Populizam (test)

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
105.881
Autorska!

Ovo je jednostavan test od 20-ak pitanja.
Da vidimo kako stojimo po tom pitanju na ovom forumu , posto uz politicki kompas i ovo bi bilo zanimljivo videti kod pojedinih clanova.

Izaberite opcije Rest of the World (malo je ponizavajuce ali nema Srbija) ili ako zivite u nekoj zemlji koja je ponudjena , godiste i pol.
Udrite po testu , samo iskreno :ok:

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2018/nov/21/how-populist-are-you-quiz

Ja sam odradio i pozivam @Statler and Waldorf da uradi posto smo spamovali o tome na drugoj temi :lol:

MOj rezultat

Screenshot 2021-03-23 201655.png

Pogledajte prilog 889022
Pogledajte prilog 889024

Мораћу да поставим моје одговоре да би се раумело колко је ово апсурдан тест чим прихватиш REST OF THE WORLD
Dobro verujem da si sam sebe razocmarao ali pitanja jesu dobra , ne bi to MI6 agenti napravili lose posto je i za njihove korisnike ovaj test.
Zamisli da Blic ili Kurir naprave test ovakav ...
Mada verujem da ce mnogi pozeleti da ovaj test bude na Ruskom jeziku lol ovako ce iskulirati ... lakse im je da lupaju random bljuvotine nego nesto korisno da urade.

Dobro verujem da si sam sebe razocmarao ali pitanja jesu dobra , ne bi to MI6 agenti napravili lose posto je i za njihove korisnike ovaj test.
Zamisli da Blic ili Kurir naprave test ovakav ...
Mada verujem da ce mnogi pozeleti da ovaj test bude na Ruskom jeziku lol ovako ce iskulirati ... lakse im je da lupaju random bljuvotine nego nesto korisno da urade.
Мислим... Ево Моралес

КАПИТАЛИЗАМ - ФУЛ СУПОРТ
НАЦИОНАЛИЗАМ - ФУЛ СУПОРТ
ГЕЈ МАРИЏ - ФУЛ СУПОРТ
ПОЛИТИШН ЛИСН ТО ПИПЛ - 0 СУПОРТ

више сам збуњен него ишта, можда је због трећесветског срања и недостатка личности.

Back