Šta si prešla sa bugara na Rumune?Kecaš se sa han acom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim Vlajnice.![]()
Ja volim Vlajnice.![]()
Rumuni se oslonili na Amere i EU još malo situacija kod njih kao u vreme najgore krize.
Немам ништа лично против Румуна , али имам против овог новог румунског национализам који је подстрекнут управо од стране Запада .
Запад никада није жело , како кажу , да прља своје руке бавећи се словенима , тако да су инсталирали своје пијуне а Румуни су нови производ
Кад кажеш Македонци, мислиш.....Северни Македонци?Македонци се боре да сачувају државу а наши суседи Румуни оштре ножеве и присвајају Банат .
Случајно на нету кренем у конверзацију недавно са једним Румуном ,
Sve je to počelo zbog tvoje Njemačke. Sad se širi na Ameriku, Slovačku i Finsku ovo.Прича се да Влашке Чаробнице сипају кап своје менструалне крви у кафу и тиме те претворе у свог сексуалног роба.
Данас одеш на кафенце, сутра јој масираш стопала уз коментар "Шта још могу да учиним за Вас, Господарице Флора?", а она се смешка и гризе усну док се спрема да те Бичује, и горе.
Ја од иностранкиња на Тиндер чхатам са Бугаркама и Северним Македонкама.
Rumuni se oslonili na Amere i EU još malo situacija kod njih kao u vreme najgore krize, dolaze kod nas preko grane da kupe hranu i osnovne potrebe opustoše pijace, trafike i radnje, a ne vole nas mnogo napadaju Srbe preko njihove Pro-Televizije nabijem ih na kolac .![]()
Sve je to počelo zbog tvoje Njemačke. Sad se širi na Ameriku, Slovačku i Finsku ovo.
Pogledajte prilog 811851
Прича се да Влашке Чаробнице сипају кап своје менструалне крви у кафу и тиме те претворе у свог сексуалног роба.
Данас одеш на кафенце, сутра јој масираш стопала уз коментар "Шта још могу да учиним за Вас, Господарице Флора?", а она се смешка и гризе усну док се спрема да те Бичује, и горе.
Када смо код Влашки господарица , можда ти се оствари сан , обзиром да је у Румунији јако изражена идеја уједињења Влашке и све уједињење Румуније а Влашка обухвата и нашу нац мањину , што ти дође добар део Србије ..
тако , да бићеш ти роб Влашкој властелини , али не баш на начин који си ти романтизовао .
Oleole!У последње време може се приметити знатан пораст национализам и нетрпељивости Румуна према словенским народима
Što je najgore ta ideja je došla i do Belarus i Rus preko Tihanovskaje i Sobčak. Medjutim Rus odoleva i smišlja prodor preko Rumunjije.Када смо код Влашки господарица , можда ти се оствари сан , обзиром да је у Румунији јако изражена идеја уједињења Влашке и све уједињење Румуније а Влашка обухвата и нашу нац мањину , што ти дође добар део Србије ..
тако , да бићеш ти роб Влашкој властелини , али не баш на начин који си ти романтизовао .
Ксенија Собчак лајкс дис.Što je najgore ta ideja je došla i do Belarus i Rus preko Tihanovskaje i Sobčak. Medjutim Rus odoleva i smišlja prodor preko Rumunjije.
Robovati vlaškoj gospodarici uopšte nije loša zabava.да бићеш ти роб Влашкој властелини
Porast?
Dobro jutro Kolumbo.
Imali bi banatski Srbi što šta da ti ispričaju