al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.022
Tačno sam znao, ne samo da je ispalo Vladaj Vučiću nego i ****** se ko kuća
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Lutovac kao i Djilas obećava neke plate od 1000 evra.
Koi si pro, ladno si fotkao scoreTačno sam znao, ne samo Vladaj Vučiću nego i ****** se ko kuća Pogledajte prilog 889064
Daj nam taj tvit , bice tih plata svakako posto ce ovaj rezim da vlada jos koju godinu.A Lutovac kao i Djilas obećava neke plate od 1000 evra.
Tačno sam znao, ne samo da je ispalo Vladaj Vučiću nego i ****** se ko kuća Pogledajte prilog 889064
Гардиан је изразито левичарски лист, што значи да му је анкета сачињена по том кључу, па се и одговори тако вреднују.Autorska!
Ovo je jednostavan test od 20-ak pitanja.
Da vidimo kako stojimo po tom pitanju na ovom forumu , posto uz politicki kompas i ovo bi bilo zanimljivo videti kod pojedinih clanova.
Izaberite opcije Rest of the World (malo je ponizavajuce ali nema Srbija) ili ako zivite u nekoj zemlji koja je ponudjena , godiste i pol.
Udrite po testu , samo iskreno
https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2018/nov/21/how-populist-are-you-quiz
Ja sam odradio i pozivam @Statler and Waldorf da uradi posto smo spamovali o tome na drugoj temi
MOj rezultat
Pogledajte prilog 889016
Izrazito nije nego centar-leftГардиан је изразито левичарски лист, што значи да му је анкета сачињена по том кључу, па се и одговори тако вреднују.
Cirilica strogo da razume napaceni narod a ne ovo ... mi6Fora je da neko napravi čisto srpski test pa da vidimo ko je Vučić a ko je Radule, Đilas i Boško.
Što, jel ti pisalo da si nacional boljševikКод тестова овакве врсте, најважније је ко их прави, а не ко их попуњава.
Нисам ни радио. Али је суштина ко то прави, јер од њега зависи то, шта је десно а шта лево. Ја не би могао да будем Национал Бољшевик никад, заиста. Мислим, драг ми је Прилепин и упознао сам се с њим лично, и све то, али ни један облик левице никад, али никад не би могоа да подржим.Što, jel ti pisalo da si nacional boljševik
Izrazito nije nego centar-left
Samo nesto izmisljas
Nisi zadovoljan ?
Znaci dosao si da trolujes temu tvojim uvertirama ?Нисам ни радио. Али је суштина ко то прави, јер од њега зависи то, шта је десно а шта лево. Ја не би могао да будем Национал Бољшевик никад, заиста. Мислим, драг ми је Прилепин и упознао сам се с њим лично, и све то, али ни један облик левице никад, али никад не би могоа да подржим.
Trebalo je da ispadne Boris Džonson a ispao je Merkel.Nisi zadovoljan ?
наравно да нисам. тест каже да сам рођен у погрешно време. а то није нимало пријатно сазнање.Nisi zadovoljan ?
а тек то! страшно.Trebalo je da ispadne Boris Džonson a ispao je Merkel.