Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukoliko uđete u ovu grupu na „Fejsbuku” da pročitate šta piše tih 50000.ljudi, bićete verovatno u šoku. Ljudi pozivaju na akciju – da se krene sa bagerima i šleperima prema Barajevu, gde se navodno nalazi antena, i da se sruši. Neki od članova grupe otvoreno se nude da donesu i montiraju C-4 eksploziv kako bi uništili antenu.

Njima smeta bilo kakva gradjanska inicijativa.Najbolje je da svi budemo marva i aminujemo sve što nam serviraju oni koji vode svet u propast.I da nam pada plastični sneg ko ovom nesrećnicima.http://www.dnevno.hr/vijesti/mister...i-ovo-dokaz-da-vremenom-upravljaju-ljudi.html

:lol:

Jeste, ali u Srbiji, ne u Grčkoj. Čekaj, ima još vremena do kraja dana, možda se desi i kod nas. Znaš kako bi oni to želeli, pa da mogu posle da kažu: Jesmo lepo govorili, a nije imao ko da nas sluša...:(

- - - - - - - - - -

Upravo tako.

Zabij glavu u pesak, tako je mnogo lakse nego da odes da nakupujes nesto namirnica za "ne daj Boze", napravis plan o nekom sklonistu, popakujes najbitnije stvari u torbu, i ojacavas branu. Ali vi ocigledno mrzite i sami sebe, pa se ne cudite sto nas zbog takvih i drugi mrze ili bar ne uzimaju za ozbiljno. Sta treba da se desi da bi se vama otvorile oci. Evo reci cu ti, NATO dolazi u Srbiju, brze nego sto ces moci da pogledas svojim zatvorenim ocima.

Poslednja izmena od moderatora:
Tresle se zgrade u Nišu

Podrhtavanje tla, kao posedica snažnog zemljotresa na severu Grčke, osetilo se i u Nišu, posebno na višim spratovima stambenih zgrada, prenose lokalni mediji u tom gradu pozivajući se na pozive građana.

[TABLE="class: antre_r back_c_1, align: right"]
[TR]
[TD] Povređena turistkinja na aerodromu

Epicentar zemljotresa bio je 77 kilometara jugozapadno od grada Aleksandropolisa, na obali Egejskog mora, 40 kilometara od granice sa Turskom, na dubini od 91 kilometra, preneo je Rojters.

Policija u Lemnosu je saopštila da je pao jedan deo tavanice na aerodromu, koji je povredio jednu britansku turistkinju.
Zemljotres se, prema izjavama očevidaca za Rojters, osetio i u Istanbulu, kao i Izmiru na egejskoj obali.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- Zavodu su se javili brojni građani da prijave potres koji su osetili. Epicentar koji je udaljen oko 300 kilometara od Vranja i Pirota i oko 400 kilometara od Niša odgovarao je jačini do četiri stepena Merkalijeve skale - objašnjava za portal "Blica" mr Slavica Radovanović, direktorka Republičkog seizmološkog zavoda.

Tlo se, kaže ona, treslo i severnije od Niša. Stanari sa viših spratova zgrada u Kragujevcu i Smederevu takođe su osetili potrese u jačini do tri stepena Merkalijeve skale.

- Subjektivni osećaj je na višim spratovima uvek za jedan stepen jači. Savremena gradnja inače čini objekte osetljivijim na seizmološku opasnost - dodaje Radovanović.

Zemljotres su u Nišu uglavnom osetili stanari na višim spratovima.

- Pošto stanujem na 17. spratu u soliteru na Bulevaru dr Zorana Đinđića, osetim i najmanji potres. Danas se baš zaljuljalo luster, kao listovi cveća. Nisam se mnogo uplašila, kao ni moje komšije. Niko nije ni izašao ispred solitera. Ipak, kad je počelo da se trese pomislila sam: "Bože, neće valjda sad da nas posle katastrofalnih poplava zadesi i neki zemljotres. Kasnije sam čula da je zemljotres pogodio Grčku, ali da nije bilo žrtava - ispričala je za „ Blic“ Mileva Ilić.

U Centru za obaveštavanje i uzbunjivanje kažu da zemljotres u Nišu nije napravio nikakvu materijalnu štetu, kao i da nije zabeleženo da su Nišlije u panici bežale iz stanova.

Tlo je podrhtavalo i u Vranju, Leskovcu i Pirotu, a zemljotres su osetili i stanari višespratnica u Smederevu.

A kada ih nije bilo? Nisu se dešavali ranije na ovim prostorima?

- - - - - - - - - -

Kako da znaju kad ga je NATO sakrio u nepreglednim prostranstvima Barajeva.

Citiram Kurir
tačnije u mestu Beljina kod Barajeva, a nadomak Beograda.

Ako je verovati, ovo nas kontrolise
stanford_HAARP_doc005.jpg

Vidim ja , dok ovde ne padne plasticni sneg ne vredi pisati da klimatsko oruzje postoji i koristi se vec nekoliko decenija sirom sveta ..... ali osim nas niko to posebno ne krije i uopste ne dovodi u pitanje njegovo postojanje .... btw. makar par stotina knjiga i udzbenika je napisano o toj vrsti oruzja ... zvanicno se izucavaju na vojnim akademijama - pre svega Ruskim , americkim , kineskim ..... a i u mnogim drugim drzavama .....

