Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ниједан позив у овој ситуацији није глуп, јер видеће га и одговарајући...

Сем ако ти намерно хоћеш да моје постове багателишеш, не знам из ког разлога...

Ма јок - није ништа против тебе. него у самом оном тексту пише да волонтери ИЗБЕГАВАЈУ ГЕРИЈАТРИЈУ..... а ја сам на то реаговао... нормално да се клинци плаше... и ја бих се уплашио а камоли они......

- - - - - - - - - -

to je zaista opasno pa zar i iz vazduha da se potrujemo heboote pa sto idijoti jedni ne upotrebe ONE PECI ZA KREMACIJE:roll:

Па ја не знам како ће да УВЕЗУ ТЕ ЛЕШИНЕ ИЗ ФБИХ И РС -------

Ма јок - није ништа против тебе. него у самом оном тексту пише да волонтери ИЗБЕГАВАЈУ ГЕРИЈАТРИЈУ..... а ја сам на то реаговао... нормално да се клинци плаше... и ја бих се уплашио а камоли они......

- - - - - - - - - -

Па ја не знам како ће да УВЕЗУ ТЕ ЛЕШИНЕ ИЗ ФБИХ И РС -------

Koga kremiramo ovaj put? :lol:

to je zaista opasno pa zar i iz vazduha da se potrujemo heboote pa sto idijoti jedni ne upotrebe ONE PECI ZA KREMACIJE:roll:

Та жена је још рекла и то да лешине животиња треба да се укопају најмање 30 цм. испод земље И ДА НИКАКО НЕ СМЕЈУ ДА СЕ РАСПОРЕ..... ја сам стварно у паници - ако буду хиљаде цркотина преносили у Инђију... па то је морбидно..... тамо има нека фирма за спаљивање цркотина.... п

Poslednja izmena od moderatora:
Та жена је још рекла и то да лешине животиња треба да се укопају најмање 30 цм. испод земље И ДА НИКАКО НЕ СМЕЈУ ДА СЕ РАСПОРЕ..... ја сам стварно у паници - ако буду хиљаде цркотина преносили у Инђију... па то је морбидно..... тамо има нека фирма за спаљивање цркотина.... п
pa sto je ne poslusaju degeni
daj ime te zene neki apel da se organizuje

20.05.2014 15:26

Uhapšena dva pljačkaša napuštenih objekata u Obrenovcu

BEOGRAD - Beogradska policija danas je u Obrenovcu uhapsila dvojicu lopova koji su zatečeni u krađi, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi za grad Beograd.

Jedan osumnjičeni zatečen je u pljački stana, čiji su vlasnici evakuisani, a drugog je policija uhapsila dok je krao namirnice iz jedne zatvorene prodavnice.

Obojica su privedeni u Policijsku stanicu na Čukarici.

ovoga za pljacku stana tuci do ujutro.

ovaj sto je krao namirnice, mozda je samo bio gladan? mozda je morao?

:eek:

:rotf:

prof.dr????????????

- - - - - - - - - -
ja mislim da im za asanaciju treba samo onaj ko je prosao ABXO obuku. ne moze svako da radi to.

Ја мислим да ти и теби слични нисте достојни да вређате било кога па ни ПРОФЕСОРА И ДОКТОРА АБРАМОВИЋА.... шта ти није јасно... зашто се церекаш "к'о луд на брашно"..... мислиш да је један смајли довољан да умањиш и посереш нечији докторат....... бедно!!!!
Жалосно је што иза свих ових систематски погрешних активности чврсто стоји наша несвесна држава Србија. Уместо свега наведеног, једини одговарајући потез био би оснивање правог Института за Теслине студије где би се анализирала Теслина научна документација (до сада само делимично објављена) и поновили његови експерименти који, као што је познато, садрже његов оригинални увид у фундаменталну структуру материје, битно другачији и дубљи од оног који нам по инерцији пружају израубоване идеје посустале квантне механике и релативистичке физике.

Ау, Бог те маз'о - па ови линкови су ТЕКСТ ОПТУЖНИЦЕ ЗА ДОЖИВОТНЕ РОБИЈЕ ГЛУПЕРДИ НА ВЛАСТИ, НЕСТРУЧЊАКА, ДИЛЕТАНАТА, НЕОДГОВОРНИХ И ХАЛАПЉИВИХ СКОТОВА КОЈИ СУ ДИРЕКТНО ОДГОВОРНИ ЗА СМРТ ЉУДИ..... грозно.......

10155544_786760808025401_4225538947847594782_n.jpg

Moже и телефоном, али је пожељно да се оде лично.
Znači SNS uvodi nove mobilizacije.

Simpatizeri SNS će sada morati da se pakuju za kasarne. :super:

То је истина, овај Динкићевац вероватно сноси највећу одговорност за спору реакцију на опасност.
Узбуњивања није ни било. Кад је вода поплавила строги центар у петак, многи су из шире зоне нормално дошли на посао па су их њихови од куће позвали да се враћају јер се појавила вода.
Организација је била нула, нико није био способан да процени обим воде која се кретала према граду. Неки нису успели баш ништа да подигну на спрат или таван..

Znači SNS uvodi nove mobilizacije.

Simpatizeri SNS će sada morati da se pakuju za kasarne. :super:

Није битно што је сад СНС, нормално је било да буде обаваезна мобилизација бар на општинама које су угрожене.
Гледао сам на стотине блејача који посматрају и зезају се док неки малобројни пакују џакове са песком.

Ја мислим да ти и теби слични нисте достојни да вређате било кога па ни ПРОФЕСОРА И ДОКТОРА АБРАМОВИЋА.... шта ти није јасно... зашто се церекаш "к'о луд на брашно"..... мислиш да је један смајли довољан да умањиш и посереш нечији докторат....... бедно!!!!
Молим те, провери и распитај се мало боље, о томе смутљивцу...

И ко му је сестра Марина, засењивачица простоте на глобалном нивоу...

Ово кажем најдобронамерније.

А ти, како хоћеш...

Back