Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukidanje partijskog sistema.
Па то смо имали до 2000-те!
А хтели сте промене. Лупали сте у шерпе, дували у пиштаљке, слушали Чеду Јовановића, Срђу Поповића, Зорана Ђинђића,.... и ево демократије, вишепартијског система и усрећени смо (нисам рекао:усрани смо) за сва времена.
Сада трпно стање па ко колико издржи.

А хтели сте промене. Лупали сте у шерпе, дували у пиштаљке, слушали Чеду Јовановића, Срђу Поповића, Зорана Ђинђића,.... и ево демократије, вишепартијског система и усрећени смо (нисам рекао:усрани смо) за сва времена.

А зашто би требало да буде " трпно стање" Добро Дошли ? Па ваљда смо до сада видели до чега нас је довело " трпно стање" за време вашег режима. Власт је промењљива категорија. Она то само у вашем режиму није била, али то време је прошло, мада би неки да задрже.

Nikad nisam podržavao DOS, i oni gaje partijski sistem. Ja sam za potpuno ukidanje političkih stranaka, mogao bih o tome do sura pričati...

А зашто би требало да буде " трпно стање" Добро Дошли ? Па ваљда смо до сада видели до чега нас је довело " трпно стање" за време вашег режима. Власт је промењљива категорија. Она то само у вашем режиму није била, али то време је прошло, мада би неки да задрже.
Не лупетај!
Трпно стање је после 2000-те године. И тек долази.
ПС: Осим слободе говора!

Руско Министарство за ванредне ситуације нуди помоћ: „Браћо Срби, шаљемо спасиоце“!

08.март 2016.

rusi.jpg
Руски спасиоци у мајским поплавама у Обреновцу
Руско Министарство за ванредне ситуације понудило је помоћ Србији у санацији последица поплава, јављају руски медији.

Руски министар за ванредне ситуације Владимир Пучков рекао је да су снаге руског министарства за ванредне ситуације спремне да притекну у „практичну помоћ братском народу у Србији“.

Пучков је, обраћајући се Министарству унутрашњих послова Србије, навео да је руско Министарство за ванредне ситуације са забринутошћу примило вест о поплавама у западној Србији и оценио да се српски народ налази у сложеној ситуацији.

– Стручњаци министарства заједно са представницима руско-српског хуманитарног центра активно сарађују на умањивању штете и избегавању жртава – навео је он, а преносе медији.
Поред стручњака, руско министарство припремило је два транспортна авиона „Иљушин Ил-76“ и хеликоптер „Месершмит-Блков-Блом Бо 105“, као и спасилачке екипе.

– Припремили смо групу од 100 људи и 16 јединица опреме – наводи се у саопштењу руског Министарства за ванредне ситуације, а преносе руски медији.

А где су сада ДУПЕЛИСЦИ....... где су сада ЧМАРКОВИЋИ ???
Где вам је ЕУ ???
Где вам је НАТО ???
Где су вам Јенкији???
ГДе вам јеАнгела ???

Гов*на једна смрдљива - ЈЕДИНО СУ СЕ БРАЋА РУСИ СЕТИЛИ ДА НАМ ПОНУДЕ ПОМОЋ !!!

Руско Министарство за ванредне ситуације нуди помоћ: „Браћо Срби, шаљемо спасиоце“!

08.март 2016.

rusi.jpg
Руски спасиоци у мајским поплавама у Обреновцу
Руско Министарство за ванредне ситуације понудило је помоћ Србији у санацији последица поплава, јављају руски медији.

Руски министар за ванредне ситуације Владимир Пучков рекао је да су снаге руског министарства за ванредне ситуације спремне да притекну у „практичну помоћ братском народу у Србији“.

Пучков је, обраћајући се Министарству унутрашњих послова Србије, навео да је руско Министарство за ванредне ситуације са забринутошћу примило вест о поплавама у западној Србији и оценио да се српски народ налази у сложеној ситуацији.

– Стручњаци министарства заједно са представницима руско-српског хуманитарног центра активно сарађују на умањивању штете и избегавању жртава – навео је он, а преносе медији.
Поред стручњака, руско министарство припремило је два транспортна авиона „Иљушин Ил-76“ и хеликоптер „Месершмит-Блков-Блом Бо 105“, као и спасилачке екипе.

