Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Preslatke su.![]()
супер , онда се спреми да их служиш и да им љубиш чизме
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preslatke su.![]()
Ijao...jedva cekam da im budem sluga...супер , онда се спреми да их служиш и да им љубиш чизме
поготово она из Ардарске тврђаве.
Запад је тај који Румуне хушка и окреће против словена и то ради поново и изнова. Ствара се конфликт и припрема рат
Радио сам у неколико наврата са "нашим" Румунима и нисам стекао утисак да су нам наклоњени. Можда грешим. До тада сам и ја, као и неки форумаши, став према Румунима формирао на основу чињеница да су правослвци, никад ратовали...Porast?
Dobro jutro Kolumbo.
Imali bi banatski Srbi što šta da ti ispričaju
Arad je bio u sastavu AU imperije.
Ijao...jedva cekam da im budem sluga...![]()
Vlajnicama da, hoću!да, да немој да бринеш то ти Румуни обећавају .Бићеш слуга у Влашкој Републици
Претпостављам да већина румуна и не зна где је Тимочка Крајина. Тај графит тамо разуме вероватно само аутор истог. Ово ми личи на провокацију западњака....завади па владај и тако то на ту тему.
Kodreanu je imao za Srbe i Bugare specijalni bratski status i nije dopustao teritorijalne pretenzije ka Srbiji i Bugarskoj
Zlo su doneli crveni.
Neobrazovanje mozes popraviti obrazovanjem. GuglajШта мени Румун има да одређује неке специјалне статусе , који специјални статус да узме Тимочку Крјаину ?
појели би нас да није било Русије
Neobrazovanje mozes popraviti obrazovanjem. Guglaj
Vaspitne propuste ne verujem da iko moze da ti pomogne.
Tamo smo videli **********ski plan.нациста никада не може да има добар план за српски народ , видели смо њихов план у Јасеновцу .
Na zalost .Posle Grka,Rumuni su nam najprijateljskiji narod.Pišem o običnim ljudima.Ova čokalijka bi sad da nas zavađa
Posle Grka,Rumuni su nam najprijateljskiji narod.Pišem o običnim ljudima.Ova čokalijka bi sad da nas zavađa
Ne znam kada je zavadio. Bio sam tamo pre pandemije i i dalje su nam bili braća.Jedino ako su se promenili prema nama tokom korone..?Mada,žalila bi se srpska zajednica u Rumuniji.Osetili bi netrpeljivost da se nešto promenilo.Inače,srpska manjina u Rumuniji je baš pažena i mažena.Nema ni pomisla o asimilaciji,kakva se desila npr. u Skoplju i Kumanovu,gde su Srbima skraćivana prezimena,da bi ličila na Bugaro-makedonskaПромашио си поенту , Запад је тај који покушава да завади .плашим се да је у томе и успео , бар што се тиче Румуна .