Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Hvala ti mamacaco! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatko volim :)):pa zato sto je carski operacija , i zato sto je mnogo tezi oporavak posle carskog nego posle prirodnog porodjaja + oporavak vise od duplo duze traje..
Ne pustaju se za dzabe zene posle 4 dana iz bolnice, a posle carskog tek posle 7-10 dana..
U ostalom, zar bi isla tek-tako na bilo kakvu operaciju ako ne moras?
Blondie2:Nebih o tome ni razmišljala da nisam čula neke grozne priče od žena koje su išle na prirodni, a sa druge strane ne znam ni jednu koja se na carskom loše provela. Ne znam ni sama verovatno trudna žena drugačije razmišlja od mene koja dete za sada ne planira ali nikad ne znaš kad može da se zadesi. Hvala za informacije. Pozdrav.
sanika:Ljudi,porodila sam se 25.09. Poradjaj je bio prirodan i trajao samo 40 min. Sve je islo tako brzo. Dobila sam svoje bolove,kontrakcije na minut,puko vodenjak. Tri puta napon i gotovo! ALI... Uvek ono ali.... Moj oporavak je bio dug i naporan,na carskom da sam bila pre bi se oporavila. Iz dana u dan bilo je samo gore i gore... Ne zelim da se secam tih dana u bolnici! Porodila sam se u Nisu i sto dalje od ginekologije. Tamo je haos niko te ne gleda ni dva posto. To me je mnogo dotaklo. Nisu mi pruzali adekvatnu pomoc! Znaci sve zavisi kako ces proci... Najbitnije je da se kontrakcije cekaju kod kuce da uceste a ne da se javis prerano i da te tamo mrcvare! Rodila sam preslatku Doroteju!!! POZZZ SVIMA!!!![/QZelim zdravlja i srece Doroteji i tebi a i svim tvojim ukucanima. Situacija nije takva samo u Nisu, svuda je tako u zdravstvu. Prosto se iznenadimo kad je neko ljubazan i fin. Poljubi bebu od mene![]()
što suzy? mislim čemu princip. kad je tako "bedna" cifra?Suzy:nego drage moje.....ni jedna ne prica o onih -silnih- 20 000 din-kome se i gde obracamo? jeste sramota i beda ...pogotovo sto je za prvo dete kada ti treba najvise, ali hocu da se prijavim -iz principa....;-)
Goscica:E pa spiralu ne bih nikad ni stavljala, tako da me to ne dotice.