Porodica od 4 (+1) dece

Pa možda upravo tajnost takvih podataka izaziva sumnju, uz dužno poštovanje.

Uzgred čudilo bi me da neko ne želi starije dete. Za decu sa deformitetom razumem. Ali opet se pitam ko zaista igde želi takvu decu.

Da li CSR prati njihovu sudbinu?
Ако успем да ишчепркам, окачићу зашто странци усвајају болесну децу, поготово са дауновим. Не сви, наравно. Неки људи имају искључиво чисте намере.

Ne vidim razlog što neko ne bi uzeo crno dete i što ne bi uzeo starije dete. Deca mogu da znaju da su usvojena.
Свакако би се осећали удобније него у хранитељској.

Знам за људе који су имали дете и хтели да усвоје још једно. Добили дете али се испоставило да има брата/сестру (нисам сигурна) близанца па усвојили обоје. После она непланирано затруднела и добили и своје близанце :)

Sad ja da nagađam o kapacitetima bake,njenom zdravstvenom stanju,mogućnosti da brine o deci,njenom psihičkom statusu...i ne obraćaj mi se sa "vi ste oduzeli" jer ja nisam i ne personifikujem sve CSR.
Sama si se postavila kao advokat.

Dakle neko iz sluzbe koju zastupas ovde je oduzeo devojci pravo da zivi sa bakom i posao je u susedno selo.

Primera je pun internet

Свакако би се осећали удобније него у хранитељској.

Знам за људе који су имали дете и хтели да усвоје још једно. Добили дете али се испоставило да има брата/сестру (нисам сигурна) близанца па усвојили обоје. После она непланирано затруднела и добили и своје близанце :)
Znam skoro identičnu priču. Jesu li usvojitelji iz BG ?

Sama si se postavila kao advokat.

Primera je pun internet
Naravno da branim svoju profesiju jer ZNAM kako je to težak i odgovoran posao.
A pun internet primera je pun internet polovičnih nagađanja jer niti novinari i građani imaju uvid u predmet niti znaju nadležnosti službi,da ne spominjem zakone i procedure. Zato je besmisleno da napadaš dalje sa bilo kakvim primerima.

Naravno da branim svoju profesiju jer ZNAM kako je to težak i odgovoran posao.
A pun internet primera je pun internet polovičnih nagađanja jer niti novinari i građani imaju uvid u predmet niti znaju nadležnosti službi,da ne spominjem zakone i procedure. Zato je besmisleno da napadaš dalje sa bilo kakvim primerima.
Besmisleno je sto oduzimate decu umesto da novac koji dajete hraniteljskim date bioloskoj porodici.

Back