју, не моју, своју грешку...
А поклон, дар срца, и даље чека на тебе, и чекаће те. Твоје је само да га узмеш и прихватиш.
Волим те друже мој...

NurseLove.gif
:mrgreen::per::P

• Podržavam
Reactions: Zak
a ti sto brises poruke i krijes se iza neznanja ti ne zelis pravdu jer si neznalica
kad je trazis to je ona lichna ali ko sam ja da menjam vremeshne boodale
mladjima ostaje svet zbog greske njihovih roditelja a qve ni one nisu iste milsim na vece nego se kriju samih sebe i stopavaju se sa drugima ..kako je to smeshno,smeshno..budi ono sto jesi kako samnata j. sto je ona gora od one tri :) imala ih vise eeee..isto je to sve ..a sutra majka ...moja zena ako budem imao decu mora biti devitza mimnim 2 momka bez bolestina al to je kvota 10000000000000000: 1.e to bi bilo pravo chudo

oo gospode daj mi ono sto mi treba da ne zavisim i da ne budem kao i oni
daj mi mira i jos pameti ,zdravlje da nikad ne izgubim ...i sto pre cvrknem :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back