Populizam (test)

Tačno sam znao, ne samo da je ispalo Vladaj Vučiću nego i ****** se ko kuća:confused::roll:
IMG_20210323_210717.jpg

Autorska!

Ovo je jednostavan test od 20-ak pitanja.
Da vidimo kako stojimo po tom pitanju na ovom forumu , posto uz politicki kompas i ovo bi bilo zanimljivo videti kod pojedinih clanova.

Izaberite opcije Rest of the World (malo je ponizavajuce ali nema Srbija) ili ako zivite u nekoj zemlji koja je ponudjena , godiste i pol.
Udrite po testu , samo iskreno :ok:

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2018/nov/21/how-populist-are-you-quiz

Ja sam odradio i pozivam @Statler and Waldorf da uradi posto smo spamovali o tome na drugoj temi :lol:

MOj rezultat

Pogledajte prilog 889016
Гардиан је изразито левичарски лист, што значи да му је анкета сачињена по том кључу, па се и одговори тако вреднују.

Što, jel ti pisalo da si nacional boljševik :p
Нисам ни радио. Али је суштина ко то прави, јер од њега зависи то, шта је десно а шта лево. Ја не би могао да будем Национал Бољшевик никад, заиста. Мислим, драг ми је Прилепин и упознао сам се с њим лично, и све то, али ни један облик левице никад, али никад не би могоа да подржим.

Нисам ни радио. Али је суштина ко то прави, јер од њега зависи то, шта је десно а шта лево. Ја не би могао да будем Национал Бољшевик никад, заиста. Мислим, драг ми је Прилепин и упознао сам се с њим лично, и све то, али ни један облик левице никад, али никад не би могоа да подржим.
Znaci dosao si da trolujes temu tvojim uvertirama ?
Ti sto teraju sebe da nesto ne mogu , ti su najgori ...

Back