Portret prosečnog srBskog patriote

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neki to rade otvoreno i bez ikakvog srama, dok drugi to rade prikriveno i lukavo...:kafa:

Значи износиш неистине и тему сводиш на лични ниво само зато што сам написао да је тема школски приме ширења верске и националне мржње!?
Срашно каквих све корисника има на овом форуму.

Значи износиш неистине и тему сводиш на лични ниво само зато што сам написао да је тема школски приме ширења верске и националне мржње!?
Срашно каквих све корисника има на овом форуму.

Nisam ja temu sveo na lični nivo...nisi ti mene uopšte razumeo...ili jednostavno ne
želiš da razumeš, ali to je već tvoj problem...:kafa:

Тема је базирана на слободној конструкцији и личном доживљају којима се грубо вређају патриотска, верска и национална осећања српског народа.

Samo onih koji su nesigurni u svoj identitet i zele da budu veci Srbi od Srba, tj. da dokazu svoj patriotizam na sto agresivniji nacin po principu: `patriota` br. 1 - `ja mrzim sve Hrvate, Siptare, muslimane, Amerikance itd.` , `patriota` br. 2 - `e, ja ih mrzim jos vise od tebe` :kafa:

Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.

Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.

Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.

Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?

Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...

Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?

Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.

Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?

Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.

Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.

Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika

Šta je zabranjeno?

•diskriminacija po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnom poreklu ili identitetu, veroispovesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), starosti, polu, seksualnoj orijentaciji, rasi ili etničkom poreklu, boji kože, političkom ili drugom uverenju, imovinskom stanju, kulturi, jeziku

•podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390

Šta je zabranjeno?

•diskriminacija po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnom poreklu ili identitetu, veroispovesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), starosti, polu, seksualnoj orijentaciji, rasi ili etničkom poreklu, boji kože, političkom ili drugom uverenju, imovinskom stanju, kulturi, jeziku

•podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome

Naravno, ovde se govori o jeretickoj, nekakvoj zilotskoj crkvi, a u celom tekstu se govori o `patriotama`, ne o patriotama.

Ne kapiras i dalje? :)

Samo onih koji su nesigurni u svoj identitet i zele da budu veci Srbi od Srba, tj. da dokazu svoj patriotizam na sto agresivniji nacin po principu: `patriota` br. 1 - `ja mrzim sve Hrvate, Siptare, muslimane, Amerikance itd.` , `patriota` br. 2 - `e, ja ih mrzim jos vise od tebe ` :kafa:

E to!:ok:

Samo si izostavio Jevreje, "čamuge", žutaće, Engleze, Francuze, Makedonce,
Bugare, Crnogorce, Slovence... itd itd itd...:kafa:

Šta je zabranjeno?

Vidiš, to može da bude uvredljivo samo onome ko se prepoznao u tome.
Apsolutno je jasno na koga se ovo odnosu...ne na ceo narod, ne na Srbe kao
celinu već na pojedince...

Šta je zabranjeno?

Da se taj pravilik postuje kako treba, polovina ljudi koji se prepoznaju u uvodnom postu bi cesce islo na odmor.

Да се на овај начин отворила тема о неком другом патриотизму и да се помиње Бог и извргава руглу начин исповедања вере, тема би била експресно затворена, а иначе тема је отоврена зато што је неко од корисника отворио претходно тему са називом Портрет просечног припадника ЛДП-а, постављач теме је извршио перцепцију у својој глави на тај начин да је њу тобож отворио неки Србин који има изграђаена патриотска осећања и гаји православна верска осећања и да ће отварање теме која изврће руглу патриотска, национална и верска осећања српског народа том кориснику опонирати на адекватан начин, не водећи рачуна да ће тиме можда повредити и друге припаднике српског народа и њихова патриотска и верска осећања.
Не може се ићи ђоном и давати себи толику слободу јер форум је јаван.

Poslednja izmena:
Да се на овај начин отворила тема о неком другом патриотизму и да се помиње Бог и извргава руглу начин исповедања вере, тема би била експресно затворена, а иначе тема је отоврена зато што је неко од корисника отворио претходно тему са називом Портрет просечног припадника ЛДП-а, постављач теме је извршио перцепцију у својој глави на тај начин да је њу тобож отворио неки Србин који има изграђаена патриотска осећања и гаји православна верска осећања и да ће отварање теме која изврће руглу патриотска, национална и верска осећања српског народа том кориснику опонират на адекватан начин, не водећи рачуна да ће тиме можда повредити и друге припаднике српског народа и њихова патриотска и верска осећања.
Не може се ићи ђоном и давати себи толику слободу јер форум је јаван.

Evo ovako, licemeru (slobodno to mogu da napisem, jer je istina, nije uvreda).

Koliko je tema bilo i koliko ih je jos uvek i koliko je kazni podeljeno za VREDJANJE SADASNJEG PATRIJARHA I SPC uopste? Ni na jednoj temi te nisam video da `branis` verska osecanja vernika SPC, ali si se nasao ovde da branis neku jereticku crkvu!!??

I upravo time, ti vredjas moja verska osecanja kao vernika SPC.

