Populizam (test)

Овај тест је само забава за широке народне масе, види се ко га је ставио на интернет.
Шта подразумевају под конзерватизмом? А под "левичарско"? Српски и британски конзерватизам нису исто. Британска и српска левица нису исто.

Овај тест је само забава за широке народне масе, види се ко га је ставио на интернет.
Шта подразумевају под конзерватизмом? А под "левичарско"? Српски и британски конзерватизам нису исто. Британска и српска левица нису исто.
и шта каже Гардиан, која си нијанса црвене?

1616565083517.png

Прелепо.

Ми људи од боје морамо да се држимо заједно против злог популизма тзв. доналда трампа* (Јединствене Русије).

Zasto sta fali CDU oni su kao neki moderni monarhisti. :lol:

Статлер је пре неког времена русо_____ео, па има сумануте идеје да искључиво ЦДУ тајно из сенке контролише СНС и кроји несрећу српског народа.

Од тада се приписује теоремама Лудог Крадулета, да је извор свег зна на свету у Берлину, те да је Доналд Трамп мајка Тереза.

А не верује мени да је тиме постао посредни агент Путина, вође Империје Зла.

то је странка баварских сељака, а и ја сам сељак па су ме зато стрпали с њима у кош.

То је ЦСУ.

ЦДУ је странка Ханзеатских Буржуја и протестантских елита.

ЦДУ-ЦСУ су Унија Буржоазије и Сељака, са циљем да се обузда моћ Популиста (НСДАП) и (см)Радника (КП Путин СССР).

Back