– Припремили смо групу од 100 људи и 16 јединица опреме – наводи се у саопштењу руског Министарства за ванредне ситуације, а преносе руски медији.

А где су сада ДУПЕЛИСЦИ....... где су сада ЧМАРКОВИЋИ ???
Где вам је ЕУ ???
Где вам је НАТО ???
Где су вам Јенкији???
ГДе вам јеАнгела ???

Гов*на једна смрдљива - ЈЕДИНО СУ СЕ БРАЋА РУСИ СЕТИЛИ ДА НАМ ПОНУДЕ ПОМОЋ !!!

Od EU je donirano skoro MILIJARDU DOLARA za sanaciju prethodnih poplava i čišćenje, a koliko je donirano od strane tvojih Rusa, ? Dva aviona i 100 spasilaca?

Poslednja izmena od moderatora:
О бујичним водотоцима који преко лета и немају воду у кориту, треба да воде рачуна Месне заједнице и сами грађани а не држава. То што је у тим коритима депоновано ђубре, затравњено, заровљено, ..... није крива држава већ грађани поред којих бујични ток пролази а они су само неми посматрачи. Промрдају тек када им вода и муљ протутње кроз двориште и, исто као и ти, оптужују државу.
Ево реци поштено, јеси ли икада очистио канал или каналчић који је у близини твоје куће/стана? Па наравно да ниси, јер је то посао државе, зар не?

gilan_xi_fig_1.jpg

Proleće 2011: ja na Galovici.

Leto 2012:
2015_9$largeimg09_Wednesday_2015_005649424.jpg

Ja na Galovici. Imao sam dobre nadzorne organe pa je rad bio kvalitetan.

turkey-eastern-part-kurdish-territory-kurd-cleaning-irrigation-canal-AMDNKA.jpg

Leto 2012: ja na terenu - Petrac.

A onda je došla 2014. Shvatio sam da od ručnog rada nema vajde. I, onda sam otišao u Mesnu zajednicu gde su mi nasmejani i razdragani službenici na revers dali jedan od rovokopača koje čuvaju za raspoložene građane:

pond_construction-002.jpg

A imao sam i podršku supruge:
thedredgingofwoodlakepond-equipment-001.jpg

... kojoj su dali robustniji model rovokopača jer retko je atraktivna pa da može da se odbrani od komplimenata mnogobrojnih ljudi koji rovokopačima čiste kanal svakog leta.

Poslednja izmena:
Od EU je donirano skoro MILIJARDU DOLARA za sanaciju prethodnih poplava i čišćenje, a koliko je donirano od strane tvojih Rusa, some? Dva aviona i 100 spasilaca? Majmune.
ПА ГДЕ ЈЕ ТА СИЛНА МИЛЛИЈАРДА ДОЛАРА - ЈА НЕ ВИДИМ ДА ЈЕ БИЛО ГДЕ НАПРАВЉЕНО ДА СЕ СПРЕЧЕ НОВЕ ПОПЛАВЕ....... ..

Соме и мајмунчино неопевана - ПА ГДЕ ЈЕ ТА СИЛНА МИЛЛИЈАРДА ДОЛАРА - ЈА НЕ ВИДИМ ДА ЈЕ БИЛО ГДЕ НАПРАВЉЕНО ДА СЕ СПРЕЧЕ НОВЕ ПОПЛАВЕ....... ДИЛЕЈООООООООООооооооооооо............

Pokrali ovi tvoji, :D Toma izgradio vikendice i vile i sebi i sinu. Velja izgradio put do svoje vukojebine itd... Mali kupio 24 stana.

Само тотални лудак и необразована особа верује да поплаве имају везе са "Божјим гневом". Ми смо такво поднебље и то је то.

А само тотално необразовани ретардирани дебил верује ДА КИША ПАДА САМО У ГРАНИЦАМА ОДРЕЂЕНЕ ДРЖАВЕ НА КОПНУ......:lol::lol::lol:

Back