Debela Berta
Primećen član
- Poruka
- 795
Vala da znaš. Mislim da ne postoji osoba na koju je mislilo toliko žena dok se poradjalo od Sneže :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:jao sins
kada je termin?
kud se seti ovog zapiranja....jaooo mora da si bila u gradskoj![]()
Mili:Претпостављам да то имају неке приватне гинеколошке амбуланте, тј. да они знају. Ја лично не знам. А има и тих апартмана у оквиру државних породилишта, где ти пружају посебан третман, наравно, уз адекватну цену.
Sunce Ta:Ne mogu da verujem da ste usle u takvu raspravu oko nacina porodjaja.
Za mene je jeziva cinjenica da su ljudi toliko napredovali u nauci, tehnici i sl., stigli na mesec a nisu nasli neko resenje da iole ublaze porodjajne muke.
Sem epiduralne anestezije, koja se jako retko primenjuje-i na koju te nijedan lekar ovde nece uputiti - u mom gradu sa 100.000 stanovnika- za prethodne 2 godine koriscena je manje od 10 puta.
Niko me ne može ubediti da je prirodan porodjaj LAK,i da je to normalno, i da tako treba da bude mislim ljudi...Zrelost jeste potrebna za radjanje ali to ne znači da treba sve ono da istrpimo- sam porodjaj i onu lepotu u bolnici posle...Sto se tiče dojenja, i prvih meseci sa bebom, to u redu- potrebna je zrelost i spremnost- i to pozdravljam i nije mi toliko teško palo.
Mili:Не могу да верујем да је бабица то рекла!!!!
Zdravo Suzy!Suzy:Pajamaco-maco-hvala na savetima.....
Zauzeto- i meni je jos mesec dana do termina...ali posto je devojcica icice ranije sigurno...kako si ? imas li problema?
Elem...da ....privatno se radi kod Papica...samo cini mi se da je 2000 eur porodjaj...pa.....
A sto se tice carskog....zvala sam drugaricu...drugi dan po porodjaju (inace je lakar)...carski sa epiduralom je imala.....kukala je od bolova taj drugi dan....znaci ja sam cula da je bolan....
Ja sam za epidural vec zakazala.....koliko sam saznala samo kod nas u zemlji se poradja bez njega......uzas.....
Mirka....i ja sam isla na psihofizicke pripreme...i u skolu roditeljstva.....
sve to pomaze i znaci.....ali vezbe su mi izazvale probleme-jer nisu po meni dobro osmisljene....a vezbe disanja sigurno pomazu ..kao i razgovori..da znas sta te ceka....
Meni , drage moje , broji sitno, bolovi su mi sve jaci,ne mogu puno da hodam....jedva cekam da zakmeci.....;-)
Goscica:Cekajte, ajde da stanemo u red i da sumiramo - znaci prvo Suzy (devojcica), e pa sad nisam ukapirala za zauzeto osim da je i kod nje devojcica, ali ne znam termin??Moj termin oko 20.dec.(decak), ako malisa ne pozuri ili oduzi, videcemo.Ima li jos trudnica?E, da, jel kupujete vec stvarcice za bebe, nosiljku i sl? Mene iskritikovali sto jos uvek nisam nista spremila, a ja kontam kao imam jos skoro 2 meseca....