- Poruka
- 6.267
Što njega ?
Nju.
On je imao časne namere !
i to što kažeš
oni su drugovi još iz školskih dana
pa ko će da joj pomogne kad joj dodje ako ne drug

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što njega ?
Nju.
On je imao časne namere !
Nije tebe pogodila savest što si to uradio, nego što ti žena saznala za to![]()
Nije istina jer kada sam se vraćao ja nisam hteo da svratim kod nje već sam prošao porednje ali sam uvideo grešku odmah sutra i uputu samo o tome razmišljao.Imao sam na razmišljanju 24 ha i 2.ooo km.Dok nisam stigao nazat nisam znao da žena zna.
Nije istina jer kada sam se vraćao ja nisam hteo da svratim kod nje već sam prošao porednje ali sam uvideo grešku odmah sutra i uputu samo o tome razmišljao.Imao sam na razmišljanju 24 ha i 2.ooo km.Dok nisam stigao nazat nisam znao da žena zna.
a nisi u povratku svratio, zato je javila tvojoj zeni...![]()
Sad Pero ozbiljno. Koliko bi ti imao razumevanja za svoju ženu da ti kaže spavala sam sa nekim jer sam bila pijana a taj neko mi je još i prijatelj.
OK uradio si to ali sada kao pravo muško kaži pogrešio sam uvideo sam grešku molim Boga da mi je žena oprostila a ne da se vadiš na alkohol.
Rećiću ti jednu stvar, mnoge žene kažu oprostila sam ti ali da li je to baš tako, to muževi obično saznaju tek kasnije.
Možda , neznam i ne želim da znam ali moja mi je sve ispričala šta su nji dve razgovarale i ne verujem da će moja žena da se sveti meni ali ženi ne treba verovati to vidim iz vašeg pisanja .Shvatite da moje mišljenje je da nisam samo ja bio kriv i druga strana je kriva .Mladost slabost ,meka srca ,tvrda K.....
Bila bi situacija onda zajebana.
Ja sam i rekao da sam svoju grešku uvideo.
Možda će mi reći kad ostarimo ali tada to neće imati svrhu i mislim da se nebih ni ljutio ali da ona mene prevari u to ne veruje.
Gde je onaj koji je postavio temu..mogao bi da nam opiše situacije, pošto ih je bilo više....onako romantičarski....nemora baš detaljno....
Ja se pitam šta je tebi uopšte trebalo da pišeš o tome na forumu
Da se pohvališ da si bio u takvoj situaciji![]()
Ja se pitam šta je tebi uopšte trebalo da pišeš o tome na forumu
Da se pohvališ da si bio u takvoj situaciji![]()
Forum ti je ispovedaonica, ovde svi lako otkrivaju tajne i grehe pa i tako se tu on otvorio, ali smo tu videli da nisu svi muški isti.
Hteo sam da ukažem drugima kako je loše ako prevariš partnera koga voliš i uvek se stavi u situaciju i razmisli kako bi tebi bilo..
Ovo nije za hvalu za ovo treba da se stidim jer sam mislio da se to meni nikad neće dogoditi.
U životu čovek nikad ne treba da krije ništa bilo loše ili dobro a isto tako to treba da podeli i sa drugima da i drugi izvuku neki zaključak bio on dobar ili loš.
Ako sve to čuvaš samo za sebe to nije dobro jer ako te nešto pretiska toga se moraš osloboditi da svi znaju.
Samo da znate ovo čita i moja žena jer i ona je ovde na krsti ali to nema veze sad.
porodični prijatelj, komšija, poznanik.. kako god okreneš, nisam zainteresovana
ako sam udata, hebem se sa svojim mužem
pošteno
porodični prijatelj, komšija, poznanik.. kako god okreneš, nisam zainteresovana
ako sam udata, hebem se sa svojim mužem
pošteno
Nisi ti zainteresovana ali nekad će srce reći drugačije i tu mozak nema šta da kaže.Nemoj nikada reći NE meni to da se desi nemože
I to se slažem sa tobom. Nikada ne znaš šta ti život nosi ali u ovom tvom slučaju nije proradilo srce nego ona druga stvar![]()
I to se slažem sa tobom. Nikada ne znaš šta ti život nosi ali u ovom tvom slučaju nije proradilo srce nego ona druga stvar![]()