Било их је, наравно.
Али је чињеница да овако симетрично Срби никад нису били поплављени. Е, то никад раније није било.

Ma bilo je Sofija, samo si ti glupava pa ne znas, jer da si pametna znala bi da su ovde i sekire padale, tako da ako bi to palo, ne bi bilo za cudjenje. U sustini, nista nije zacudjenje, sve je to danas sasvim normalno i prirodno,.......................samo nije normalno da Amerika i Eu zele da nas uniste, to obavezno spada u domet naucne fantastike, i jeste slucaj za psihijatriju:dash::dash:

Po pitanju zemljotresa, za one koji u skoli nisu imali predmet odbrana i zastita. Osnovno pravilo je da se nabijes uz shtok od vrata i drzis svom snagom.kad se udar umiri, trci napolje koliko te faking noge nose i bezi sto dalje od zgrade.Va5da ne treba da naglasavam da ne treba da se koriste liftovi. Valjda je barem neko od ljudi sa teme a koji imaju iste situacije opomenuo komsije da uklone krs, poluispravnu b.tehniku,stolariju,kace za kis.kupus sa stepenista. Opet da podsetim stranacke forumske drukare da predloze svojim shefovima da urade nesto po pitanju trave tj.hrane za stoku koja je ujedno zastita od zmija,komaraca i ostalog :hvala:

Ali dobar ti taj Dunav u Barajevu :super: :whistling:

Krov Instituta za fiziku u Zemunu (tu ces vec lakse da nadjes Dunav :aha2: )

Prava satelitska fotografija pravog mesta antene od 2,6 metara, snimak je iz marta 2014

antena-u-zemunu-1.jpg

Ja sam sa kurira pokupio ovo, ne zanima me previse

Zanima me samo ako je poznato gde je sto je ljuti gradjani ne sruse i time povrate klimu u normalu. Za pocetak poljoprivrednici da krenu..

Avaj

Ja sam sa kurira pokupio ovo, ne zanima me previse

Zanima me samo ako je poznato gde je sto je ljuti gradjani ne sruse i time povrate klimu u normalu. Za pocetak poljoprivrednici da krenu..

Avaj

Ova nasa bedna antenica je prost uredjaj za merenje. Sa jednim primerkom 2,6 metara ne mozes nista da uradis.

Nego kome smeta, hajd lepo na Aljasku :aha2: Tamo ima antena koliko hoces. Neka ponesu i bager, ima posla :aha2:

Po pitanju zemljotresa, za one koji u skoli nisu imali predmet odbrana i zastita. Osnovno pravilo je da se nabijes uz shtok od vrata i drzis svom snagom.kad se udar umiri, trci napolje koliko te faking noge nose i bezi sto dalje od zgrade.Va5da ne treba da naglasavam da ne treba da se koriste liftovi. Valjda je barem neko od ljudi sa teme a koji imaju iste situacije opomenuo komsije da uklone krs, poluispravnu b.tehniku,stolariju,kace za kis.kupus sa stepenista. Opet da podsetim stranacke forumske drukare da predloze svojim shefovima da urade nesto po pitanju trave tj.hrane za stoku koja je ujedno zastita od zmija,komaraca i ostalog :hvala:

Nema potrebe da dajes ikakve instrukcije za samospasavanje..............svi kazu da ce nas braniti EU i NATO od svih zala

Jeb'lo mater svoju , pa ovo ko da su sedmaci na času tehničkog sklepali . :eek:

Dezinformisanje je oblik informisanja kojim za to obučeni pojedinci i službe manipulišu. Najjednostavniji način je formirati informaciju (u vidu teksta ili usmenog saopštenja na TV) u koju se ubacuju fotografije, grafikoni,crteži ili video zapisi pogrešene lokacije predmeta interesovanja, kako bi subjekti kojima se dezinformisanje plasira bili obmanuti i dezavuisani. Šifra APP.:lol:

Poslednja izmena:
Vidim ja , dok ovde ne padne plasticni sneg ne vredi pisati da klimatsko oruzje postoji i koristi se vec nekoliko decenija sirom sveta ..... ali osim nas niko to posebno ne krije i uopste ne dovodi u pitanje njegovo postojanje .... btw. makar par stotina knjiga i udzbenika je napisano o toj vrsti oruzja ... zvanicno se izucavaju na vojnim akademijama - pre svega Ruskim , americkim , kineskim ..... a i u mnogim drugim drzavama .....

Niko nije rekao da ne postoji klimatsko oruzje....postoji i psiholosko oruzje (tzv. psiholoski rat), ali da li je to ovde i sada bio slucaj - nema dokaza.

I ne znam koji anonimus (ukljucujuci i mene) moze da bude autoritet, a kamoli veci nego poznati naucnici, ili bar ljudi od struke.

No zabavljajte se, jer ja drugacije ne mogu da ocenim ovo gubljenje vremena na nagadjanja i gluposti.

Samo mi nije jasno, dokle cete jer nekima kao da katastrofe nije dosta, to je ono sto je sramno u svemu, a meni neshvatljivo.

Back