PORUKA KOJU NOSE AVATARI.........!?

Prilikom razgovora, ljude cesce gledam u usne nego u oci, zato sam ih i odabrala, a ove jer su najslicnije mojim. Umem da idem iz krajnosti u krajnost (ili sam skroz otvorena u komunikaciji ili totalno povucena) pa me je mozda bas zato privuklo crno-belo.

Sto se nick-a tice, on mi je susta suprotnost. Sa drugaricama sam sedela na kafi i posto smo sve tada bile razocarane u muski rod, salile smo se kako bi u tom trenutku bilo prakticno biti bogomoljka.

JA ne volim promiskuitetne i perverzne devojke....Ja volim one sto su stidljive pa da dominiram.....Mada voleo bih neku doktorku napaljusu da opalim...Sadasnju ili buducu...

Evo bas sam sinoc gledao film sa Tom Kruzom i Nikol Kidman i Nikol Kidman je doktorka koja je "detaljno" pregledala Toma Kruza na sistematskom pregledu hahahahhah....Pitam se da li i Saint zna da radi Babinski test, i ono kad te cukne u koleno a digne ti se keeta hahahahah

auu bogtemazo :rumenka::cepanje: opasan ovaj psiholog ...:mrgreen:

Paa sad ako ćemo tako i moj nosi poruku koju samo ja kontam :aha:
Nije me briga šta drugi o tom imaju reć , meni paše i to je to :flert:
Odabrala sam pozadinu koja je mojoj slična pa eto :ceka:
aa nick da se ubijem ne bi znala oklen mi na pamet padno :eek: :zcepanje:

Niko me nit pita, nit tera, nit prisiljava al moram da priznam - mnogo mi se dopada ova purpur nijansa i tekstura (barshun li je) ispod izreza. A i dobra tematika za crtanje. Vajanje takodje dolazi u obzir ali bi trajalo duze.

a koja je poruka tvoje pozadine :aha:

Da ono poljubiš me u doope i ne mora da znači uvek ružnu stvar :huh: :zcepanje:
šaalimm se :p
msm da kaže , ja idem a ti me možeš samo ispratiti pogledom ,
ne dajem pet para na komente tipa golišavost je tabuu ,
jess imam dobra ledja i svesna sam toga ,
elegancija i prefinjenost u polu-akt varijanti ,
i da napomenem da avić u potpunosti opisuje moju nevaljalu narav ,pritajena sexyalnost , vrelina i divlji rasplet stvari :zper:

Niko me nit pita, nit tera, nit prisiljava al moram da priznam - mnogo mi se dopada ova purpur nijansa i tekstura (barshun li je) ispod izreza. A i dobra tematika za crtanje. Vajanje takodje dolazi u obzir ali bi trajalo duze.

tnx lanavi na tome kako me vidiš :zag:
msm da bi bila dobar model za nekog slikara & vajara :lol:
tvoj avić kaže dosta o tebi aa ja te vim vako :nežna , sanjar , romantik , nekad tužna , s verom u bolje sutra :think:

Poslednja izmena:
Prilikom razgovora, ljude cesce gledam u usne nego u oci, zato sam ih i odabrala, a ove jer su najslicnije mojim. Umem da idem iz krajnosti u krajnost (ili sam skroz otvorena u komunikaciji ili totalno povucena) pa me je mozda bas zato privuklo crno-belo.

Sto se nick-a tice, on mi je susta suprotnost. Sa drugaricama sam sedela na kafi i posto smo sve tada bile razocarane u muski rod, salile smo se kako bi u tom trenutku bilo prakticno biti bogomoljka.

Sve je to lepo,ali zbog čega "86" ?
Meni je to intrigantnije od ostalog !
Rekao bih da je to godina rođenja,hm !?

Back