gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
A, taj rad.
Citam jedno, mislim drugo, pricam trece, pisem cetvrto.
Moze i tako, sto da ne.![]()
A ti Balzaka nisi baš čitao...xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, taj rad.
Citam jedno, mislim drugo, pricam trece, pisem cetvrto.
Moze i tako, sto da ne.![]()
To je uzas... i jos kao moderno, pod izgovorom da se odmore od dece, a i kao deci ce biti lespe, ta oni obozavaju da budu sa bakama![]()
nažalost, čula sam i neke tate koji sami (zj u muškom društvu) idu na more sa se odmore od posla i dece....a mame ostaju da čuvaju decu.....
mellana, bash mi je tuzan tvoj post
na zalost, koliko vidim u okruzenju, toga je sve vishe. mislim da uspeh opstajanja porodice direktno i jedino zavisi od odnosa supruznika. i da je sve sto moze da utice na stabilnost porodice (posao, drugi ljudi, problemi sa decom, itd...) samo stvar koju treba uskladiti sa ritmom koju nosi porodicni zivot.
naravno ne ide sve uvek glat ni lako. ali ako su oboje svesni vaznosti njihove veze i porodice, i prevazilazenje problema ce biti lakshe))[/QUO
a da...u mom gradicu, gdje ja zivim...Porodice su odavno stran pojam,..mislim ako za vas znaci porodica..mama i djeca..a tata je zaokupiran vaznijim poslovima..ili poslovnim putom u Italiju...
Naime...ja i mama nismo nikad pomislile da tata vara mamu..jer ipak moze sve cinit ali to..ne! jer fakticki nema vremena ni za to...ali...ako laze za posao i ode nekoj fufici ja stvarno necu priznati da je to moj stari tata..koji me je budio sa casom toplog mlijeka, vodio u vrtic, skladao djecije pjesmice, kitio sa mnom jelku, druzili smo se i bio je odnos jednostavniji...njemu je tesko priznat da sam odrasla..a ja..meni je tesko priznat da on vise nije onaj stari
![]()
njemu je tesko priznat da sam odrasla..a ja..meni je tesko priznat da on vise nije onaj stari![]()
Malena, niti si ti odrasla, niti tvoj calac vise nije onaj stari.
Ali si na putu odrastanja (ako se dobro secam, imas 15-tak godina?), a to je prilicno turbulentan period u kome pocinjemo da shvatamo da ovaj svet nije skrojen prema nasim potrebama i zeljama, kako nam se to cinilo kad smo bili sasvim mali.
Povremena tuga i usamljenost koju osecas su sasvim normalne pojave koje prate ovaj proces.
A on, koliko se secam, nije mnogo prijatan, zar ne?
I normalno je i to sto za sve sto ti se ne dopada okrivljujes svoje roditelje, jer koga ces drugog?
Koliko je tebi tesko s njima, veruj mi, isto je toliko i njima tesko s tobom.
Ali prezivecete, budi sigurna.
A onda ces ti nekoj devojcici sa foruma da pricas ove iste stvari i to iz vlastitog iskustva. Tako to ide.
Jesi li popravila fiziku?![]()