Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I to ti je odgovor? U prevodu: ti si izdajnik, kontraobavestajac, strani spijun? :lol: To je sve sto umes da napises?

Lepo rekoh da se ponasate kao Gestapo.

ti se ponašaš kao Gestapo jer osuđuješ ljude bez ikakvih dokaza osim navodnih tvrdnji anonimnih ljudi

kontraobaveštajni rat protiv države je sasvim očigledan...tipičan primer su napadi na gradonačelnika oko izjave da ljudi ostanu u stanovima.....
pa šta je trebalo da plivaju i hodaju kroz mulj u kome se ništa ne vidi i u kome ima raznih prepreka i neočekivanih rupa, ili je sigurnije bilo da sačekaju spasioce u zgradama? oni koji ga za tu izjavu optužuju su tipičan primer gebelsovske i gestapovske propagande

sa tako gestapovskim napadima na predstavnike države (nebitno je iz koje su partije) u vreme krizne situacije velikih razmera ti si svoju poziciju definisao
jasno je da ili si nečiji kontraobaveštajac ili ostrašćena korisna budala onih koji to jesu...
etiketiraš, vređaš, pljuješ, pozivaš se na neproverene informacije koje potiču od anonimnih izvora....

šta je cilj kontraobaveštajnog rata?
verovatno euro-majdan
povratak žutih na vlast...
jedino što narod neće žutokljunce...
previše su krali...

da li će ovi što su sada na vlasti biti bolji videćemo uskoro

Poslednja izmena:
ti se ponašaš kao Gestapo jer osuđuješ ljude bez ikakvih dokaza osim navodnih tvrdnji anonimnih ljudi

kontraobaveštajni rat protiv države je sasvim očigledan...tipičan primer su napadi na gradonačelnika oko izjave da ljudi ostanu u stanovima.....
pa šta je trebalo da plivaju i hodaju kroz mulj u kome se ništa ne vidi i u kome ima raznih prepreka i neočekivanih rupa, ili je sigurnije bilo da sačekaju spasioce u zgradama? oni koji ga za tu izjavu optužuju su tipičan primer gebelsovske i gestapovske propagande

sa tako gestapovskim napadima na predstavnike države (nebitno je iz koje su partije) u vreme krizne situacije velikih razmera ti si svoju poziciju definisao
jasno je da ili si nečiji kontraobaveštajac ili ostrašćena korisna budala onih koji to jesu...
etiketiraš, vređaš, pljuješ, pozivaš se na neproverene informacije koje potiču od anonimnih izvora....

šta je cilj kontraobaveštajnog rata?
verovatno euro-majdan
povratak žutih na vlast...
jedino što narod neće žutokljunce...
previše su krali...

da li će ovi što su sada na vlasti biti bolji videćemo uskoro

Aјде ти ондa објaсни зaшто је тaј позив Синише зрикaвог уклоњен сa портaлa грaдa Беогрaдa (www.beograd.rs)

Sramota Beogradjana

http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=34894

Makedonski spasioci izbaceni iz kafica jer su imali prljava odela na sebi

Mакедонски спасувачи исфрлени од кафуле во Белград!

21052014094455_%D0%B8%D1%81%D1%84%D1%80%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%20%D0%BE%D0%B4%20%D0%BA%D0%B0%D1%84%D1%83%D0%BB%D0%B5%20%D0%B2%D0%BE%20%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4.jpg

Koja ste vi bruka!

Olosu treba udariti takvu kaznu da mu se yivot ogadi - a na vrata kafica mu staviti napis : ,, Ova bagra je odbila da usluzi spasioce koji su presli 1000 km da spasavaju nas narod ,, ! ..

Јуче је на ТВ ишло обавештење да је до сада прикупљено милијарду евра помоћи, а пре два дана су рекли да је процена штете око 1,5 милијарди? Где су та средства, на шта се троше? Држава није дала чак ни џакове, већ и то траже да се донира, кишне кабанице, гумене чизме...
Где су паре, на шта се троше?

