Poplave u Zapadnoj Evropi, globalno zagrevanje i politika

A za Srbe tek dolazi sve besplatno, Kad Nemcima smrkne Srbima ima
da svane i dok tako prosecan covek u Srbiji misli, a SNS ga ubedjuje da je tako, ima i dalje od oktobra do marta da Srbija ( Beograd, Smederevo,
Nis) budu najzagedjeniji gradovi ne u Evropi , nego na svetu. Cisto
da im pokazemo cija majka crnu vunu prede.

Nema to veze sa Srbima. Govorimo o opštim svetskim kretanjima i očigledno je da su Nemci iz raznih razloga imali privelogavan položaj u predhodnom NWO

U osnovi poenta ove teme i jeste da li će ova prirodna katastrofa propagandno biti upotrebljena za građenje ideje : da će morati opet da se bore za besplatni ručak , kao u dva predhodna rata .

Zašto misliš da je to nemoguće?
Ne mislim da je nemoguće, već da je sasvim moguće i sasvim opravdano i neophodno.
Promašila si poentu, neće biti klimatska katastrofa izgovor za raznorazne uticaje,već opravdani razlog. Balkanske elektrane na ugljen truju pola jugoistočne Evrope direktno, a putem vazdušnih struja i pola cele Evrope.

Ne mislim da je nemoguće, već da je sasvim moguće i sasvim opravdano i neophodno.
Promašila si poentu, neće biti klimatska katastrofa izgovor za raznorazne uticaje,već opravdani razlog. Balkanske elektrane na ugljen truju pola jugoistočne Evrope direktno, a putem vazdušnih struja i pola cele Evrope.
:super: :super: :super: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

To je to..

Pa vidi, šta bi Srbija trebala da preduzme da, na primer, Mađarska sagradi fabriku guma i da toksični kancerogeni dim počne da pokriva Srbiju?
(Ovako kukavna i propala ne bi mogla ništa, ali eto, pitanje razgovora radi)

Misliš da je to razlog da se zarati?

Pa evo šta kažeš o odlaganju nuklearnog odpada na teritoriji gde su živeli Srbi u današnjoj hrvatskoj?

Kako TE na Balkanu utiče na nekoga u Belgiji.

Golfska Struja "nosi" dim na istok ne na Zapad

Dakle mi smo daleko izloženiji njihovim zagađenjima , nego oni našim

A za Srbe tek dolazi sve besplatno, Kad Nemcima smrkne Srbima ima
da svane i dok tako prosecan covek u Srbiji misli, a SNS ga ubedjuje da je tako, ima i dalje od oktobra do marta da Srbija ( Beograd, Smederevo,
Nis) budu najzagedjeniji gradovi ne u Evropi , nego na svetu. Cisto
da im pokazemo cija majka crnu vunu prede.

Руси и Немци су браћа

Mislim da je Merkel ruski čovek

Treba ga smeniti jesenas
5def64749cd15230d5f37521e2091bf0.png

Ocekujem da padne vlada u Nemackoj.
Globalno zagrevanje nije od juce. Imali su dovoljno vremena i moglo je da se predupredi
Sledeca postavka ce valjda da resi situaciju.
Ako se kod nas desi slicno, nista ne ocekujem, sem da ce biti 10x vise zrtava.
I nece niko biti smenjen, jer korona i sl i ucinili su sve sto je bilo van ljudskih mogucnosti

Mnogo očekuješ .. jer za to, po svemu sudeći, nije kriva nemačka vlada , jer i ona je žrtva neodgovornih vlada u svetu koji ne vode računa o globalnom zagrevanju

Jadni nemac i opet mora spašavati svet .

Misliš da je to razlog da se zarati?

Pa evo šta kažeš o odlaganju nuklearnog odpada na teritoriji gde su živeli Srbi u današnjoj hrvatskoj?

Kako TE na Balkanu utiče na nekoga u Belgiji.

Golfska Struja "nosi" dim na istok ne na Zapad

Dakle mi smo daleko izloženiji njihovim zagađenjima , nego oni našim
Ko je pomenuo rat? Dovoljno da nam ukinu pomoć i ne odobre kredite. Bankrot.

Hrvatska je druga država, odlaže nuklearni otpad tamo gde ima najmanje ljudi.

Golfska struja je inače morska struja.

https://www.capital.ba/te-ugljevik-zagadjuje-vise-nego-sve-njemacke-termoelektrane-zajedno/

TE „Ugljevik“ zagađuje više nego sve njemačke termoelektrane zajedno​

Balkan, bukvalno crna rupa Evrope.

Ko je pomenuo rat? Dovoljno da nam ukinu pomoć i ne odobre kredite. Bankrot.

Hrvatska je druga država, odlaže nuklearni otpad tamo gde ima najmanje ljudi.

Golfska struja je inače morska struja.

https://www.capital.ba/te-ugljevik-zagadjuje-vise-nego-sve-njemacke-termoelektrane-zajedno/

TE „Ugljevik“ zagađuje više nego sve njemačke termoelektrane zajedno​

Balkan, bukvalno crna rupa Evrope.

Što bi oni nama ukidali pomoć kada mi imamo više realnih bogastva od njih .. za početak eto imamo ugalj za TE

Hrvatska ne odlaže svoj nego nemački nuklerani odpad i sa kojim pravom to radi na zemlji onih koje je proterala? Da li je zato trebao rat i njena nezavisnost?

Znam da jeste morska , ali i ona oblikuje klimu Evrope , zato ako u Beču danas pada kiša za dva dana dolazi na ova područja

Što se tiče zagađenja TE mogu one i da rade bez zagađenja ali tada ti filteri troše struju, a onda je neko ne bi imao ili mi ili oni koji se brinu za ekologiju

Balkan je jedino crna rupa zato što Evropa više ne može iz njega da izvlači ono što joj treba , kao pre .

Мени је веома чудно да се ова непогода дешава баш сада у овом тренутку ..на пропаганду не можемо да утичемо , али можемо да је преусмеримо контра пропагандом ...

А шта АКО је ова непогода исценирана од стране Амера употребом ХАРПА као казна за Северни ток 2

Back