RHCP
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Nik, šta znam, nisam smislio ništa pametnije.Pa i nick, zar ne?
Još ako je tvoja džitra u pitanju...![]()

Nije moj bass, a volio bih da imam takvu jednu "dragu" u svojoj kolekciji, ali košta 2500 eura.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nik, šta znam, nisam smislio ništa pametnije.Pa i nick, zar ne?
Još ako je tvoja džitra u pitanju...![]()

Ili potreba da se "druga strana" ostavi bez ikakve povratne informacije o sebi.
Ja sam imala fazu skidanja avatara kad nisam bila zainteresovana za komunikaciju, već sam više bila - posmatrač.

jesu...i puno govore...treba chitati...eto ja moj obozavam zato shto mi se slaze sa bojom glasa a i otvara me u strukuDa li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?

jesu...i puno govore...treba chitati...eto ja moj obozavam zato shto mi se slaze sa bojom glasa a i otvara me u struku![]()
Nemam pojma. Govori li moj nesto o meni? Sta ako ga promenim? Menjam li se i ja?Da li su avatari prenosioci energije ? Govore li nešto o vlasniku ? ŠTA MISLITE ......!?

ne znam sta bi moj mogao da predstavlja, samo mi se svidela fotkica![]()

Moj avatar?Stalno menjam avatare,kako mi se kad cefne...
Ne prenose nikakvu poruku...![]()

Волим филм из којег је ова глумица.
Verovatno imaš dužu smedju kosicu i zavodiš pogledom tj. na svom licu najviše voliš svoje oči...nije ti stalo šta neko misli već ko misli o tebi..
Šala narode..igram se malo..![]()

Da li su avatari prenosioci energije ?
Govore li nešto o vlasniku ?
ŠTA MISLITE ......!?
Na neki nacin....da,u pravu si...Osim poruke da danas želiš jedno, sutra drugo..Danas misliš o trešnjama, odeš kupiš ih i sutra ih baciš....
Sam pogodila?..![]()

Avatar odslikava ideal,ali na žalost i količinu narcizma kojom je osoba snabdevena... U težnji za komunikacijom služi kao tućku sveta jarka boja u laticama...
Nedostatak avatara znači -odbijanje stvarnog kontakta... Ja još nisam poradio na tom,ali hoću-volim neposredne kontakte i upražnjavam ih umereno...![]()
A sta znaci tvoj avatar,lanavi?
. tvoj avatar, ba govori da je bolje da ti niko ne staje na zulj.
a moji avatari uvek nose poruku iz najdubljih kutaka moje licnosti.
trenutni avatar jos + obozavam gigera![]()