Ko je pomenuo ovu cifru ??? Vucic je govorio o 6 miliona evra ..... ili tako nesto ..

Imas li neki link ?

Priznajem. Radim za strance da bih sirio paniku po internetu, sirim dezinformacije i lazem, i inace sam DS, SPS, DSS, URS, LDP bot.

Ljudski te pitam, hoces li da ti prosledim svoje podatke na PP da me prijavis? Upozoravam te: ako me ne prijavis, bices optuzen kao saucesnik

ne interesuju me tvoji podaci...
ako imaš podatke o tome da se u Obrenovcu desilo neko miniranje ili šta već dužan si da se obratiš policiji...
a ne da preko interneta prenosiš rekla-kazala koje si "čuo" i da pri tome gebelsovski iz petnih žila osuđuješ ovog ili onog...

Ko je pomenuo ovu cifru ??? Vucic je govorio o 6 miliona evra ..... ili tako nesto ..

Imas li neki link ?
Немам линк, јуче било на кајрону на ТВ. Додуше, касније је склоњена информација.
6Шест милиона је премала цифра-прекјуче је био податак да је 176 000 људи уплатило по 100 дин путем СМС порука, придодај томе све оно што је објављено да је неко донирао. Само Ђоковић 600 000, Цеца 20 000 евра, Драгана Мирковић 50 000 евра, где су људи из дијаспоре, из Црне горе, Македоније, Кока Кола 500 000 евра, итд.

Aјде ти ондa објaсни зaшто је тaј позив Синише зрикaвог уклоњен сa портaлa грaдa Беогрaдa (

pa šta je drugo mogao da kaže ljudima koji su zarobljeni u ostrvcima opkoljenim muljem kroz koji se ništa ne vidi nego da sačekaju nadležne organe u zgradama....
samo idiot bi im savetovao da se samoinicijativno probijaju kroz mulj koji je pun sega i svačega i čija visina nekad i naglo varira od par centimetara do 5 metara.....
čovek je dao sasvim korektnu situaciji primerenu izjavu a protiv njega je poveden takav kontraobaveštajni rat da to ne može biti bez skrivene agende....

Poslednja izmena:
Немам линк, јуче било на кајрону на ТВ. Додуше, касније је склоњена информација.
6Шест милиона је премала цифра-прекјуче је био податак да је 176 000 људи уплатило по 100 дин путем СМС порука, придодај томе све оно што је објављено да је неко донирао. Само Ђоковић 600 000, Цеца 20 000 евра, Драгана Мирковић 50 000 евра, где су људи из дијаспоре, из Црне горе, Македоније, Кока Кола 500 000 евра, итд.
i sa ovom melijardom iz EU eto nama dve melijarde :mrgreen:

šta je uklonjeno? postavljate ovde kao dokaz sliku iz webcache-a sa nekog nezvaničnog portala
pri tome na slici koja prenosi deo vesti je datum 16.05 što znači da je vest posle nailaska bujice a ne pre kao što optužuju gradonačelnika

a neki su ovde sa ciljem da ga optuže poslali i video zapis njegove cele izjave

pa šta je drugo mogao da kaže ljudima koji su zarobljeni u ostrvcima opkoljenim muljem kroz koji se ništa ne vidi nego da sačekaju nadležne organe u zgradama....
samo idiot bi im savetovao da se samoinicijativno probijaju kroz mulj koji je pun sega i svačega i čija visina nekad i naglo varira od par centimetara do 5 metara.....
čovek je dao sasvim korektnu situaciji primerenu izjavu a protiv njega je poveden takav kontraobaveštajni rat da to ne može biti bez skrivene agende....

Ти то озбиљно? Из овогa се види дa Мaли немa никaкву предстaву ни о ситуaцији ни о ономе што следи Обреновцу. Дa су нaдлежни нa време позвaли људе нa хитну евaкуaцију, док се још могло побећи, дa су одредили сaбирне тaчке нa вишим котaмa, многи би животи били спaшени.

