Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.884
Pitanje je ima li bolji test za populizam ... aj Statlere daj nam nesto iz kraljevske kuhinje?
Mada i ovaj je sa ostrva haha
Mada i ovaj je sa ostrva haha
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne gotivim Makaronu pa sta ... nije to neko merilo da li ti tog lidera ne gotivis ...Ali brate,da mi ispadne da sam najbliži Orbanu... A ne gotivim ni njega ni politiku mu
мени избацили да сам најближи Меркеловој, а њу не могу да смислим.Ali brate,da mi ispadne da sam najbliži Orbanu... A ne gotivim ni njega ni politiku mu
Ni ja ne gotivim Makaronu pa sta ... nije to neko merilo da li ti tog lidera ne gotivis ...
Nego gde bi bio zvaljavi ?
Negde izmedju Makarona i Orbana 100%
Вучић уопште и нема политику, код њега- може шупа може клупа, може двоје може група, што би рекла песникиња.To ti kažem.To je još strašnije.Ono,ti i ja da imamo stranku,jedan od članova stranke bi bio neki magarac poput Vučića
Zasto sta fali CDU oni su kao neki moderni monarhisti.мени избацили да сам најближи Меркеловој, а њу не могу да смислим.
OPa , daj grafikon , sada ce da te Putin kazni.Barack Obama
то је странка баварских сељака, а и ја сам сељак па су ме зато стрпали с њима у кош.Zasto sta fali CDU oni su kao neki moderni monarhisti.
и шта каже Гардиан, која си нијанса црвене?Овај тест је само забава за широке народне масе, види се ко га је ставио на интернет.
Шта подразумевају под конзерватизмом? А под "левичарско"? Српски и британски конзерватизам нису исто. Британска и српска левица нису исто.
Каже да сам ауторитарни десни центар.и шта каже Гардиан, која си нијанса црвене?
Logično , zašto kukas onda kada je tačno?Каже да сам ауторитарни десни центар.
Њима је Моралес једва леви центар.Logično , zašto kukas onda kada je tačno?
Pa nemamo Ruskih testova na stanju.Њима је Моралес једва леви центар.
А и питања су глупа, морао сам да се претварам да сам британац да бих одговарао.
CDU је комендијаZasto sta fali CDU oni su kao neki moderni monarhisti.
You're most similar to:
Angela Merkel
German chancellor
You're least similar to:
Bernie Sanders
US senator
Danas se postavlja pitanje da li uopšte neko može dobiti izbore ako nije populista levi ili desni?
Zasto sta fali CDU oni su kao neki moderni monarhisti.
то је странка баварских сељака, а и ја сам сељак па су ме зато стрпали с њима у кош.