Da se uključim. Volim izlete vikendima. Najčešće idemo na Adu, ako se to može zvati izletom pošto smo najčešće tamo )), deca se igraju sama, idu i kroz šumu, sa kamenčićima, prave svašta, igraju se rata, žmurke itd. Takođe idemo ponekad na Avalu, zatim Topčiderski park, tamo se vijamo oko one vode, deca puštaju brodiće od papira, idu u onu šumicu itd. Ali ja volim i da putujemo za vikend. Da krenemo ili u petak veče ili subotu ujutru i vraćamo se u nedelju uveče. 1 ili 2 noćenja. Odlazila sam tako čak i na Zlatibor, Taru, Srebrno jezero, do prijatelja u Loznicu, tj Banju Koviljaču kada idemo na izlet na Gučevo. Vodopad Lisine i restoran blizu. Divčibare, ranije sam često vozila za vikend, prenoćimo 1 noć. Deca su prešla staze do onih par vrhova. Da, Banja Ždrelo, tamo se nekada kupamo, odemo ujutru vratim se uveče, Aranđelovac takođe. Volim prosto da promenim mesto, neki lep hotel ili ako imamo manje novca lep apartman ) i korona me uopšte u tom smislu nije dotakla. I prošle godine smo svuda išli, a i ove već par puta. Znam da ima još zanimljivih mesta, tek ćemo otkrivati i ići.