Porodični izleti za vikend

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.565
Da li praktikujete porodicne izlete vikendom ili sami ili sa prijateljima

Šta nosite od rekvizita.Da li nosite cebence, hranu, pice ili rucarte negde ?

Možete li preporuciti neko zgodno mesto za takav izlet , jednodnevni, dvodnevni ?

Ne izlazim vise nigde vikendom,iz vise razloga.Prvo vikendom su ovde demonstracije sa po nekoliko hiljada ljudi,juce je policija pisala 1650 prijava i njih 11 je uhapseno jos mi treba da me neko na putu uhapsi ili pise mi kaznu.Drugi razlog je sto vec treci dan pada neki sitan sneg na kratko i posle njega odmah ogreje sunce koje ga ne otopi vec ga pretvara u neki suvi beli prah koji isparava u vazduh,jos mi fali da me zaprase ko zna kakvim otrovom.

Pa mozda me ne bi kaznili ni hapsili ali velka je verovatnoca da bi me zaustavili i maltretirali i to sve po zakonu.Jednog vikenda kada sam malo izasao iz grada i ponovo se vratio u grad video sam grupu policajaca koji su nasumicno zaustavljali po desetak vozila i svima guraju onaj veliki stapic u nos i rade im brzi test,onda im daju neki papir i pustaju ih.Ovde gde zivim je takva situacija da restorani ne rade jos od prosle godine novembra znaci pola godine i ko zna kada ce da prorade,moze samo da se izvrsi porudzbina preko telefona iz pojedinih restorana koji vrse dostavu na kucnu adresu.

Pisem kako je trenutno stanje kod mene vikendom.Nadam se da nije svuda tako i da negde jos uvek moze da se organizuje neki lep izlet gde covek moze da se opusti i napuni baterije za predstojecu radnu nedelju.

Gledam danas nasu televiziju i vidim svi raspolozeni i veseli igraju kolo oko onog novog spomenika u Beogradu.Predpostavljam da ce kod nas da se slavi i Prvomajski Uranak u prirodi.

jednodnevni Jakovo, Boljesvska Suma, Avala, Kosutnjak, Okolna sela podno Kosmaja,
Sremski Karlovci, DJaava :D (vikendi u Novom Sadu)
Cebence i klopa samo na Avalu i Kosutnjak na ostalim lokacijama restorani i sta se nudi od sadrzaja za zabavu :D a da lopta pod obavezno je uvek bila prisutna

malo lepog i dobrog vazduha :D

Prilozi

• IMG_20210327_123615.jpg
    IMG_20210327_123615.jpg
    312,9 KB · Pregleda: 9
Da se uključim. Volim izlete vikendima. Najčešće idemo na Adu, ako se to može zvati izletom pošto smo najčešće tamo )), deca se igraju sama, idu i kroz šumu, sa kamenčićima, prave svašta, igraju se rata, žmurke itd. Takođe idemo ponekad na Avalu, zatim Topčiderski park, tamo se vijamo oko one vode, deca puštaju brodiće od papira, idu u onu šumicu itd. Ali ja volim i da putujemo za vikend. Da krenemo ili u petak veče ili subotu ujutru i vraćamo se u nedelju uveče. 1 ili 2 noćenja. Odlazila sam tako čak i na Zlatibor, Taru, Srebrno jezero, do prijatelja u Loznicu, tj Banju Koviljaču kada idemo na izlet na Gučevo. Vodopad Lisine i restoran blizu. Divčibare, ranije sam često vozila za vikend, prenoćimo 1 noć. Deca su prešla staze do onih par vrhova. Da, Banja Ždrelo, tamo se nekada kupamo, odemo ujutru vratim se uveče, Aranđelovac takođe. Volim prosto da promenim mesto, neki lep hotel ili ako imamo manje novca lep apartman ) i korona me uopšte u tom smislu nije dotakla. I prošle godine smo svuda išli, a i ove već par puta. Znam da ima još zanimljivih mesta, tek ćemo otkrivati i ići.

Back