I da dodam. Zato ne vodim racuna za tvoja `patriotska` osecanja :rida:

Stavise, boli me ***** za tvoja `patriotska` osecanja

Šta je tu strašno?
Kada "PATRIOTE" izvrgavaju ruglu sve koji ne misle kao
oni, to je onda u redu?
To što ti svakoga ko nije pravoslavac nazivaš "sektašem" je u redu, je li?

Ha ha...znači stvarno treba da se udružite i da malo izvozite licemerje u
inostranstvo... privreda bi se vrlo brzo oporavila...:kafa:

Ne nazivam sektasem svakog ko nije pravoslavac...imam postovanje za katolike, za muslimane...
Sektom nazivam odredjene grupacije koje i njihova zvanicna religija naziva sektom...konkretno (napr.) Hare Krisna.

Ne izvrgavam ruglu svakog ko ne misli kao ja...ako ovde mislis na LDP, jesam se nasmejala Cedi, jer je prosto trcao blamiranju u susret, ako vec nikada nije nista procitao od Matije B. - nije trebao ni da ga spominje...a sto se Tadica tice onaj njegov video gde peva i cascava muziku mi je bas simpatican:lol:

Problem je u tvom razumevanju ljudi.
One lose osobine koje sam posedujes - pripisujes drugima.
Jedini koji se izruguje cetnicima i koji ismeva Kostunicu i druge srpske patriote si ti:)
Ovde ne mislim na Obraz, ja konkretno o njima pricam s blagom rezervom.

Sto se tice postavljaca teme - znam ga od ranije,s drugih tema, cilj mu i jeste bila provokacija:)
On je kao blaza verzija neznanka:)

Evo ovako, licemeru (slobodno to mogu da napisem, jer je istina, nije uvreda).

Koliko je tema bilo i koliko ih je jos uvek i koliko je kazni podeljeno za VREDJANJE SADASNJEG PATRIJARHA I SPC uopste? Ni na jednoj temi te nisam video da `branis` verska osecanja vernika SPC, ali si se nasao ovde da branis neku jereticku crkvu!!??

I upravo time, ti vredjas moja verska osecanja kao vernika SPC.

I da dodam. Zato ne vodim racuna za tvoja `patriotska` osecanja :rida:

Stavise, boli me ***** za tvoja `patriotska` osecanja

Па када си нецивилизован и примитиван, где је ту толеранција?

Vidiš, to može da bude uvredljivo samo onome ko se prepoznao u tome.
Apsolutno je jasno na koga se ovo odnosu...ne na ceo narod, ne na Srbe kao
celinu već na pojedince...

Нигде није написано поименце за неког већ је отворена тема под називом "Портрет просечног срБског патриоте"и онда се јавно износе своји лични доживљаји који у себи имају дозу екстремизма и шовинизма.

Prosečni srBski patriota 1: Cela ova zemlja je puna stranih plaćenika, domaćih izdajnika, sektaša, pedera i narko-adžuvana, samo mi misleća manjina i mladost možemo da pokrenemo ovu svetu zemlju.

Prosečni srBski patriota 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan Srbin pravoslavac.

Prosečni srBski patriota 1: Nego, navrati, večeras mi dolaze ziloti i obrazovci, bacaćemo anateme na sektaše i ekumeniste, i biće predavanje o katoličko-jevrejsko-masonskoj zavJeri protivu svega što je srBsko.

Prosečni srBski patriota 2: Oho, pa ti si aktivan u odbrani srBstva! Jesi li učestvovao već u nekoj akciji?

Prosečni srBski patriota 1: Jesam, naravno, kad smo branili Kosovo onomad na mitingu u Beogradu, došla su i braća u Hristu iz srca pravoslavne zdrave patrijarhalne Srbije, pa smo oduzeli robu mrskim zapadnim kolonijalistima, patike, trenerke, pivo, cigare...zapalili smo i centralu cije za Srbiju, tzv. "ambasadu SAD", a ranije smo zapalili i džamiju, nije mi baš bilo jasno zašto, ali bilo je veselo, skupila se ekipa i tako...

Prosečni srBski patriota 2: Svaka čast! A jel imaš i neku patriotsku literaturu?

Prosečni srBski patriota 1: Pa nema potrebe, ljudi iz obraza nam kažu šta treba da radimo, a i nisam baš nešto vičan čitanju, još u osnovnoj školi sam razvio otpor prema lektiri bečke škole koja se nameće srBskoj deci.

Prosečni srBski patriota 2: A da nije kasno večeras, mislim, srBski domaćin mora da legne rano, da bi stigao na liturgiju u pećini, koju drži istinska srBska katakombna pravoslavna neekumenistička crkva?

Prosečni srBski patriota 1: Nije problem, možda se supruga nešto buni, ali ja joj opalim dve-tri vaspitne pa se smiri. Neće meni srBskom patrioti žena da određuje kad ću da se borim za Srbiju, a ziloti ionako bacaju anateme nevezano za početak liturgije.

Prosečni srBski patriota 2: Odlično! Baš dobro što smo se našli, brate.

Prosečni srBski patriota 1: SrBski pravoslavni bog sve vidi, brate. Ekrem do pobede! Ovaj, Srbija do pobede!

gluposti
................................................................................................................................

evo ti fotke pa ti vidi dal je to shto si ovde okachio istina, jedna slika - hiljadu rechi, mrsko mi da se natkucavam preko tastature

73094982.jpg

72047044.jpg

72118092.jpg

68129129.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back