alo biseru....
pročitaj šta sam napisao, pogledaj mapu....
kako miniranje nasipa na Savi može da uzrokuje poplavu od strane Kolubare....
imaš li gram zdravog razuma?
ja ne znam da li je nešto minirano ili nije...
samo ukazujem da žena priča o nasipu "dolme" a ne o nasipu koji štiti Obrenovac od Kolubare....
tvrdim da nešto nalik na eksploziju možeš da čuiješ i kad velika bujica tresne o prepreku npr. Savu ili neki objekat....
misliš li da kad se u Japanu desio cunami da nisu čuli nešto nalik na eksploziju.....
ja samo na osnovu izjave te žene rekonstruišem šta je moglo da se dogod.....
žena ne deluje kao lažov...ona priča kako je ona doživela ono što se dešavalo....
to ne znači da se to i desilo...moguće da jeste....
poenta je i da je bilo miniranja naipa "dolme" to je nasip koji brani Zabrežje od Save i nikako ali nikako ne može da izazove poplavu
bujicu je donela Kolubara
i to je jasno sa sajta rhmzs i iz izjava hilajda svedoka po svim medijima
pogledaj vodostaj Kolubare u Draževcu 10-ak km pre Obrenovca
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/bezprognoza.php?hm_id=45920
da li ti shvataš kolike su razmere tog bujičnog talasa i da Obrenovac nije polavila Sava nego Kolubara?
izvini jel ti ti to mene ucis o tome, o rekama srbije?mene koji sam projekt minstarstvu kulture podneo 5 puta za poslednjih 5 godina da se napravi filmska trilogija bas o ovome i svaki put je bio odbijen a pustani projekti o homoseksualcima i sta znam o cemu sve ne.
zena je cula eksploziju, zna se sta je eksplozija, a sta je zvuk pucanja brane ili dolme... eksplozija je jasna ko dan ako si bio u vojsci, znas. kad pukne brana ili dolma zvuk je drugaciji ali opet je nebitno. pitam zasto je ova izjava skinuta sa medija? ona ne govori ni o cijoj krivici, ne govori o mrtvima ne govori o politicarima pa sam zato pitao krajnje naivno, da li smo mi u ratnom stanju?