Porodica od 4 (+1) dece

Baš sam htela da napišem da se vratimo temi. Jesu dobili početna sredstva ali mislim da to neće biti dovoljno. Nek im je sa srećom.
Ne mogu da verujem kakvu je lavinu izazvao moj komentar.
Treba razgovarati.
Razgovor vodi pocetku promena uzasnog stanja u svim oblastima.
Deci treba pomoci tako sto bi majkama drzava obezbedila platu bar kao hraniteljskim porodicama.

I beneficirani staz za majke vise od tri deteta.
 
Porodica prima od grada Beograda 64 000 mesečno. Ona radi za 28, on za 50. Dobijaju razno razne pomoći od ministarstva i CSR-a. Ovo je lepa vest, nek im je sa srećom. Samo ne znam zašto je ovo čudno za medije? Žena kaže nećemo milostinju , a mediji su napravili priču o njima kao da im treba.

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...ce=mil1&utm_medium=referral&utm_campaign=mil1
ima 2.4 miliona dinara na rate za četvrto
a baš treba krene Valensija - Atletik Bilbao
 
Poslednja izmena:
pa gospodja rodila sve žensko
pa traži pare

da je rodila muško zanimala bi se sa povlačenjem kićurka (kad mu vreme nije al eto - štrči na dohvat ruke)

kolko vidim na "roditejskim portalima" kićurak mnogo zabavna zajebancija (čitaj: trgovina organom i širenje namenske propagande sa polupedofilskim tekstovima "raznih majki" sa jednim te istim stilom pisanja i slovnim greškama)
 
Poslednja izmena:
Kada se čitaju komentari stiče se utisak da u Srbiji niko ne radi svoj posao kako treba , a to nije neka Srbija , to smo mi sami.
Ne znam stvarno kakav to treba da budeš nečovek da bi radio u zdravstvu ili ustanovi socijalnog tipa pa da manipulišeš na takav grozan način. Mora da se shvati da većina priča jeste prazna , a izuzeci ne čine svakog učesnikom.

To su teski izuzeci zbog kojih prica odjekne i onda se vrti kao vrtlog, svako dodaje ponesto svoje i usmerava se paznja na prepricavanja, sto licno smatram tracarenjem.

Taman posla da Srbi prodaju i ubijaju decu ili da hranitelji siluju i sta ti ja znam. Ludaka ima svuda, i da, ludak moze svasta da napravi ali to nikada nije sistemsko pitanje.
Srbi ne ubijaju novorodjenu decu na papiru sistemski ali je sistem kriv sto ne odgovara ko i za sta treba.
Paranoje se prave sa politickom pozadinom i to je jedna perfidna manipulacija koja se sprovodi nad zdravim razumom.
U istom kosu su sve bolesnije vesti, ko je preminuo, ko od cega boluje, koja zena je tucena, ko je silovan kao dete...i nikad kraja takvim clancima!
Vremenom ljudi vise ne mogu ni da rasclane, svuda vide ili bolesti ili perverzije, osecaju se ugrozeno od ludaka ili pokradeno ili...nastavi niz...sto vodi u paranoju, bukvalno.

Moja drugarica je dobila sina i nakon toga trojke. Oni zive u Irskoj i tata je inzenjer, ima finu platu.
Stalno zena govori da je jako skupo, narocito sto je deci potrebna nega.
Nije to nikakva milostinja, skupo je i za bogatija drustva a ne za Srbiju, jednostavno bi trebalo u takvim slucajevima postovati izuzetke. Dodeliti besplatan vrtic, knjige...ali da im pripada a ne da prose. Ako podnesu sve papire, da prica krene automatski a ne da se povlace kroz medije.
Opterecenje jednog krova je jednostavno preveliko.
 

Back
Top