Пораст национализама и империјалистичких претензија код Румуна!

поготово она из Ардарске тврђаве.

Arad i koncentracioni logor tamo je u PSR bio deo Austrougarske, tacnije madjarske.

Запад је тај који Румуне хушка и окреће против словена и то ради поново и изнова. Ствара се конфликт и припрема рат

''Zli Zapad'', ''panslavizam'', ''bice rat''... vi crveni bre vise od 100 godina motate jedno te isto ! :roll: :roll: Kako li vam ne dosadi samo?

Porast?

Dobro jutro Kolumbo.

Imali bi banatski Srbi što šta da ti ispričaju
Радио сам у неколико наврата са "нашим" Румунима и нисам стекао утисак да су нам наклоњени. Можда грешим. До тада сам и ја, као и неки форумаши, став према Румунима формирао на основу чињеница да су правослвци, никад ратовали... :roll:

Један од графитиа који се може видети на румунским улицама и градовима јесте један знатно изражен " Basarabia es Romania" али има још један
4DfozRz8saukKEM-jqNc2FypEG_53PmNkTHhO5VQawE.jpg

"Timok e Romania " у преводу "Тимочка Крајина је Румунија"

Poslednja izmena:
Претпостављам да већина румуна и не зна где је Тимочка Крајина. Тај графит тамо разуме вероватно само аутор истог. Ово ми личи на провокацију западњака....завади па владај и тако то на ту тему.

Претпостављам да већина румуна и не зна где је Тимочка Крајина. Тај графит тамо разуме вероватно само аутор истог. Ово ми личи на провокацију западњака....завади па владај и тако то на ту тему.

Нисам баш сигурна да више не знају где је Тимочка Крајина , имају доста покрета и на фејсу https://www.facebook.com/TimoceRomania/

у сваком случају ово хушкање Румуна према Тимочкој Крјаини и Предњестровљу је охрабрено од стране Запада , то си у праву .Запад увек користи своје пијуне и не прља руке

Зато сад једва чекам да видим како ће тај план западњака да им се обије о главу кад Исток удари контру.

Ако се не варам гасовод "Јужни ток" је планиран да прође и кроз Тимочку Крајину ?

Kodreanu je imao za Srbe i Bugare specijalni bratski status i nije dopustao teritorijalne pretenzije ka Srbiji i Bugarskoj
Zlo su doneli crveni.

Шта мени Румун има да одређује неке специјалне статусе , који специјални статус да узме Тимочку Крјаину ?

појели би нас да није било Русије

Шта мени Румун има да одређује неке специјалне статусе , који специјални статус да узме Тимочку Крјаину ?

појели би нас да није било Русије
Neobrazovanje mozes popraviti obrazovanjem. Guglaj
Vaspitne propuste ne verujem da iko moze da ti pomogne da resis.

Neobrazovanje mozes popraviti obrazovanjem. Guglaj
Vaspitne propuste ne verujem da iko moze da ti pomogne.

нациста никада не може да има добар план за српски народ , видели смо њихов план у Јасеновцу .

нациста никада не може да има добар план за српски народ , видели смо њихов план у Јасеновцу .
Tamo smo videli **********ski plan.
Kodreanu dok je bio ziv nije dao jedna srpska dlaka da fali.

Poslednja izmena:
АУР је једна од политичких партија за унију Румуна у једну државу и анексирање Предњестровља и Тимочке крајине .

Колико виидм веома су активни , радикални и опасни и финансирани од стране Запада

Posle Grka,Rumuni su nam najprijateljskiji narod.Pišem o običnim ljudima.Ova čokalijka bi sad da nas zavađa

Промашио си поенту , Запад је тај који покушава да завади .плашим се да је у томе и успео , бар што се тиче Румуна .

Промашио си поенту , Запад је тај који покушава да завади .плашим се да је у томе и успео , бар што се тиче Румуна .
Ne znam kada je zavadio. Bio sam tamo pre pandemije i i dalje su nam bili braća.Jedino ako su se promenili prema nama tokom korone..?Mada,žalila bi se srpska zajednica u Rumuniji.Osetili bi netrpeljivost da se nešto promenilo.Inače,srpska manjina u Rumuniji je baš pažena i mažena.Nema ni pomisla o asimilaciji,kakva se desila npr. u Skoplju i Kumanovu,gde su Srbima skraćivana prezimena,da bi ličila na Bugaro-makedonska

Back