Populizam (test)

Zasto? Pa u zapadnoevropskim kraljevinama je svuda jaka levica. I to mozda i najautenticnija i najnormalnija levica. Zemlje sa najboljim socijalnim programima u koje svi trce.

Zemlje koje su pad parolom levicarenja i jednakosti napravile drustvo su otisle u .....da ne kazem gde.....
To su parlamentarci , ja pricam o monarhistima oni su svi desnicari zar ne ... barem vecina.

Zasto mi kvaris temu tim negativnim osecanjima ?
Ja neotvaram cesto teme a pogotovo autorske.
Pojasnjenje teme na Srbskom.

Uradi test.

Ne kvarim , dajem joj novi smisao ..

I umesto da braniš stav da svet u kome živimo ima svoja pravila , da su ponuđeni odgovori realnost, da van tih okvira ne možemo i ne trebamo , da je neophodno da se negde svrstamo.. da recimo taj i taj se nalazi iz tih i tih razloga u nekom koordinatnom sistemu , da je Angela ili Obama ono što može iznedriti taj svet , ali da ne može iamti nekog Moralesa , ti naglabaš o temi.

Lepo napisah šta pokazuje ..

Ne kvarim , dajem joj novi smisao ..

I umesto da braniš stav da svet u kome živimo ima svoja pravila , da su ponuđeni odgovori realnost, da van tih okvira ne možemo i ne trebamo , da je neophodno da se negde svrstamo.. da recimo taj i taj se nalazi iz tih i tih razloga u nekom koordinatnom sistemu , da je Angela ili Obama ono što može iznedriti taj svet , ali da ne može iamti nekog Moralesa , ti naglabaš o temi.

Lepo napisah šta pokazuje ..
Znas kako ja bih da upoznam vas Ruse ali ne da postanem deo vaseg tabora :rtfm:
Ja sam za dijalog a vi non stop autisticno filozofirate o nekim glupostima u koje cak i vi ne verujete.
Tacno se vidi da se stidis svog score-a pa kvazi moralises kako smo mi nemoralni i losi.

0.jpg

1.jpg

:poludeo::poludeo::poludeo:

Commie, goni se ti i tvoj kviz.

Back