А зашто је битно ко је чији члан?

Pa pitaj kolegu, koji potencira stranacku pripadnost i ``kontraobavestajni rat protiv vlasti u korist zutara``.

Sto se mene tice, ne moze niko da me ubedi da to sto mestanima Krupnja, S. Palanke, Paracina, Svilajnca danima niko nije pomagao i pored svih zapomaganja, a u svim tim opstinama na vlasti nije SNS, nije veoma ``cudna slucajnost``. I sad ce neko na osnovu toga da zakljuci da sam bot? U redu, ciji sam bot, posto je na vlasti u tim opstinama i SPS i URS i DS i DSS.

Meni je dovoljan razlog za bes protiv vlasti sto je moj kraj, moj komisluk potpuno zaboravljen - eto, desilo se, slucajno. I da, ebacu mater drzavnim vlastima gde god i dokle god mogu.

Ти то озбиљно? Из овогa се види дa Мaли немa никaкву предстaву ни о ситуaцији ни о ономе што следи Обреновцу. Дa су нaдлежни нa време позвaли људе нa хитну евaкуaцију, док се још могло побећи, дa су одредили сaбирне тaчке нa вишим котaмa, многи би животи били спaшени.

saslušaj izjavu...
iz nje je očigledno da je data nekoliko sati posle bujičnog talasa....

o tome šta je moglo da se uradi i da li je moglo sam noćas diskutovao na ovoj temi sa nekim ko je imam utisak obavešten...
proučavali smo vodostaje Kolubare kod Valjeva i Obrenovca u kritičnoj noći (dijagrami su javno dostupni na sajtu rhmzs) i imali smo jako dobru diskusiju o tome šta se najverovatnije dešavalo
i kao i svi normalni ljudi zalažem se da se potpuno rasvetle okolnosti pod kojima je došlo do tragedije i da se pronađu odgovorni

http://forum.krstarica.com/showthread.php/687457-%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%93%D0%9B%D0%90%D0%A8%D0%95%D0%9D%D0%9E-%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%A0%D0%95%D0%94%D0%9D%D0%9E-%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%8A%D0%95-%D0%A6%D0%95%D0%9B%D0%95-%D0%A0%D0%95%D0%9F%D0%A3%D0%91%D0%9B%D0%98%D0%9A%D0%95-!!!?p=28069730&viewfull=1#post28069730

ali ne razumem ljude koji tragediju koriste da plasiraju očigledne dezinformacije...etiketiraju, sude, pene, vređaju a sve na osnovu anonimnih izvora sa neta....
pa nije ovo Tunguzija da se neko iole razuman primi na takve patke...
a kad im prigovoriš da se ne ponašaju primereno situaciji, da šire neproverene informacije, odjednom si nečiji bot, naprednjak, žbir, gestapo ili šta već

Poslednja izmena:
ДА није тих 6 милиона преко СМС? А не целокупна помоћ.

Ne secam se ... moguce ... Ali je cifra od milijardu evra zaista tesko ostvarljiva , makar za ovo kratsko vreme koliko se pomoc prikuplja ....

- - - - - - - - - -

Dodaj tu preko 110 000 evra iz CG, pa skoro 100 000 iz Makedonije .... i jos iz dijaspore ... Ali milijadra je daleko ....

У Србији је требало да се уведе ванредно (ратно) стање након резултата последњих избора кад је српска стока гласала за улазак у НАТО и ЕУ. А сад та иста стока (тј. влада изабрана од стране стоке) тражи помоћ од Русије којој је пљунула у лице. Неће Србин са Русијом хоће са Швабуријом. Није блесав Коштуница што је напустио политику и оставио стоку да плива по западним фекалијама. Што је доста, доста је. И добро је што се не јавља поводом потопа. Потопио запад Србију сад нек их ваде из фекалија она багра из Беле куће и Брисела за коју је Србија и гласала

Poslednja izmena:

Back