PORUKA KOJU NOSE AVATARI.........!?

Mislim da je uvek neki naš lčni stav, osećanje možda ponekada i trenutno, pogled na život , simbol onoga što jesmo, jer sami ih biramo pa su onakvi kakvi smo sami, deo našeg karaktera.
Kod mene je krug.
Zato što sve u životu želim da zaokružim, do kraja da se izborim onako kako je na početku planirano.
Druga opcija bi bio neki detalj iz prirode, najčešće je cvetić.

Ili potreba da se "druga strana" ostavi bez ikakve povratne informacije o sebi.
Ja sam imala fazu skidanja avatara kad nisam bila zainteresovana za komunikaciju, već sam više bila - posmatrač.

Sreća,pa te prošlo.
Jer,da nije, bilo bi nam teško da te zamislimo.
Tačno je i da to što zamišljamo nisi ti,
ali je neki mali korak u tom pravcu.
Nismo se primakli liku,ali jesmo duhu...

Avatar odslikava ideal,ali na žalost i količinu narcizma kojom je osoba snabdevena... U težnji za komunikacijom služi kao tućku sveta jarka boja u laticama...
Nedostatak avatara znači -odbijanje stvarnog kontakta... Ja još nisam poradio na tom,ali hoću-volim neposredne kontakte i upražnjavam ih umereno...:hahaha:

Moj avatar?Stalno menjam avatare,kako mi se kad cefne...
Ne prenose nikakvu poruku...:cool:

Osim poruke da danas želiš jedno, sutra drugo..Danas misliš o trešnjama, odeš kupiš ih i sutra ih baciš....:cool:
Sam pogodila?..:mrgreen:

Волим филм из којег је ова глумица.

Verovatno imaš dužu smedju kosicu i zavodiš pogledom tj. na svom licu najviše voliš svoje oči...nije ti stalo šta neko misli već ko misli o tebi..:D

Šala narode..igram se malo..;)

Da li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?

Svačiji avatar je naprosto jedan alter ego i nemojte se zavaravati ljudi, da avatar ne govori "priču". Puno otkriva. Kao i nadimak. Kolektivno nesvesno. Ja sam ponosna "vlasnica" jednog medenog avatara, koji je kao i ja...nežan, pažljiv, i sa tim cvetićem bi radovao čitav svet. Grlio.Razdragan. Nasmejan. Ali, kao i ja, na slikici, on je onako stidljiv. Povučen. Neiskvaren. Nekima deluje detinjast, ali je meni presladak, jer oslikava dubinu i suštinu mog unutrašnjeg bića. Dobrotu. Ljubav. Dobronamernost. ♥

Avatar odslikava ideal,ali na žalost i količinu narcizma kojom je osoba snabdevena... U težnji za komunikacijom služi kao tućku sveta jarka boja u laticama...
Nedostatak avatara znači -odbijanje stvarnog kontakta... Ja još nisam poradio na tom,ali hoću-volim neposredne kontakte i upražnjavam ih umereno...:hahaha:

Tvoj ideal je da budesh machor? Beli sa zelenim ocima? Kucni, ulicni? Karakterna, lukava, samosvojna, mazna po potrebi zivotinja? I da imas devet zivota? I da jedes whiskas? A kucova se ne bojis?

A sta znaci tvoj avatar,lanavi?

Slojevi, spratovi, krugovi. Uputstva su ti data za tumacenje pa ako zelis mozes da kopas. I javi mi sta si nasla. Ako ti vreme ili volja slaba, nema veze. Da, zaboravih...i boje uzmi u obzir. Ako dodas muzicku pratnju u vidljivim slucajevima onda utisak potpun. A ja rekla sve i ti k'o da si polozila ispit na koja si dobila vec poznata pitanja i vec spremljene odgovore :).
Moj slucaj moze biti i izuzet. Vezbati na masovnijem uzorku.
Sta znaci moj avatar? Uvek sebe pitam...a ko sam ja. Valjda slika zna. Moracu na neke konsultacije. O da...kad smo vec kod te slike, rekla mi je prijateljica da je to jedan od mojih najlepsih, kad sam vec tu da shirim odushevljenje soboscu.

Back