Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Jok, Osmi putnik.
Mislim, Giger.

Mislim, Giger.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jok, Osmi putnik.
Mislim, Giger.
Nekronomikon...

mislis lavkraft?
inace obozavam gigerove slike sa ustima.
a potencira ih i kod osmog putnika.![]()

JA ne volim promiskuitetne i perverzne devojke....Ja volim one sto su stidljive pa da dominiram.....Mada voleo bih neku doktorku napaljusu da opalim...Sadasnju ili buducu...
Evo bas sam sinoc gledao film sa Tom Kruzom i Nikol Kidman i Nikol Kidman je doktorka koja je "detaljno" pregledala Toma Kruza na sistematskom pregledu hahahahhah....Pitam se da li i Saint zna da radi Babinski test, i ono kad te cukne u koleno a digne ti se keeta hahahahah

opasan ovaj psiholog ...
znam..tako sam par puta imo cast dupoznam neke slicnih avatara al bas i nije bilo slicnostiPaa sad ako ćemo tako i moj nosi poruku koju samo ja kontam
Nije me briga šta drugi o tom imaju reć , meni paše i to je to
Odabrala sam pozadinu koja je mojoj slična pa eto
aa nick da se ubijem ne bi znala oklen mi na pamet padno![]()
![]()

Tvoj mi je efektan.Jok, Osmi putnik.
Mislim, Giger.
Paa sad ako ćemo tako i moj nosi poruku koju samo ja kontam
Nije me briga šta drugi o tom imaju reć , meni paše i to je to
Odabrala sam pozadinu koja je mojoj slična pa eto
aa nick da se ubijem ne bi znala oklen mi na pamet padno![]()
![]()
a koja je poruka tvoje pozadine![]()

Niko me nit pita, nit tera, nit prisiljava al moram da priznam - mnogo mi se dopada ova purpur nijansa i tekstura (barshun li je) ispod izreza. A i dobra tematika za crtanje. Vajanje takodje dolazi u obzir ali bi trajalo duze.

Moj avatar je miroljubivi čovek u prirodi.
A sta znaci tvoj avatar,lanavi?
Prilikom razgovora, ljude cesce gledam u usne nego u oci, zato sam ih i odabrala, a ove jer su najslicnije mojim. Umem da idem iz krajnosti u krajnost (ili sam skroz otvorena u komunikaciji ili totalno povucena) pa me je mozda bas zato privuklo crno-belo.
Sto se nick-a tice, on mi je susta suprotnost. Sa drugaricama sam sedela na kafi i posto smo sve tada bile razocarane u muski rod, salile smo se kako bi u tom trenutku bilo prakticno biti bogomoljka.